Ubuntu 7.10 - Ubuntu 7.04 + Windows
O mandrive ti nepoviem nic, ale turtlak tu spravil taky maly prehlad a porovnanie opensuse oproti ubuntu: http://www.hojko.com/post731486.html#731486 Mozno ti to padne na uzitok.
Start - Programy a príslušenstvo - Príkazový riadok alebo tak nejako..D4rTh napísal:Heh , chcem isť spustiť fixmbrale neviem ako sa otvára konzola vo Windowse
![]()
Asi najviac podobné windows je mandriva a suse, v mandrive je ten control center a v suse je yast. Vo fedore také nie je ale cez menu sú tam podobné možnosti.D4rTh napísal:Dobre, diky,
Ešte, mohol by si mi odporučiť nejakú distribúciu? Ubuntu som skúšal, teraz by som chcel fedoru, rozmýšľal som nad Mandrivou, lebo ju už mam sťiahnutu, , čo povieš na Mandrivu,je vhodná pre nooba do linuxu?
Ubuntu/Kubuntu je asi jednoduché lebo tam nájdeš milion návodov, ale také niečo ako yast/mandriva control center tam nie je ale v kde je tam pár + vecí.
Nedá sa povedať ktoré je lepšie. Ja mám Kubuntu, keby to bolo zlé by som si teraz nainštaloval Debiana alebo Fedoru8, Mandrivu a Suse už asi nie.
Skús Mandrivu, aj to je dobrá distribúcia.