Najlepsi-najhorsi v ROCK/METAL

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

najhorsie metal je dymmu borgir ci jak sa to pise... :?
Alex1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Alex1 »

hmm myslim si ze ludia co nie su zainteresovany v oblasti rocku alebo metalu tazko budu sudit. LP sa mi kedzsi davno pacilo ale teraz mi je z toho na blitie. Vseobecne NU metal nemam rad davam prednost black death pre niekoho uplne sialenstvo pre mna pohodova muzicka :)

najlepsia metalova kapela :
graveworm , dark tranquillity , amon amarth, in flames , COBH SATYRICON :twisted:

najhorsia : podla mna je to LP bo sklbit metal z hip hop je ubohe

ROCK: mam rad GUNS AND ROSES :)
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

Najlepsia metal. kapela: Sonata Arctica
rock. kapela: Queen, AC/DC
Song: Emerald sword (Rhapsody)
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

najlepsi je Blink-182 to je asi naj metal
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Jameshet napísal:najlepsi je Blink-182 to je asi naj metal
Jo chlapce, to teda je.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Jameshet napísal:najlepsi je Blink-182 to je asi naj metal
nehraju Blink nahodou punk rock or pop punk ? Alebo to bolo myslene ironicky ? :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

najhoršia? Six Feet Under. Proste piece of shit.. :roll:
Najlepšia? ťažko povedať, je množstvo geniálnych kapiel, ale čisto za mňa momentálne- In Flames, Children of Bodom,... je ich mnoho, tieto dve možno nemajú tridsaťročnú históriu a niesú takými legendami ako Black Sabbath, Death a pod., ale ich tvorba mňa osobne najviac chytila (okrem iných)

čo sa týka tu toĺko krát omieľaného LP, a o tom, že je ubohe sklbiť hip-hop a metal-IMHO to nieje úbohé, ale umenie, a oni nekĺbili s metalom len ten Shinodov rap, je tam milión iných experimentálnych kúskov ktoré nikde inde nenájdete, etno, elektro, folk, hip hop, a to všetko na rockovo/metalovom základe. čiže nadávať na to sa neodvažujem, i keď teraz mám už predsa len kusok iný vkus, no ked to náhodou niekde ešte začujem, chytia ma spomienky na detstvo s Linkin Parkov a vôbec mi z toho nieje na blitie, rád si to vypočujem, i keď to nevyhľadávam. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nemam rad Metalove styly ako death, black ... aj ked som hudobnik a docela flexibilny neviem tomu prist na chut, myslienku ...a to tvrde veci mam rad a vyhladavam prischol mi dako heavy/speed/power (IM, Skid row a hafo inych samozrejme stary dobry hardrock (GnR, scorps napr.) a ujde aj taky tvrdsi punkrock aka Sum41 a potom osobitne kultove kapely co neviem zaradit ako napr Metallica alebo Megadeath je to asi taky daky thrash nie?:P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

naj podla mojho vkusu:
melodeath metal - In Flames, Dark Tranquillity, Soilwork, Sonic Syndicate
metalcore - As I Lay Dying, Caliban, dajme to ze aj BFMV

najhorsie: akykolvek grind
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kapely ako In flames by som si uz ja osobne netrufol oznacit ako melodeath. Casy toho stareho gothenburskeho metalu su uz imho za nimi. Ich nova modern-rockova tvorba ma vsak taktiez cim oslovit.

Moje najoblubenejsie su tiez melodicke death a hlavne melodicke black metaly. Graveworm, Enslavement of beauty, Anorexia nervosa...to je nieco pre mna.

Co sa najhorsieho tyka tak si netrufam odhadovat, v kazdom style sa najde brakova kapela.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Alex1 napísal:hmm myslim si ze ludia co nie su zainteresovany v oblasti rocku alebo metalu tazko budu sudit. LP sa mi kedzsi davno pacilo ale teraz mi je z toho na blitie. Vseobecne NU metal nemam rad davam prednost black death pre niekoho uplne sialenstvo pre mna pohodova muzicka :)

najlepsia metalova kapela :
graveworm , dark tranquillity , amon amarth, in flames , COBH SATYRICON :twisted:

najhorsia : podla mna je to LP bo sklbit metal z hip hop je ubohe

ROCK: mam rad GUNS AND ROSES :)
pocuvaj ty si mi dajak sadol co sa tyka dark tranquillity n1, satyricon (k.i.n.g. rocks) a amarth tiez ..
a linkin park.. hm nikdy som nepocuval ale najnovsi album je celkom pohoda ket idem spat.. a pesnicka the little things give you away je asi to najbest co som kedy pocul.. su tam tak brutalne vystihnute emocie ktore prave citim jak nikde inde..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:pocuvaj ty si mi dajak sadol co sa tyka dark tranquillity n1, satyricon (k.i.n.g. rocks) a amarth tiez ..
a linkin park.. hm nikdy som nepocuval ale najnovsi album je celkom pohoda ket idem spat.. a pesnicka the little things give you away je asi to najbest co som kedy pocul.. su tam tak brutalne vystihnute emocie ktore prave citim jak nikde inde..
Myslel som, ze Ty si skor na blackove buldozery aka Marduk, Mayhem...
Dark tranqulity a Amon su dost prekvapive, teda aspon pre mna :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Marko5211 napísal:ano je to par prispevkov vyssie...ale o to nejde musi to byt fakt strasne...len tak ludom nadavat ze sa im nepaci ich hudba...
Prosim ta nerob sa moralistom.Chces mi povedat ze na zakladnej skole alebo strednej skole si si nikdy nepovedal ze "Ucitel xxx to je ale koko* lebo mi dal 5ku"?Verim tomu ze hej.Kazdy to raz povedal.Vies ake je to ked ti niekto nadava do kktov?

A aby som nebol mimo temu

NAJ METAL : Dimmu Borgir - na black melodic metal mam proste slabost :)
NAJhorsia hudba : Linkin Park - btw odkedy sa pretvaruje LP ze je to nu-metal?Kamosovi bratia (Quarelling Men) hraju nu-metal a LP je oproti nim emo ... to je taky rozdiel ako slivky a hrusky

EDIT : // BTW u nas v Liptovskom Mikulasi v tejto blbej diere bude v 5.januara 2008 MARDUK :D.Nechapem preco prave do takej diery ale som spokojny kedze som z LM :P
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Najlepsi v metal, ahhhh, to je hrozne tazke... pohybujem sa v tomto style dobrych 15 rokov a za ten cas som uz par kapiel spoznal. Ale momentalne to bude:

Akitsa, Megiddo, Armaggeda, Woods Of Infinity, Judas Iscariot ... hmm, to by som vlastne mohol pisat dost dlho.
Tiboho
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tiboho »

podla mna je jednoznacne najlepsi J-rock ale nevadia mi ani ine styly metalu z J-rocku su moje oblubene skupiny Retrei en soi , -OZ- a Unsraw :twisted:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

najlepsia kapela IRON MAIDEN!!!!!! ale moja najoblubenejsia pesnicka je od skupiny Toto - Africa :P a najhorsia?....tazko povedat...vsetky tie dead metalove skupiny co iba vrieskaju a bezhlavo trieskaju do gitar a bicich :x ...z nich je snad vynimkou children of bodom...spev nic moc ale hudba genialna 8)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Najhorsie : Satyricon, Dimmu Borgir,... a podobne sracky

Najlepsie : Windir, Taake, ... krasa :)
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

podla mna je z rocku absolutne naj Guns and Roses a z metalu (power metalu) Edguy ,Avantasia ( proste pecka projekt) , ale popocuvam aj scorpionov , wihin temptation , kamelot ,..... a co nemusim z rocku abo metalu tak to asi death metal :twisted:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:Najhorsie : Satyricon, Dimmu Borgir,... a podobne sracky
A na zaklade coho si usudil, ze su to sracky?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

axXis napísal:A na zaklade coho si usudil, ze su to sracky?
nj tiez by som rad vedel.. okrem toho satyricon je rock and roll :P
Napísať odpoveď