Crysis
cavte mam taky problem vysiel som z tej jaskine, vonku je vsteko zamrznute, zbehnem dole do takej malej dedinky, tam su vsetci vojaci pomrznuty, nabehne ukazka ako jeden clen specialneho tymu zastreli tu "vec", ukazka skonci, medzi ulohami mi vypise aby som chranil proroka, lenze nikto tam neni a inde sa nemozem dostat, dokonca ani nepriatelia su tam neni
su vzadu v tej bude,ked tam pojdes tak by mali odtial vybehnut,ak nie tak loadni posledny save a skus znovuPulpman napísal:cavte mam taky problem vysiel som z tej jaskine, vonku je vsteko zamrznute, zbehnem dole do takej malej dedinky, tam su vsetci vojaci pomrznuty, nabehne ukazka ako jeden clen specialneho tymu zastreli tu "vec", ukazka skonci, medzi ulohami mi vypise aby som chranil proroka, lenze nikto tam neni a inde sa nemozem dostat, dokonca ani nepriatelia su tam neni
Inac vedeli ste,ze : Crysis je trilógia
Pre tých, ktorí už Crysis prešli zistili, že hra sa už skončila a konflikt sa práve rozbieha. To je práve to, čo poslednou dobou Crytek spomínal stále častejšie a to, že hra je plánovaná ako trilógia, ktorá uzavrie príbeh až poslednou časťou. Vzhľadom na to, že má hru pod sebou EA, vieme koho máme kameňovať a môžeme z toho odhadovať aj to, že už ďalšiu jeseň zrejme uvidíme druhé pokračovanie.
V novom interview sa výraznejšie rozpísali a aj o rozdieloch DX9 a DX10 a hackovaní DX10 efektov na DX9. Tam upresnili, že hra sa vyvíjala na DX9 a DX10 efekty boli pod DX9 emulované. DX10 ich reprodukuje efektívnejšie a jednoduchšie, rovnako DX10 umožňuje vytvárať viac sofistikovaných efektov. Upozorňujú aj na to, že DX10 je komplexné a autori sú len na začiatku spoznávania tohto systému. Pri DX9 trvalo dva roky kým na ňom bola predstavená prvá hra a mimochodom bol to práve Far Cry. Teraz je to rok čo sa DX10 predstavilo a je tu Crysis, v ktorom si ešte autori DX10 len testujú.
Interview ďalej spomína, že prvý patch opravujúci rozmanité malé chyby vyjde v priebehu jedného-dvoch týždňov. Rátať máme aj s tým, že každé ďalšie ovládače budú framerate hry zlepšovať.
Tak som si ich nahnal uplne napravo ku vchodu a potom som ich obisiel zlava:Dkapu napísal:A to je ono, trošku si zamakej a zapřemýšlej, no nějak to musí jít...
Věřím, že by ti nikdo jiný neporadil než si vymyslet svoji taktiku a nebo by se tady mohlo rozvézt téma, co a jak kdo udělal...
To by ale nebyl ani špatný nápad, někdo je určitě na sebe hrdý, když vymlátí vesnici takovým trochu stealth způsobem nebo naopak nějak rafinovaně
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
xH4wK
No neviem co to tam masc.a.r.n.e. napísal:pliz neviete mi neikto poradit nejaku fintu...v misii kde ovladam VTOL tak je tam tornado a ked sa knemu priblizim tak ma to hned hodi dole a osvaca o stromy...neviem ako to prejist celkovo sa mi ten VTOL nejako zle ovlada a neposlucha a v tom tornade je absolutne neovladatelny..
-
xH4wK
Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10Dem0n napísal:mamutv : Prepac ale ta grafika, mozno si to zahras na 640x480 na total low detailoch na 15fps
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
No ja trosku poopravim teba tato hra nepotrebuje PS3.0 ale staci mu aj 2.0 ...Ako ma napr. 9600 ale to uz je pre tych ktorym fakt staci low na slabsich fps....Skus si pozerat System requirements naScoffield napísal:Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10
Kód: Vybrať všetko
http://www.systemrequirementslab.com/no super, chval se tím že máš PS v.4.0 a Dx10, která ti je víc než k ničemu, protože s touhle kartou nerozběháš na DX10 žádnou hru nad 10FPSScoffield napísal:Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10
Ale i tak, pixel shardery 2 to podporuje, ale potom už je to opravdu slabota