WiFi router net po wifi
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
WiFi router net po wifi
no mame router a krvopotne som sa s tym pobil a vsetko facha ako ma az na jednu vec po wifine nejde net. Neziska proste IP ked na notebooku nastavim IP manualne uz sice nepise ze neuplne pripojenie ale na net sa nepripoji stale mu daco chyba skusal som okopcit DNS ale ani to nepomohlo. Takze potreboval by som dakde nastavit aby automaticky prideloval IP ale netusim kde, lebo v routeri nic take neni, iba Range ip, tam som dal rozsah s ktoreho som potom zadal tu IP manualne ale ako som spominal na net sa nepripojil. Kde mam co mam este porobit ???
este jedna vec ked si kupil router tak podla mna si mal net aj pred kupov toho routra tak potom musis klonovat mac adresu do routra to znamena ze opises si mac adresu pocitaca co si mal zapojeny povodne na net ked si nemal wifi router a naklonujes ju do routra tam by si mal mat clone mac adress. ked je to v tom
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hh ne to fici ono net po kabli cez ten router ide sak aj teraz som cez neho pripojeny jedine co nejde je surfovanie po wifine . Proste doma mame 3PC toto velke na ktorom som teraz ktore je o kabliku pripojene a 2 notebooky do skoly v skole sa pirpajam na wifi stale takze modul je OK akurat ze doma sa po wifi nespojim, ked dam kabel do routeru tak net ide v pohodicke aj na notebooku. Je to cisto o tej wifine