Ja som ti iba dal dovody Ak zakladatel temy nema v umysle taktovat, tak nevidim dovod preco nezobrat Intel dosku. Neviem si predstavit nic stabilnejsie a spolahlivejsie ako kombinacia intel dosky a intel procesoru. Ak sa nemylim tak aj hojko.com bezi na Intel doske Ak ma navyse dobre skusenosti s pripadnym supportom tak nie je o com.
Yo, tento server bezi na Intel doske, je to najma kvoli stabilnosti dosiek Intel a taktiez sietovke, ktora nema Realtek chipset a kupovat poriadnu 3Com za 1500 nikto nechcel.
No dakujem za odpovede procesor nechcem taktovat myslel som ze ked som napisal office ze je to jasne
Ak sa mam priznat rozmyslam aj o gigabyte ale skor INTEL
Dakujem No uz mam novu zostavu ramku som zobral A-DATA a maticnu dosku GIGABYTE a este som zobral ATI RADEON X1950 Pro dufam ze ma nesklame zatial mi win XP startuje bleskurychle ! skusal som aj vistu tiez svizne Dakujem vsetkym ta zostava je BOMBASTICKA !!
t0m4s3 napísal:Alebo si kup Gigabyte I-Ram a bude este rychlejsie, ze?
Bral som nieco v dostupnych cenach...
...necital som vela o tom gigabyte i-ram ale podla toho videa nic rychlejsieho niet...ale dakde som nasiel ze to stoji 380eur...hmm pekne...to radsej tie dve tri sekundy pockam na nacitanie systemu a ostanem pri raptore
Alebo mozem pockat dalsich 4-5sekund a mozem ostat pri klasickom disku a za usetrene prachy kupim lepsiu grafiku - to bola pointa mojho prispevku. Ja komp nerestartujem, takze to kolko trva nabehnutie windowsu je snad to posledne co ma zaujima a zrejme nebudem sam. Pustim komp a idem si po caj a je mi jedno ci to bude trvat 20s s raptorom alebo 40s bez neho.