tak toto bude pecka... UNFORGIVEN! a vacsiu radost by som mal keby DOmca spievala od Natashe Bruise Easily a nie Unwritten lebo bruise easily je krajsia songa a mozno aj vhodnejsia pre orchester..ale ze ten emacky trulo poserie I Dont Wanna Miss A Thing to viem uz teraz....stretnut ho na ulici rozbijem mu drzku za to jak spati kazdu peknu songu
uz sa mi nozik otvara vo vrecku ked to citam, kokso zas budeme doma vsetci pi**vat, dve super pesnicky, nech sa chlapec modli nech nad nim stoji aj mozart je mi to jedno, len nech to nedomrvi, kokos ze U2, aerosmith, chlapec vysoko zarubal
no ja som sa "modlil" aby si simko vybral Metallicu s orchestrom a BäM!!!! to bude dufam pecka a este tak krasna pesnicka (skoda ze vacsina ludi ani nebude mat ponatia o com spieva.....) drzim mu palce
a konrad ......... ..........
kukiak napísal:prave oni tvoria najvacsie % divakov a hlasujucich .. cize ano, davy
nj ja v puberte som mal uz telefon ale niektory este nie ! a kebyze ho aj mali velmi pochybujem ci by som tu SMS poslal ... (vtedik kredit bol ceneni zlatom )
a ja si vravim ze som sh!t ked doma v sprche nevytiahnem v pesnicke jeden ton a on si da song kde vytiahne prave jeden ... emofuck jeden .. ale to ze vie poblaznit dav sa mu upriet neda
Digital napísal:Lenže mikla občas vedel niečo zaspievat a jaroš bol tiež tak na take slabe rnb ... lenze tento cerny egreš emácky zatial neukazal nic
Suhlasim s Miklom. Ked zaspieval Rebel Yell tak som mu to ''zozral aj s navijakom'' ako povedal aj Habera. Naopak, Jaros si myslim ze nezaspieval ani jednu pesnicku dobre, takisto ako Bazik, takisto ako Konrad