Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím, mam taký menší problem, v poslednom čase cestou do školy stretávam zopar vidieckých exotov, ktorí sa hrajú na veľkých a silných len preto lebo ich je viac, - sú to zasrané deti, ktoré si myslia, že ked ich je viac a do niekoho podskočia napr. do mna tak že sa z nich pokakam - ale opak je pravdou, minule som jednému piskatemu dal ponuku na suboj a išiel zo sklopenými ušami domov, na další den sa ledva ozval a hovorí mi že jeho brat sa pýta ako sa volam - ja som sa len usmial na neho, a dnes idem do školy a zrazu štyria zasrani predomnou roztiahnutí po chodniku a neuhli sa tak som ich bez problémov ramenm rozrazil a išiel som dalej - len to ma štve že keby že tomu faganoovi jendú zavesím tak môžem mať z toho problem len ja bo chlapec nema 18 a ja mam a momentálne by som rad aj na vyšku išiel a problemy mi netreba

takže chcem sa spýtať:
1, mali ste už takéto problemy s detmi, ktoré frajerovali a pokrykovali na vas ked boli od vas na 100 metrov a do oči nič nepovedia /mne ide len o to aby si nedovolovali na chodniku po ktorom chodia aj iný a teda nechcem vyzerať ako neschopny si to vybaviť/ :?:
2, ako riešiť takýto no neviem či to môžem volať problem :?:

za rady vdaka :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

neoplati sa ti robit zbytocne problemy ked nemusis. zatial na teba nijako nikto nezautocil a dokopy nic ti nepsravili. taketo individua vobec neries. vyhni sa konfliktom s takymi blbcami a bude ti lepsie. ked este vedia kade chodis domov alebo zo skoly, tak nemas sancu s tym pohnut. das nakladacku jednemu a na druhy den ta privita hrba exotov s vidlami. keby si to aj tak riesil, tak su len dve moznosti:
1.) bud sa spamataju a daju ti pokoj. jeden zbity by im bol vystrahou
2.) chceli by sa pomstit a tam uz nemas najmensiu sancu
radsej kasli na to :) nerozrazaj ich ked budu na chodniku a slusne im povedz "s dovolenim" a prejdi :)
J.O.S.E
King
King

správa

turtlak69 napísal:neoplati sa ti robit zbytocne problemy ked nemusis. zatial na teba nijako nikto nezautocil a dokopy nic ti nepsravili. taketo individua vobec neries. vyhni sa konfliktom s takymi blbcami a bude ti lepsie. ked este vedia kade chodis domov alebo zo skoly, tak nemas sancu s tym pohnut. das nakladacku jednemu a na druhy den ta privita hrba exotov s vidlami. keby si to aj tak riesil, tak su len dve moznosti:
1.) bud sa spamataju a daju ti pokoj. jeden zbity by im bol vystrahou
2.) chceli by sa pomstit a tam uz nemas najmensiu sancu
radsej kasli na to :) nerozrazaj ich ked budu na chodniku a slusne im povedz "s dovolenim" a prejdi :)
asi maš pravdu, lenže mne je proti srsti aby som ja sa im uhybal ked oni podskakujú som si vedomí, že ak strieskam niekoho tak na druhý den dostanem na papulu asi ja lenže potom si zavolam kamošov aj ja a takto to bude pokračovať kym sa niekomu niečo važne nestane - tomu sa chcem vyhnuť tato cesta nikam nevedie si myslím, lenže ludia po chodniku na mna pozerajú akokeby som ja podksakoval aspon to tak vnímamn a ja som nekonfliktný človek lenže vo mne krv kypý ked im nemôžem nijako dohovoriť bo su ako orangutani pridu z vidieka a svet patrí nam - toto je ich moto
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ked uz sa z niekym musim pobit, ze nieje ine vychodisko , tak sa bijem sam a nevolam si na pomoc inych , lebo je to zbabele, a ked pride na niekoho partia a zacnu ho bit , tak je to este zbabelsie.
J.O.S.E
King
King

správa

matko888 napísal:ked uz sa z niekym musim pobit, ze nieje ine vychodisko , tak sa bijem sam a nevolam si na pomoc inych , lebo je to zbabele, a ked pride na niekoho partia a zacnu ho bit , tak je to este zbabelsie.
hej len vieš ked na mna príde cela dedina si ty zasrani svojich bratov zavolajú a ja prave do školy pôjdem tak neviem či im bude hovoriť niečo pojem zapas v zmysle fair-play ale spýtam sa :D
kubodinho
Professional
Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa kubodinho »

J.O.S.E napísal:hej len vieš ked na mna príde cela dedina si ty zasrani svojich bratov zavolajú a ja prave do školy pôjdem tak neviem či im bude hovoriť niečo pojem zapas v zmysle fair-play ale spýtam sa :D
ale to su taky somari ze ked zbijes jedneho tak ostatny sa po.eru od strachu a ujdu. ja to poznam .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Z takymi sedlakmi sa neoplati zahadzovat ...
Oni nepoznaju Bitku 1:1 ... ked ty zmlatis jedneho dojdu mu na pomoc 20 cize zbytocne si spinit ruky ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

toto je jediny dovod preco sa nebit ...ja som tiez toho nazoru ze 1:1 a konflikt sa vyriesi v ringu a potom uz nic, lenze som asi jediny s takymto nazorom ...
kludne sa stane, ze o mesiac si ta najdu a dostanes kvoli mesiac staremu pripadu, ktory sa tyka nikoho z tych kto prisiel na nechcenu odvetu po mesiaci tvoj pravy oponent kuka zpoza rohu :?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

s takymi primitivmi je to tazke najpr aj degesi idem minule po chodniku a vidim pred sebou partu morgosov 5-6 a ten najvacsi odjebek 40 kilovy aj s topankami do mna vrazi ramenom pozrem nanho a zajebe co mas problem?
keby som mu jednu zvesil tak by som asi toho vela neporiesil lebo by sa do mna pustili ostatni .... asi si zaobstaram strelnu zbran :twisted:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Hovniak napísal:s takymi primitivmi je to tazke najpr aj degesi idem minule po chodniku a vidim pred sebou partu morgosov 5-6 a ten najvacsi odjebek 40 kilovy aj s topankami do mna vrazi ramenom pozrem nanho a zajebe co mas problem?
keby som mu jednu zvesil tak by som asi toho vela neporiesil lebo by sa do mna pustili ostatni .... asi si zaobstaram strelnu zbran :twisted:
a s nou urobis velke hovno . nemozes len tak na ulici strielat . no mozno ich to postrasi .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja milujem takých chalanov ktorý vyrívajú a keď mu jednu uštedríš(stačí po hlave)tak na druhý deň zamnou príde banda chlapcov:hej ty si robil zle mojmu kamarátovi......akože HARD....načo vyríva,veľké slova hrdina,ale sám sa do mna nepustíí...ach :evil:
J.O.S.E
King
King

správa

Opak napísal:ja milujem takých chalanov ktorý vyrívajú a keď mu jednu uštedríš(stačí po hlave)tak na druhý deň zamnou príde banda chlapcov:hej ty si robil zle mojmu kamarátovi......akože HARD....načo vyríva,veľké slova hrdina,ale sám sa do mna nepustíí...ach :evil:
presne, lenže ja som tomu zasranovi dal ponuku na bitku a on sa otočil a išiel jak zbytý pes preč a po 50 metroch je frajer a vyrevuje dalšie vulgarizmy - tak to je tak no, neviem ako tomu zabraniť, ked dnes sa mi neuhli zajtra možno dôjde k fyzickému kontaktu a ja tiež neuhnem :x
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nuž s takýmito indivíduami som sa presne ja stretával. Ibaže boli odzačiatku v masovej presile a nikto z nich nebol mladší, takže som nemal zábrany použiť hrubú silu. Samozrejme, že sa to ťahalo, ale tomu sa proste nedalo vyhnúť (ke)d ťa pri každej príležitosti obkľúčia v trojnasobnej presile a bez varovania začnú biť, môžeš sa len brániť).... od istého momentu však dali pokoj, nasrali prosto priveľa ľudí v ten istý deň a to im bolo osudným. Ich drvivá štvornásobná presila zrazu bola iba dvojnásobnou a dostali tak po papuli, že som ich dááávno nevidel.
Ale ty hovoríš o deťoch, ja by som sa dákej pomsty zo strany vidlákov nebál. decká sú drzé, decká dostanú na papuĺu a doma sa o tom budú báť hovoriť, lebno autoritatívny patriarchálny otec by ich ešte zrezal remeňom. nechcem ti poradiť hlúposť, jednaj ako myslíš, no ja by som prosto rozdal zotri facky, že by im sopeľ vyletel (pri facke nehrozí, že niekomu, aj ak je to soploš, vážne ublížiš-sila je rozložená na väčšiu plochu, nie ako prí údere hranou päste či malíčkovou stranou roztvorenej dlane) a nechal tak.
hej, a takí soploši ma dosť sr*li z našej školy. Síce nič agresívne, iba také trapošiny, nadávky, hádzanie snehu z dialky a následný utek a podobne. proste nič, ale to vieš, že človeka to po čase začne srať. Stačilo pohroziť, že sa porozprávam s ich triednou. :lol: sranda ako sa deti tejto možnosti boja. pripadne si vážne pohovor s dakým z ich školy, môžeš vymyslieť aj pitchovinu a kompetentní budú veriť všetko tebe a im nič. dvojnásobne, ak sú dáki problémoví.
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Podla mna su bitky trapne...Ved ako to vie kazdy - pozhanat kamaratov a teraz podem niekoho zbit...
Veci sa daju riesit aj inak..inteligentnejsie a na urovni...
Ked si chce niekto dokazovat ze je silny, tak nech zacne robit sutazne nejake bojove sporty alebo co....ale nie sa vyvrsovat nad ostatnymi
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ono s primitivom to inteligentne nevyriesis ....
J.O.S.E na tvojom mieste by som to riesil tak ked to neprestava zeby som ho dal rozbit zeby zral cez slamku, ale tak zeby nemohol vediet ze to bolo na tvoj podnet
J.O.S.E
King
King

správa

Hipollita napísal:Podla mna su bitky trapne...Ved ako to vie kazdy - pozhanat kamaratov a teraz podem niekoho zbit...
Veci sa daju riesit aj inak..inteligentnejsie a na urovni...
Ked si chce niekto dokazovat ze je silny, tak nech zacne robit sutazne nejake bojove sporty alebo co....ale nie sa vyvrsovat nad ostatnymi
ty si dievča, tebe nijaké problemy asi nehrozia, lenže ja som skúšal s tými zasranmi komunikovať ale oni mi nadávajú dalej a rehocú sa do xichtu tak ja neviem či mam papeža zavolať alebo čo, problemom je že rodičai ich nevedia vychvoať, a tie deti nemajú nijakú uzdu na ktorej by boli dražaní a tak si dovoľujú kym ich niekto nedolame alebo niečo strašne neuvidia - rodičia sa začnú starať až ked sa niečo stane a budú hovoriť - že ja som bol na vine - do prčic ale vedia tí rodičia a starajú sa o tie deti čo vlastne robia?

btw. napríklad ja by som si pred desiatimi rokmi do takých 15-16 ročných ani nevyskočil a dnes to je bežne že deti vyskakujú a majú pocit že sa im nič nemôže stať - prečo je to tak to nech si každý zodpovie sam :wink:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:ty si dievča, tebe nijaké problemy asi nehrozia, lenže ja som skúšal s tými zasranmi komunikovať ale oni mi nadávajú dalej a rehocú sa do xichtu tak ja neviem či mam papeža zavolať alebo čo, problemom je že rodičai ich nevedia vychvoať, a tie deti nemajú nijakú uzdu na ktorej by boli dražaní a tak si dovoľujú kym ich niekto nedolame alebo niečo strašne neuvidia - rodičia sa začnú starať až ked sa niečo stane a budú hovoriť - že ja som bol na vine - do prčic ale vedia tí rodičia a starajú sa o tie deti čo vlastne robia?

btw. napríklad ja by som si pred desiatimi rokmi do takých 15-16 ročných ani nevyskočil a dnes to je bežne že deti vyskakujú a majú pocit že sa im nič nemôže stať - prečo je to tak to nech si každý zodpovie sam :wink:
chod tam vysvetli im to a ked budu robit debiliny tak im prije*** mensiu facku.
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Hovniak napísal:ono s primitivom to inteligentne nevyriesis ....
J.O.S.E na tvojom mieste by som to riesil tak ked to neprestava zeby som ho dal rozbit zeby zral cez slamku, ale tak zeby nemohol vediet ze to bolo na tvoj podnet
Jasne, ale tak nemusis sa znizit na jeho uroven a rozsirit tento rad primitivov :wink:
Hipollita
Light Expert
Light Expert

J.O.S.E napísal:ty si dievča, tebe nijaké problemy asi nehrozia, lenže ja som skúšal s tými zasranmi komunikovať ale oni mi nadávajú dalej a rehocú sa do xichtu tak ja neviem či mam papeža zavolať alebo čo, problemom je že rodičai ich nevedia vychvoať, a tie deti nemajú nijakú uzdu na ktorej by boli dražaní a tak si dovoľujú kym ich niekto nedolame alebo niečo strašne neuvidia - rodičia sa začnú starať až ked sa niečo stane a budú hovoriť - že ja som bol na vine - do prčic ale vedia tí rodičia a starajú sa o tie deti čo vlastne robia?

Ok, mozno mas pravdu...ale poznam zopar dievcat, ktore tiez uz dostali bitku...no ale tak k tvojmu problemu, no neviem...mozno nevsimat si ich a prestane ich to bavit....
Vsak ked su to este len deti....
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cim menej si ich budes vsimat tim viac problemov bubu vytvarat
Napísať odpoveď