WiFi router net po wifi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WiFi router net po wifi

Príspevok od používateľa Runes »

no mame router a krvopotne som sa s tym pobil a vsetko facha ako ma az na jednu vec po wifine nejde net. Neziska proste IP ked na notebooku nastavim IP manualne uz sice nepise ze neuplne pripojenie ale na net sa nepripoji stale mu daco chyba skusal som okopcit DNS ale ani to nepomohlo. Takze potreboval by som dakde nastavit aby automaticky prideloval IP ale netusim kde, lebo v routeri nic take neni, iba Range ip, tam som dal rozsah s ktoreho som potom zadal tu IP manualne ale ako som spominal na net sa nepripojil. Kde mam co mam este porobit ???
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

1) Hodil by sa typ routeru
2) Este viac by sa hodili screeny z administracie, v pripade, ze niekto nepozna ten typ routeru, ale aj tak ti dokaze poradit.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Router to je SMC WBR14-G2
Prílohy
7.JPG
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pokracovanie
Prílohy
11.JPG
010.JPG
9.JPG
8.JPG
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hned na prvom obrazku je vidiet, ze DHCP server je povoleny (enabled), takze to pridelenie adresy jednoducho musi fungovat. Nemas nejaky iny komp na otestovanie, aby si zistil ci je problem v notebooku alebo routri?
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa midiam »

Ked mas filtrovanie mac adresi pozri si ci mas povoleny firewall pre filtraciu mac adries s tych obrazkov vypada ze mas vsetko dobre
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ani bratovi to na notebooku nejde :-/ a to filtrovanie mac adres to je bratova a moja lebo ked to tam nebolo tak som sa do siete nevedel pripojit ani z heslom proste vsetko ide aj pripojit sa do siete len nenacita net
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa midiam »

este jedna vec ked si kupil router tak podla mna si mal net aj pred kupov toho routra tak potom musis klonovat mac adresu do routra to znamena ze opises si mac adresu pocitaca co si mal zapojeny povodne na net ked si nemal wifi router a naklonujes ju do routra tam by si mal mat clone mac adress. ked je to v tom
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hh ne to fici ono net po kabli cez ten router ide sak aj teraz som cez neho pripojeny jedine co nejde je surfovanie po wifine . Proste doma mame 3PC toto velke na ktorom som teraz ktore je o kabliku pripojene a 2 notebooky do skoly v skole sa pirpajam na wifi stale takze modul je OK akurat ze doma sa po wifi nespojim, ked dam kabel do routeru tak net ide v pohodicke aj na notebooku. Je to cisto o tej wifine
Napísať odpoveď