Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pulpman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

cavte mam taky problem vysiel som z tej jaskine, vonku je vsteko zamrznute, zbehnem dole do takej malej dedinky, tam su vsetci vojaci pomrznuty, nabehne ukazka ako jeden clen specialneho tymu zastreli tu "vec", ukazka skonci, medzi ulohami mi vypise aby som chranil proroka, lenze nikto tam neni a inde sa nemozem dostat, dokonca ani nepriatelia su tam neni
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Pulpman napísal:cavte mam taky problem vysiel som z tej jaskine, vonku je vsteko zamrznute, zbehnem dole do takej malej dedinky, tam su vsetci vojaci pomrznuty, nabehne ukazka ako jeden clen specialneho tymu zastreli tu "vec", ukazka skonci, medzi ulohami mi vypise aby som chranil proroka, lenze nikto tam neni a inde sa nemozem dostat, dokonca ani nepriatelia su tam neni
su vzadu v tej bude,ked tam pojdes tak by mali odtial vybehnut,ak nie tak loadni posledny save a skus znovu
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zial nic sa nedeje takto to vyzera, vsetko prebehane z kazdej strany, v ukazke bolo napravo priechod, ten je teraz zasipany, :
Prílohy
df.JPG
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

tade sa neda ist von?

cierne oznacene je buda odkial vybehnu
Prílohy
q6q0lvgyxrbaxkk6tq89.jpg
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nie neda sa :? aj som restartoval level a nic, toto ukazuje pocas ukazky vzadu ten priechod
Prílohy
df.JPG
dhgfhgf.JPG
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

Hru som presiel a menim nazor: 9.5/10, keby tam neboli ti mimozemstania bola by to nuda a dej o nicom.
Inac ma to dobry koniec :lol:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Inac vedeli ste,ze : Crysis je trilógia
Pre tých, ktorí už Crysis prešli zistili, že hra sa už skončila a konflikt sa práve rozbieha. To je práve to, čo poslednou dobou Crytek spomínal stále častejšie a to, že hra je plánovaná ako trilógia, ktorá uzavrie príbeh až poslednou časťou. Vzhľadom na to, že má hru pod sebou EA, vieme koho máme kameňovať a môžeme z toho odhadovať aj to, že už ďalšiu jeseň zrejme uvidíme druhé pokračovanie.

V novom interview sa výraznejšie rozpísali a aj o rozdieloch DX9 a DX10 a hackovaní DX10 efektov na DX9. Tam upresnili, že hra sa vyvíjala na DX9 a DX10 efekty boli pod DX9 emulované. DX10 ich reprodukuje efektívnejšie a jednoduchšie, rovnako DX10 umožňuje vytvárať viac sofistikovaných efektov. Upozorňujú aj na to, že DX10 je komplexné a autori sú len na začiatku spoznávania tohto systému. Pri DX9 trvalo dva roky kým na ňom bola predstavená prvá hra a mimochodom bol to práve Far Cry. Teraz je to rok čo sa DX10 predstavilo a je tu Crysis, v ktorom si ešte autori DX10 len testujú.

Interview ďalej spomína, že prvý patch opravujúci rozmanité malé chyby vyjde v priebehu jedného-dvoch týždňov. Rátať máme aj s tým, že každé ďalšie ovládače budú framerate hry zlepšovať.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

kapu napísal:A to je ono, trošku si zamakej a zapřemýšlej, no nějak to musí jít...

Věřím, že by ti nikdo jiný neporadil než si vymyslet svoji taktiku a nebo by se tady mohlo rozvézt téma, co a jak kdo udělal...

To by ale nebyl ani špatný nápad, někdo je určitě na sebe hrdý, když vymlátí vesnici takovým trochu stealth způsobem nebo naopak nějak rafinovaně :)
Tak som si ich nahnal uplne napravo ku vchodu a potom som ich obisiel zlava:D
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pulpman napísal:nie neda sa :? aj som restartoval level a nic, toto ukazuje pocas ukazky vzadu ten priechod
fakt mi neviete pomoct? :? dalej sa nepohnem
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

radek21 napísal:Tak som si ich nahnal uplne napravo ku vchodu a potom som ich obisiel zlava:D
No vidíš že to jde :) Ta hra je i trošičku o logice a o tvůrčí schopnosti :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tomasmate napísal:Inac vedeli ste,ze : Crysis je trilógia
hmm.. to bude potom ako HL2.. cakat rok aj daco a odohrat cely diel za par hod.. :?
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

pliz neviete mi neikto poradit nejaku fintu...v misii kde ovladam VTOL tak je tam tornado a ked sa knemu priblizim tak ma to hned hodi dole a osvaca o stromy...neviem ako to prejist celkovo sa mi ten VTOL nejako zle ovlada a neposlucha a v tom tornade je absolutne neovladatelny.. :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

c.a.r.n.e. napísal:pliz neviete mi neikto poradit nejaku fintu...v misii kde ovladam VTOL tak je tam tornado a ked sa knemu priblizim tak ma to hned hodi dole a osvaca o stromy...neviem ako to prejist celkovo sa mi ten VTOL nejako zle ovlada a neposlucha a v tom tornade je absolutne neovladatelny.. :?
No neviem co to tam mas :D ale ziadne tornado tam nieje (Aspon nebolo ked som ja letel)
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

H@wk to je asi tym ze hras na low detailoch, lebo ked mas vsetko na plno tak je to velky rozdiel aj v pocasi , fyzike, vsetkom skratka
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Pulpman napísal:H@wk to je asi tym ze hras na low detailoch, lebo ked mas vsetko na plno tak je to velky rozdiel aj v pocasi , fyzike, vsetkom skratka
no v pocasi rozdiel urcite neni,pocasie nezavysi od toho aky mas pc,ja som to spravil tak ze som si to obletel cez horu a problem nebol :wink:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pulpman napísal:H@wk to je asi tym ze hras na low detailoch, lebo ked mas vsetko na plno tak je to velky rozdiel aj v pocasi , fyzike, vsetkom skratka
Mal som vsetko na medium , a pochybujem ze by sa mi na med. nezobrazila vec ako nejake tornado :D
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

to tornado tam je na 100% :roll: (a to hram vsetko na low :( ) a ja som do spravil tak ze som letel popri tej kopule co vytvorili ufonci
Scoffield
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scoffield »

Dem0n napísal:mamutv : Prepac ale ta grafika, mozno si to zahras na 640x480 na total low detailoch na 15fps :?
Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Scoffield napísal:Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10
No ja trosku poopravim teba tato hra nepotrebuje PS3.0 ale staci mu aj 2.0 ...Ako ma napr. 9600 ale to uz je pre tych ktorym fakt staci low na slabsich fps....Skus si pozerat System requirements na

Kód: Vybrať všetko

http://www.systemrequirementslab.com/
najdes tam vsetky nove gamesy...A ako som tak pozeral tak na minime je aj ati9800 ktora ma tiez PS2.0
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Scoffield napísal:Trosku vas vsetkych opravim, ktori ste nepozorni a necitali ste HW naroky Crysis. Hra vyzaduje grafku s podporou pixel shader 3.0 a grafka radeon 9550 podporuje len 2.0 a takisto aj 9600XT podporuje len 2.0. Ak by som vam mal poradit, kupte si min. X1300 alebo radsej X1650, tieto uz podporuju aj pixel 3.0... Ja osobne mam HD2600Pro a ta podporuje pixel 4.0, teda aj directx 10
no super, chval se tím že máš PS v.4.0 a Dx10, která ti je víc než k ničemu, protože s touhle kartou nerozběháš na DX10 žádnou hru nad 10FPS ;)

Ale i tak, pixel shardery 2 to podporuje, ale potom už je to opravdu slabota ;)
Napísať odpoveď