Hovorte si co chcete, ale podla mna by Simko superstar byt nemal. Ved mne pride zle ked ho vidim v telke.. on zato nemoze, ale je hrozne nesympaticky..
btw. videli ste tu dokrutku pred duetom? uz viackrat som si to vsimol, on je nejaky naruseny (neviem ako sa ta choroba vola) alebo ma taku tremu, ze sa zasekava
aj ja
inac konrad to je strasny vol uz v tej dokrutke s tou Fialovou hovoril ze "asi povie ze slabo spievam ze by som tam uz nemal byt" (take nieco) ......... EMO any1 ?
take hodnotenie zatial
Robo Šimko+Marcel Berky - 1-
Ivana Kováčová+Vierka Berkyová -1
Martin Konrád+Dominika Mirgová - 3 (kvoli konfuckovi)
Ivana Kováčová - 1-
Martin Konrád - 4
Vierka Berkyová - 2
Marcel Berky - 2 moc ma nezaujal
Dominika Mirgová - 2 to iste co berky
Robo Šimko -1+
hmm no ale aj tak dneska je to celkom vydarene a nemam rad konrada ale dara mala pravdu po dlhej dobe spieval aj ked to co predviedol by u inych bolo dost zle takze preto ze to bol konrad tak na jeho pomery 2 a Ivanka uz jak dobre vyzerala uz cakam na ten duet s nou a na unforgiven od roba
Najlepsi Simko dnes vecer a hned v zavese Dominika. Vierka bola tiez fajnova. Marcel sa dnes bohuzial neukazal.
Ten maly EMOfuck posral obidve pesnicky. Taylera by som este ako-tak odpustil, ale ze posral jednu z najlepsich veci poslednych rokov, co spravil Mary J a Bono, tak to ma serie maximalne.
Tomasko napísal:btw. videli ste tu dokrutku pred duetom? uz viackrat som si to vsimol, on je nejaky naruseny (neviem ako sa ta choroba vola) alebo ma taku tremu, ze sa zasekava
ked je nervozny, tak kokce. za to ho trochu lutujem chlapca... ale inak nie
p4ra napísal:Najlepsi Simko dnes vecer a hned v zavese Dominika. Vierka bola tiez fajnova. Marcel sa dnes bohuzial neukazal.
Ten maly EMOfuck posral obidve pesnicky. Taylera by som este ako-tak odpustil, ale ze posral jednu z najlepsich veci poslednych rokov, co spravil Mary J a Bono, tak to ma serie maximalne.
Tvoje problemy by som chcel mat, aby ma sralo co pokasle nejaky 15rocny traper v televizii Dufam, ze pojde co najdalej kvoli takym hejterom ako ty A navyse aspon sa bude na com smiat v telke, kazdy tyzden jedna hnusne zaspievana pesnicka, tento tyzden dokonca dve
t0m4s3 napísal:Tvoje problemy by som chcel mat, aby ma sralo co pokasle nejaky 15rocny traper v televizii Dufam, ze pojde co najdalej kvoli takym hejterom ako ty A navyse aspon sa bude na com smiat v telke, kazdy tyzden jedna hnusne zaspievana pesnicka, tento tyzden dokonca dve
Ako odtial-potial. Jasne, ze to beriem s nadhladom, ale mam nervy, ked hentaky ko*ot nie je schopny si sam povedat: Tak na toto nemam, nebudem to spievat. a je to, ale nie, on just poserie dobru pesnicku. To bola cela moja pointa.
Najviac ma serie to, ze nemozem ist kvoli praci do UAE tento rok. To dokaze nasrat.