To sa mi nezda, taketo takty pouzivam uz dlho a nikde nic iba crysis, teplotu jadra mam maximalne 72 stupnov v zatazi, ine hry maju rovnako. Aj CoD4 je dost narocna hra a tam to hram hodinu a vsetko v pohode.inflater napísal:@Syfon: Tu grafiku si pretaktil az moc.To spomalovanie grafarny su jej interne mechanizmy, ktore zabranuju poskodeniu karty. NFS predsa len nezmyka tu kartu ako Crysis, preto sa ti tam ta hra neseka.
Crysis
tak ludia ako hodnotíte teda Crysis je to lepšie ako CoD4 alebo Bioshock??? je mi to nejasné pretože mna Crysis až tzak nedostal...jednoducho mi to príde druhý Far Cry trochu krajšom...nechcem tím povedať že tá hra je zlá len mi to príde taká kopia Far cry...a čo sa týka grafiky , ktorú každý tak ospevuje no tak s tím nesúhlasím, pretože mne to ide na medium a vyzerá to hnusne...ja viem niekdo povie to preto lebo to nemáš na plných ale to je práve chyba, ja to nemožem mať na plných lebo je to náročné na bednu a preto je pre mna ovela krásnejší CoD a Bioshock, podla mna by hry mali byť tak optimalizované aby človek mohol mať tú možnosť porovnať dve hry v rovnakých nastaveniach a potom sa mohol rozhodnuť....no ale moja otázka je aj tak " bude hrou roku???"
1. ja to hrám 800x600 všetko na minimum okrem vody ktorá je na high a vyzerá to parádne
2. Áno, je to ako Far Cry, ale pridali do toho ten oblek ktorý dosť zvyšuje hrateľnosť, o tom že môžeš zdvihnúť všetko čo je v hre a hodiť to po niekom /aj Kórejca ak chceš/ ani nehovorím
3. Na Crysis sa mi páči sloboda výberu a môžeš útočiť "podľa svojho gusta"
4. Páči sa mi viac ako Bioshock /aj keď ten mal hustejšiu atmosféru/ a CoD4
Ak sa ti nepáči grafika na minime, máš prehnané nároky. Bohužiaľ...
Či bude hrou roku ti nepovie nikto, nie sme jasnovidci. Mne sa zatiaľ Crysis veľmi páči, ale to som len 2 hodiny hrania od začiatku.
2. Áno, je to ako Far Cry, ale pridali do toho ten oblek ktorý dosť zvyšuje hrateľnosť, o tom že môžeš zdvihnúť všetko čo je v hre a hodiť to po niekom /aj Kórejca ak chceš/ ani nehovorím
3. Na Crysis sa mi páči sloboda výberu a môžeš útočiť "podľa svojho gusta"
4. Páči sa mi viac ako Bioshock /aj keď ten mal hustejšiu atmosféru/ a CoD4
Ak sa ti nepáči grafika na minime, máš prehnané nároky. Bohužiaľ...
Či bude hrou roku ti nepovie nikto, nie sme jasnovidci. Mne sa zatiaľ Crysis veľmi páči, ale to som len 2 hodiny hrania od začiatku.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neboj.. robi to aj mne.. ale nezasekne sa to na 20 sek. ale na 5-10 sek.. zasekne potom zvuk tak skace a odsekne.. a fps je male.. popripade artefaktySyfon napísal:Mam taky blby problem, mam GF 6600je pretaktovana, ked hram tak sa mi hra pravidelne zasekava na asi 20s pocas tohoto seknutia sa snizi frekvencia jadra z pretaktovanych 415MHz na klasickych 300 co sa dost prejavi na FPS. Potom uz len staci ked sa prepnem do winu a spat do hry a takty mam spat, ale o par minut sa to zasekne znova. Ostatne hry ako NFS PS a CoD 4 idu v pohode. Ovladace mam 94.24.
Nevie niekto co by mohlo pomoct?
Diky
jj a BTW mam tiez pretaktovanu VGA.. 6600GT...
-
Šu-Do
Redeemer
velmi zle si to napisal... pretoze grafika v hre je uzasna.. a nemozes nadavat len preto ze ti to nejde na full.. podla mna je to dobre optimalizovane uz len kvoli tomu ze som to vobec spustil.. a nie to ze je to este aj hratelne..Songoko napísal:....
celkova volnost v hre je super.. taktiez dohladnost a atmosfera... styl zabijania .. ten oblek je genialny.. jednoduchy napad ale genialny... naozaj hratelnost je tam super.. a keby som si to mohol zahrat na uplnom maxime tak by to bola ina jazda...
a podla mna je to lepsie ako Bioshock ale ze ci CoD4
Neporovnajte tieto (CoD4, BioShock, Crysis)... Kazda z tychto hier ma svoje velke + v niecom inom. CoD4 (intenzita), BioShock (pribeh), Crysis (grafika). Crysis samotny je takym technologickym vyjavom sucasnosti. Tym samozrejme dominuje, avsak zaostava v mnohych dalsich smeroch. Samotna podobnost s Far Cry je samozrejmostou uz len kvoli tomu, ze Crysis mali pod palcom ti isty tvorcovia. Nebral by som to ako zapor, kedze samotny Far Cry je vysoko hodnoteny doteraz a v FPS ma len niekolko konkurentov. Ja mozem ohodnotit Crysis az po dohrani, takze zatial len tolko. Uz by som mal ist spat, aby som zajtra nevstal o jednej popoludni...
presne tak ale zoberte si ze crysisi je aj na min detailoch dobre niektore nove hry nemaju najvyssie detaily take dobre ako crysis najmensie ale pojde ti to ale tu grafiku by si mohol fakt obmenit jestli mas prostriedky alebo mozes ked ces skus stranku www.canyourunit.com a tam ty vsetko vypise len si vyber hru a pozri si hore na stranke bude aj graficke zobrazenieRicardo napísal:no pojde to ale tu grafu by chcelo trosku obmenit......aby bol lepsí zazitok z hrania
A to je ono, trošku si zamakej a zapřemýšlej, no nějak to musí jít...radek21 napísal:Nevie niekto ako mam prejst tu misiu co mam ist do dediny, najst obyvatelov ktorych tam drzia a vyslobodit ich?? Nemozem sa dostat do tej dediny, vsade gulomety a vojakov jak nasratych.
Věřím, že by ti nikdo jiný neporadil než si vymyslet svoji taktiku a nebo by se tady mohlo rozvézt téma, co a jak kdo udělal...
To by ale nebyl ani špatný nápad, někdo je určitě na sebe hrdý, když vymlátí vesnici takovým trochu stealth způsobem nebo naopak nějak rafinovaně
-
Shark NX
Addict
Zapnut maskovanie ... prejst tym hlavnym mostom ...
Zastrelit Jedneho v Bunkri ... Ostatny dobehnu zistit co sa stalo ... potom Maximum Strenght Vyskocit ... postrielat z vrchu ... vystrelit par nabojov na tu Benzinku ... ta exploduje ... pozabija asi 1/3 osadenstva ... a dalej to bez problemu zvladnes
Zastrelit Jedneho v Bunkri ... Ostatny dobehnu zistit co sa stalo ... potom Maximum Strenght Vyskocit ... postrielat z vrchu ... vystrelit par nabojov na tu Benzinku ... ta exploduje ... pozabija asi 1/3 osadenstva ... a dalej to bez problemu zvladnes
-
xH4wK
musis tam cakat asi 5min kym sa to otvori vzdy zacne taka sirena a spusti sa jeden mostik, tusim sa maju spustit 3 a potom sa to otvoripatro16 napísal:no ak myslis tento co som zakruzkoval tak ten mi ani neotvori a ked idem dopredu na cca. 5 sek sa zhasne svetlo- tma nic nevidim a potom nabehne normal svetlo