Prison Break [spoilers]
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tak PB sucks ..
odporucam toho Dextera
skvely serial .. tesim sa na dalsiu cast dneska
respektive zajtra .. neviem o akej to vysialaju v nedelu-> cize kedy sa to dostane na net 
ako.. PB bol skvely, prva a druha seria - skvela.. ale asi to mohlo skoncit inak a nie do tej SONY ze ho dali
onicom..
hlavne si u mna to pokazili tymi pauzami .. ale ktovie - mozno pri prepozerani celej 3tej serie ked uz budu vsetky casti tak sa nam taka zla nebude zdat - sa vsetko uvidi..
kazdopadne, zhanajte si serial DEXTER
odporucam 
odporucam toho Dextera
ako.. PB bol skvely, prva a druha seria - skvela.. ale asi to mohlo skoncit inak a nie do tej SONY ze ho dali
hlavne si u mna to pokazili tymi pauzami .. ale ktovie - mozno pri prepozerani celej 3tej serie ked uz budu vsetky casti tak sa nam taka zla nebude zdat - sa vsetko uvidi..
kazdopadne, zhanajte si serial DEXTER
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
R1k1nko
Darca
NECITAT KTO NEVIDEL nechapem viac veci ! ale zacnem napr : stouto
dve vrtulniky vela zranenich/ mrtvych ( na dvore zopar strazcou co striela neskor padne / vrtulnik odleti / a hned idu po veznoch si maju klaknut na dvor ! a neskor scena kde je zas vela dozorcou ani to snimi nepohlo ze sa tam strielalo a na okolo su mrtvoli....
take umele mi to prislo...
a whistera spolocnost nemohla skorsie vyslobodit ?
potrebovala nato misa ? a ostatnych....
omg slaba cast...
dve vrtulniky vela zranenich/ mrtvych ( na dvore zopar strazcou co striela neskor padne / vrtulnik odleti / a hned idu po veznoch si maju klaknut na dvor ! a neskor scena kde je zas vela dozorcou ani to snimi nepohlo ze sa tam strielalo a na okolo su mrtvoli....
take umele mi to prislo...
a whistera spolocnost nemohla skorsie vyslobodit ?
potrebovala nato misa ? a ostatnych....
omg slaba cast...
Ta pauza ma dorazila totalne nemam uz slov ako hojko napisal je to trapne...
Ked ta zenska zo spolocnosti povedala ze idu hrubou silou na to cakal som fakt viac. A aj troska realnejsie to mohlo byt. Panamsky vojaci mali gulomety a vrtulniky leteli relativne nizko takze mensia palba a siel by ihned k zemi. Ale celkovo fajn no
Ked ta zenska zo spolocnosti povedala ze idu hrubou silou na to cakal som fakt viac. A aj troska realnejsie to mohlo byt. Panamsky vojaci mali gulomety a vrtulniky leteli relativne nizko takze mensia palba a siel by ihned k zemi. Ale celkovo fajn no
-
Dante3000rpm
Medium Star
ak to robia zamerne tak trochu riskuju, tak aby ich to nevyslo draho. Uvediem priklad- OC californiu sledovala kopa ludi (neviem presny pocet), po 4. serii ked Marisa zomrela prvy diel sledovalo o polovicu menej ludi a dalsie dieli pozerala uz asi iba strvrtina pretoze serial prisiel o hlavnu postavu a ked sa vysielal tak v rovnakom case sa vysielalo aj CSI a to robilo velku konkurenciu cize ludia si zapli CSI a na THE OC kaslali, a na koniec im bol zatrhnuty rozpocet na nakrucanie tak to rychlo uzatvorili nechutnym koncom. Tym chcem povedat ze dufam ze sa toto iste nestane aj z prison breakom a zaver bude taky ze sa michael dostane vdaka ruke Tbaga s ktorou vyhrabe tunel z vazenia na slobodu, ta agentka co zajala LJa (neviem si spomenut meno) sa zisti ze to je preoperovany Lincolnov otec (preto tie jazvy na nohach), potom ze mahone sa vyspal z LJom, a ze mahone je v skutocnosti zavisli od cokolady ( tabletky mali cokoladovu prichut preto ho upokojovali) , Lincolnovi vratia LJ-a, Michael vytiahne zo suflika Sarinu hlavu za ktoru sa potom ozeni, pojde na operaciu laserom aby mu zmyzli tetovania a budu zit (ne)stastne az kym sa prison break nezacne pravidelne vysielat
-
hojko
Site Admin
Haha, no pobavil som sa. Najviac k smiechu bola ta akcia s vrtulnikmi, vsak som sa cudoval, ze si vobec dovolili zabit jedneho z heliny, normalne by som povedal, ze vsetci preziju. Dalsi moment k pobaveniu bol pri starte tejto akcie, pretoze tam si mozu dovolit veci planovat v BIOSe, vid screen.
Uvidime co sa bude diat po prestavke, myslim, ze ho presunu do ineho vazenia alebo co, na opacnu stranu by som sa necudoval, keby ho len tak pustili von, ved v PB je vsetko mozne. Kazdopadne v druhej serii PB zachranovali udaje z bufferu disku, teraz hackovali cez BIOS, proste lol.
Uvidime co sa bude diat po prestavke, myslim, ze ho presunu do ineho vazenia alebo co, na opacnu stranu by som sa necudoval, keby ho len tak pustili von, ved v PB je vsetko mozne. Kazdopadne v druhej serii PB zachranovali udaje z bufferu disku, teraz hackovali cez BIOS, proste lol.
Ta akcia ma tiez trochu zarazila, v PB doteraz neboli az take blbosti, teraz som si pripadal ako keby som pozeral Walker Texas Rager...hojko napísal:...
K celkovemu deju: zacina sa to este viac zamotavat, ale myslim, ze Michaela mohol ten veduci pokojne zabit, ked to uz predtym spravil a tiez nemal ziadne dokazy. Naco sa zahadzovat s transferom ked mu vrazda moze prejst. Tretia seria sa celkom dobre pozera, ale uz je velmi ocividne, ze to umelo natahuju. DUfam, ze nebudu tocit stvrtu.
-
makaveli
King
GothaR napísal:DUfam, ze nebudu tocit stvrtu.
prison-break.cz napísal:Sám Wentworth Miller v jednom rozhovoru s reportéry prohlásil: „Nedovedu si představit, abychom natočili 9 nebo 10 sérií, jako měli Přátelé nebo další seriály. Ale na další 2-3 sezóny by jsme ještě mít mohli“.
U 4.série seriálu zůstaneme. Herec Yvan Attal (Tlumočnice, Mnichov) totiž přemýšlí o roli právě ve 4. sérii a toto téma probíral s otcem seriálu Brettem Rattnerem, se kterým se setkal při natáčení filmu Křižovatka Smrti 3.
Strielacka dost akcna, az moc by som povedal
, no pacilo sa mi ze Michael tu svinu Whistlera nepustil, som zvedavy ako ho dostanu von, no Gretchen ho uz dostavat nebude, podla mna spacha samovrazdu, ked sa jej PadMan vyhrazal. Inac videli ste Lecherov ksicht ked Michaela odvadzali ? Asi dufal ze pojde s nim, nuz smola