SuperStar 3
tuto seriu superstar vobec nesledujem, no vcera mi traja ludia nezavysle do seba napisali ze niekto ide spievat unforgiven, tak som si to zapol, vypocul, pockal aj na porotu, mam len jednu otazku: TO NIKTO NEPOCUL ORIGINAL??? akoze o dare mi je jasne ze nie, ale ostatny a aj co tu citam... to ste to este vazne nepoculi????
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
neviem pripada mi to vsetko take divne ti ludia ako keby chceli aby tam tie decka zaspievali rovnako ako original ale ved aky to bude mat vyznam?? to je to naozaj iba karaoke show? kde ti daju text a ty sa snaz by to vyzeralo ako origos? ved to sa neda nikdy to neprespievas ako origos uz len kvoli farbe hlasu a to sa mi vcera jedine pacilo na simkovi ze on sa to ani "nesnazil" spievat ako kopiu ale jeho stylom za co som ho aj ocenil 1+ (Sato42 napísal:tuto seriu superstar vobec nesledujem, no vcera mi traja ludia nezavysle do seba napisali ze niekto ide spievat unforgiven, tak som si to zapol, vypocul, pockal aj na porotu, mam len jednu otazku: TO NIKTO NEPOCUL ORIGINAL??? akoze o dare mi je jasne ze nie, ale ostatny a aj co tu citam... to ste to este vazne nepoculi????
vendo:hej, mas sice pravdu, monzno som dost ovplyvneny tim ze tu pesnicku poznam odpredu odzadu. No aj tak sa mi to nepacilo a zopar krat zatilahol po par doli tonov vedla. Nechem vsak nejko extra krytizvoat lebo ja nespievam vobec... len mi to nepripadalo ako dobre, Na druhu stranu, uz len za to ze si vybral taku pesnicku si zasluzi pochvalu.
-
vendo
Guru
ono dovolim si tvrdit ze ked "spievas" nieco takehoto formatu tak ani nejde o "cistost" spievania ako o prezitie toho textu (ktory si mimochodom kazdy moze vysvetlit inac)Sato42 napísal:vendo:hej, mas sice pravdu, monzno som dost ovplyvneny tim ze tu pesnicku poznam odpredu odzadu. No aj tak sa mi to nepacilo a zopar krat zatilahol po par doli tonov vedla. Nechem vsak nejko extra krytizvoat lebo ja nespievam vobec... len mi to nepripadalo ako dobre, Na druhu stranu, uz len za to ze si vybral taku pesnicku si zasluzi pochvalu.
btw: tvoja gramatika suxx
-
Runes
Addict
clovece tak neprispievaj sem ked to nekukasSato42 napísal:tuto seriu superstar vobec nesledujem, no vcera mi traja ludia nezavysle do seba napisali ze niekto ide spievat unforgiven, tak som si to zapol, vypocul, pockal aj na porotu, mam len jednu otazku: TO NIKTO NEPOCUL ORIGINAL??? akoze o dare mi je jasne ze nie, ale ostatny a aj co tu citam... to ste to este vazne nepoculi????
BTW alofok novy avatar ??? pekny
Hehe Runes dakujem s tvojou pomocou
Dnešný telefonát do rádia
-"Dobrý deň prosím vás zahrajte mi od superstaristov Dotkni sa hviezd a venujem to do celej 4.B v NZ a všetkým kamarátkam čo fandia Konrádovi"
Moderátor -"Hej? A aj ty mu fandíš?"
Ona - "Ano, ja ho milujem lebo dobre spieva"
Moderátor : "No on má taký dobrý hlas
"
Ona - "Hej taký rockový, ja ho milujem a včera som mu poslala tri esemesky"

Takže dnešný môj typ : Ivana
Dnešný telefonát do rádia
-"Dobrý deň prosím vás zahrajte mi od superstaristov Dotkni sa hviezd a venujem to do celej 4.B v NZ a všetkým kamarátkam čo fandia Konrádovi"
Moderátor -"Hej? A aj ty mu fandíš?"
Ona - "Ano, ja ho milujem lebo dobre spieva"
Moderátor : "No on má taký dobrý hlas
Ona - "Hej taký rockový, ja ho milujem a včera som mu poslala tri esemesky"
Takže dnešný môj typ : Ivana
-
mirak2
Hardcore addict
Simko sa ti nelubi len pre ze si hiphopfan...Opak napísal:Moj typ:ROBO ŠIMKO
ale vypadne možno IVANA
Berky vyletel podla mojich ocakavani...a bude sa opakovat Konrad tam ostane kym sam neodstupi a ak nedajboze ho tie stupidne pizdy dotiahnu az do finale tak poslem smsku jeho superovi a bude mi milionpatsto kto bude proti nemu
buduce kolo sa bude Zbirkovat
-
p4ra
Redeemer
Ale bolo jasne vidiet aj v T-Box, ze prevlada nazor, aby vypadol maly EMOfuck. Skoda Marcela, urcite vie spievat, narozdiel od hentoho maleho debilka. Mali ist von Konrad alebo Kovacova, ale co uz, narod to videl inak - vlastne male patnastky, ktore si mastia susky pri pohlade na toho maleho delikventa.
Najviac ma ale zabila fotka (myslim, ze v Novom Case), kde ho odfotili s cigaretou v ustach. No akoze, decko ma 15 rokov, fajci. Nic nezvycajne samozrejme, ale ze na takyto sposob ho prezentuju, ved tie deti pubertalne v nom vidia seba a nebude trvat dlho, aby ho nezacali napodobnovat.
Najviac ma ale zabila fotka (myslim, ze v Novom Case), kde ho odfotili s cigaretou v ustach. No akoze, decko ma 15 rokov, fajci. Nic nezvycajne samozrejme, ale ze na takyto sposob ho prezentuju, ved tie deti pubertalne v nom vidia seba a nebude trvat dlho, aby ho nezacali napodobnovat.