Myslite si o sebe ze ste citlivy?
ale na nete by mal byt predsa taky isty ako i v realnom zivote .... nemam to rad ak je to niekto na nete uplne iny clovek ako z realneho zivota (ale to sa tyka najme ludi z pokecu ).....noo ale nic to nemeni na fakte ze KoCi ma pravdu a skypej ty by si si mal zacat viac verit ... nehovorim zeby mal z teba byt teraz najväcsi boss , ale proste musis zacat verit v sam seba a uvidis ze sa ti moze zacat i darit ...KoCi napísal:skypej netvrdim ze mas silou mocou na nete hrat nieco v style "vsetkovidelvsadebol", takzvaneho supermana na ktoreho nikto nema, ale si vo virtualnom svete, kde ta nikto nepozna, tak si mozes dovolit odchylky od tvojej skutocnej povahy (ak to prezenies tak ti to uz niekto vyhodi na oci) hlavu hore
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ty? kramy idu ci co?t0m4s3 napísal:V poslednej dobe coraz viac. Najma ked pozeram sam telku a ide nejaka dojemna scena, napr. zachrana ludskeho zivota, tak sa mi hrnu slzy do oci. Ani sam neviem cim to je.
ci som citlivy? urcite menej nez kedysi.aj mi to zacina vadit. asi som volajako zatvrdol. dufam ze pri tej jednej osobe co teraz mam, sa zmenim. trochu citov neuskodi.
ale inak je to zaujimave. obcas si pripadam ako taky vyhoreny clovek bez citov, chuti do zivota ... a nieje to depkou lebo nebyva mi zle, ale proste prazdnota alebo co.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Volá sa to citová depriváciazelovoc napísal:...a nieje to depkou lebo nebyva mi zle, ale proste prazdnota alebo co.
Kedysi som sem písal, že sa občas v spoločnosti snažím pôsobiť chladne, cynicky - hrať to na Dr. Housea. Je to kravina! Radšej byť sám sebou, ľudí to totiž začalo seriózne odrádzať a môj arogantný a povýšenecký pocit "bytia nad vecou" mi za to proste nestál....
Resultát: Áno citlivý som, niekedy až príliš. A je to konečne (!) aj názor môjho okolia...