Prison Break [spoilers]
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
BIOS.. Riesite nepodstatne veci uplne. Tomu sa hovori tazky IT postih asi.
Cast bola celkom dobra. Dost napinavy bol ten pokus o Whistlerovo vytiahnutie. Som rad, ze sa nepodarilo a velmi som zvedavy, kde skonci Michael teraz. Gretchen sa asi zabije, ako niekto pisal vyssie. Tesim sa, ale skoda, ze az v roku 2008.
Cast bola celkom dobra. Dost napinavy bol ten pokus o Whistlerovo vytiahnutie. Som rad, ze sa nepodarilo a velmi som zvedavy, kde skonci Michael teraz. Gretchen sa asi zabije, ako niekto pisal vyssie. Tesim sa, ale skoda, ze az v roku 2008.
-
Šu-Do
Redeemer
aah dpc
no ja nemozem... to je uz zufale asi... ale dobre.. stale sa da pozerat... ale teraz mam jak kkt cakat 60 dni ?
kua chcem vediet kam ho davaju... co sa staneeeeeeeee
paci sa mi jak robia tie bitky
pekne ich tam dobili a hentomu bum hlavu zaparkoval rovno do auta
haha.. tak sa to robi.. 
newiem si inak predstavit ze by bola dalsia seria.. to by bolo totalne na kkt... pretoze je vidno ze uz aj v tychto castiach cerpaju z posledneho... narozdiel od heroes..
newiem si inak predstavit ze by bola dalsia seria.. to by bolo totalne na kkt... pretoze je vidno ze uz aj v tychto castiach cerpaju z posledneho... narozdiel od heroes..
-
Šu-Do
Redeemer
ale nikto newie ci kellerman zije... mozno dostane este rolu.. mozno je to eso v rukave... kellerman bola dobra osobnost v PB... skoda ze uz nehra...p4ra napísal:Dnes som sa s bratom bavil na tuto temu. On mal zaujimavu uvahu, ze Gretchen sa mozno spikne, kedze si bude chciet zachranit zivot a da sa na stranu Michaela a Lincolna, ako to spravil Kellerman. Len jemu to zivot nezachranilo, bohuzial.
-
Šu-Do
Redeemer
on vlastne na sude vyhlasil co to je spolocnost a co sa vsetko stalo..Digital napísal:čo sa stalo naposledy s kellermanom? ,ja si vobec neviem spomenút a časti neviem najsť
a potom ho prevazali a zastavili ho agenti a bum.. strelba.. ale neukazali co sa stalo a koho zastrelili. kedze kellerman bol v tom aute
-
will.i.am
Darca
POZOR! Kto nechce nech necita!
Ako ste sa docitali par stran vzadu, chysta sa vraj dalsia vetva serialu... V zenskom prevedeni... Tam sa vsak nepisalo, ze ta hlavna postava Molly, ma nahradit Saru po Michaelovom boku
http://www.prisonbreak-sk.com/clanky/sp ... nicka.html
Ako ste sa docitali par stran vzadu, chysta sa vraj dalsia vetva serialu... V zenskom prevedeni... Tam sa vsak nepisalo, ze ta hlavna postava Molly, ma nahradit Saru po Michaelovom boku
http://www.prisonbreak-sk.com/clanky/sp ... nicka.html
JE TO V PRDELI:
Tak a je to tady! Následky stále probíhající stávky scénáristů zasáhly i náš oblíbený seriál a to nepříliš dobrou zprávou. Televizní stanice FOX se rozhodla udělat výrazné změny ve svém vysílání a ukončí 3.serii seriálu po 13.epizodě dne 18.2.2008. Co bude pak, je ve hvězdách. Zatím se neobjevila ani jedna spekulace či oficiální zpráva o tom, zda-li bude následovat 4.serie či seriál nadobro skončí.
//Ked tak, viem ze nadavate ze to natahuju, ale aj tak, mohli odvysielat aspon tych 22 dielov a nie hned to takto drsne skoncit
Tak a je to tady! Následky stále probíhající stávky scénáristů zasáhly i náš oblíbený seriál a to nepříliš dobrou zprávou. Televizní stanice FOX se rozhodla udělat výrazné změny ve svém vysílání a ukončí 3.serii seriálu po 13.epizodě dne 18.2.2008. Co bude pak, je ve hvězdách. Zatím se neobjevila ani jedna spekulace či oficiální zpráva o tom, zda-li bude následovat 4.serie či seriál nadobro skončí.
//Ked tak, viem ze nadavate ze to natahuju, ale aj tak, mohli odvysielat aspon tych 22 dielov a nie hned to takto drsne skoncit