SuperStar 3
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dominika Mirgova - 2- druha pesnicka - 2 {afekt sa mi nepacil, mno ivka ma krajsie nozicky}
Robo Simko - 1- druha pesnicka - 1-
Vierka Berkyova - 3 druha pesnicka - 1-
MartinKO KO(t)nrad - 4 druha pesnicka - 4
Ivka Kovacova - 1- druha pesnicka - 1 {cece pekne nozicky, inak v druhej pesnicke nadherna hudba}
inak s palom nemozem vobec suhlasit, podla mna niekedy trebe otrasne kraviny, hlavne ma "zaujalo" to o ivke kovacovej
Robo Simko - 1- druha pesnicka - 1-
Vierka Berkyova - 3 druha pesnicka - 1-
MartinKO KO(t)nrad - 4 druha pesnicka - 4
Ivka Kovacova - 1- druha pesnicka - 1 {cece pekne nozicky, inak v druhej pesnicke nadherna hudba}
inak s palom nemozem vobec suhlasit, podla mna niekedy trebe otrasne kraviny, hlavne ma "zaujalo" to o ivke kovacovej
jak kokta ten pseudoEMO
... no zastrelit...ved to ani hovorit nevie 
prvy
...o sposobilosti vystupovat v televizii pri cloveku, u ktoreho je zrejme ze kokta prevazne z dovodu nervozity, resp. z toho ze si nezapamata "text" co ma povedat v dokrutke, by sa dalo polemizovat...
komickejsie mi vsak pride, ze to ti ludia odvysielaju, co ho zdiskredituje este viac ako moj post
ale ano...nemam ho rad
keby si este nieco chcel/a SS
prvy
ci uz by som ho chcel zdiskreditovat alebo nie...co sa myslim na tomto fore uz ani viac nedaDarca K- napísal:aj ked mi je jasne ze to hovoris len preto aby si zdiskreditoval konrada, tak si neodpustim konstatovanie primitivizmu v tomto sposobe, fakt ubohe
komickejsie mi vsak pride, ze to ti ludia odvysielaju, co ho zdiskredituje este viac ako moj post
ale ano...nemam ho rad
keby si este nieco chcel/a SS