Najlepsi-najhorsi v ROCK/METAL
hmm myslim si ze ludia co nie su zainteresovany v oblasti rocku alebo metalu tazko budu sudit. LP sa mi kedzsi davno pacilo ale teraz mi je z toho na blitie. Vseobecne NU metal nemam rad davam prednost black death pre niekoho uplne sialenstvo pre mna pohodova muzicka
najlepsia metalova kapela :
graveworm , dark tranquillity , amon amarth, in flames , COBH SATYRICON
najhorsia : podla mna je to LP bo sklbit metal z hip hop je ubohe
ROCK: mam rad GUNS AND ROSES
graveworm , dark tranquillity , amon amarth, in flames , COBH SATYRICON
najhoršia? Six Feet Under. Proste piece of shit..
Najlepšia? ťažko povedať, je množstvo geniálnych kapiel, ale čisto za mňa momentálne- In Flames, Children of Bodom,... je ich mnoho, tieto dve možno nemajú tridsaťročnú históriu a niesú takými legendami ako Black Sabbath, Death a pod., ale ich tvorba mňa osobne najviac chytila (okrem iných)
čo sa týka tu toĺko krát omieľaného LP, a o tom, že je ubohe sklbiť hip-hop a metal-IMHO to nieje úbohé, ale umenie, a oni nekĺbili s metalom len ten Shinodov rap, je tam milión iných experimentálnych kúskov ktoré nikde inde nenájdete, etno, elektro, folk, hip hop, a to všetko na rockovo/metalovom základe. čiže nadávať na to sa neodvažujem, i keď teraz mám už predsa len kusok iný vkus, no ked to náhodou niekde ešte začujem, chytia ma spomienky na detstvo s Linkin Parkov a vôbec mi z toho nieje na blitie, rád si to vypočujem, i keď to nevyhľadávam.
Najlepšia? ťažko povedať, je množstvo geniálnych kapiel, ale čisto za mňa momentálne- In Flames, Children of Bodom,... je ich mnoho, tieto dve možno nemajú tridsaťročnú históriu a niesú takými legendami ako Black Sabbath, Death a pod., ale ich tvorba mňa osobne najviac chytila (okrem iných)
čo sa týka tu toĺko krát omieľaného LP, a o tom, že je ubohe sklbiť hip-hop a metal-IMHO to nieje úbohé, ale umenie, a oni nekĺbili s metalom len ten Shinodov rap, je tam milión iných experimentálnych kúskov ktoré nikde inde nenájdete, etno, elektro, folk, hip hop, a to všetko na rockovo/metalovom základe. čiže nadávať na to sa neodvažujem, i keď teraz mám už predsa len kusok iný vkus, no ked to náhodou niekde ešte začujem, chytia ma spomienky na detstvo s Linkin Parkov a vôbec mi z toho nieje na blitie, rád si to vypočujem, i keď to nevyhľadávam.
Nemam rad Metalove styly ako death, black ... aj ked som hudobnik a docela flexibilny neviem tomu prist na chut, myslienku ...a to tvrde veci mam rad a vyhladavam prischol mi dako heavy/speed/power (IM, Skid row a hafo inych samozrejme stary dobry hardrock (GnR, scorps napr.) a ujde aj taky tvrdsi punkrock aka Sum41 a potom osobitne kultove kapely co neviem zaradit ako napr Metallica alebo Megadeath je to asi taky daky thrash nie?:P
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kapely ako In flames by som si uz ja osobne netrufol oznacit ako melodeath. Casy toho stareho gothenburskeho metalu su uz imho za nimi. Ich nova modern-rockova tvorba ma vsak taktiez cim oslovit.
Moje najoblubenejsie su tiez melodicke death a hlavne melodicke black metaly. Graveworm, Enslavement of beauty, Anorexia nervosa...to je nieco pre mna.
Co sa najhorsieho tyka tak si netrufam odhadovat, v kazdom style sa najde brakova kapela.
Moje najoblubenejsie su tiez melodicke death a hlavne melodicke black metaly. Graveworm, Enslavement of beauty, Anorexia nervosa...to je nieco pre mna.
Co sa najhorsieho tyka tak si netrufam odhadovat, v kazdom style sa najde brakova kapela.
pocuvaj ty si mi dajak sadol co sa tyka dark tranquillity n1, satyricon (k.i.n.g. rocks) a amarth tiez ..Alex1 napísal:hmm myslim si ze ludia co nie su zainteresovany v oblasti rocku alebo metalu tazko budu sudit. LP sa mi kedzsi davno pacilo ale teraz mi je z toho na blitie. Vseobecne NU metal nemam rad davam prednost black death pre niekoho uplne sialenstvo pre mna pohodova muzicka![]()
graveworm , dark tranquillity , amon amarth, in flames , COBH SATYRICON![]()
a linkin park.. hm nikdy som nepocuval ale najnovsi album je celkom pohoda ket idem spat.. a pesnicka the little things give you away je asi to najbest co som kedy pocul.. su tam tak brutalne vystihnute emocie ktore prave citim jak nikde inde..
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslel som, ze Ty si skor na blackove buldozery aka Marduk, Mayhem...skenner napísal:pocuvaj ty si mi dajak sadol co sa tyka dark tranquillity n1, satyricon (k.i.n.g. rocks) a amarth tiez ..
a linkin park.. hm nikdy som nepocuval ale najnovsi album je celkom pohoda ket idem spat.. a pesnicka the little things give you away je asi to najbest co som kedy pocul.. su tam tak brutalne vystihnute emocie ktore prave citim jak nikde inde..
Dark tranqulity a Amon su dost prekvapive, teda aspon pre mna
Prosim ta nerob sa moralistom.Chces mi povedat ze na zakladnej skole alebo strednej skole si si nikdy nepovedal ze "Ucitel xxx to je ale koko* lebo mi dal 5ku"?Verim tomu ze hej.Kazdy to raz povedal.Vies ake je to ked ti niekto nadava do kktov?Marko5211 napísal:ano je to par prispevkov vyssie...ale o to nejde musi to byt fakt strasne...len tak ludom nadavat ze sa im nepaci ich hudba...
A aby som nebol mimo temu
NAJ METAL : Dimmu Borgir - na black melodic metal mam proste slabost
NAJhorsia hudba : Linkin Park - btw odkedy sa pretvaruje LP ze je to nu-metal?Kamosovi bratia (Quarelling Men) hraju nu-metal a LP je oproti nim emo ... to je taky rozdiel ako slivky a hrusky
EDIT : // BTW u nas v Liptovskom Mikulasi v tejto blbej diere bude v 5.januara 2008 MARDUK
-
vivaSlovakia
Guru wannabe