nuž s takýmito indivíduami som sa presne ja stretával. Ibaže boli odzačiatku v masovej presile a nikto z nich nebol mladší, takže som nemal zábrany použiť hrubú silu. Samozrejme, že sa to ťahalo, ale tomu sa proste nedalo vyhnúť (ke)d ťa pri každej príležitosti obkľúčia v trojnasobnej presile a bez varovania začnú biť, môžeš sa len brániť).... od istého momentu však dali pokoj, nasrali prosto priveľa ľudí v ten istý deň a to im bolo osudným. Ich drvivá štvornásobná presila zrazu bola iba dvojnásobnou a dostali tak po papuli, že som ich dááávno nevidel.
Ale ty hovoríš o deťoch, ja by som sa dákej pomsty zo strany vidlákov nebál. decká sú drzé, decká dostanú na papuĺu a doma sa o tom budú báť hovoriť, lebno autoritatívny patriarchálny otec by ich ešte zrezal remeňom. nechcem ti poradiť hlúposť, jednaj ako myslíš, no ja by som prosto rozdal zotri facky, že by im sopeľ vyletel (pri facke nehrozí, že niekomu, aj ak je to soploš, vážne ublížiš-sila je rozložená na väčšiu plochu, nie ako prí údere hranou päste či malíčkovou stranou roztvorenej dlane) a nechal tak.
hej, a takí soploši ma dosť sr*li z našej školy. Síce nič agresívne, iba také trapošiny, nadávky, hádzanie snehu z dialky a následný utek a podobne. proste nič, ale to vieš, že človeka to po čase začne srať. Stačilo pohroziť, že sa porozprávam s ich triednou.

sranda ako sa deti tejto možnosti boja. pripadne si vážne pohovor s dakým z ich školy, môžeš vymyslieť aj pitchovinu a kompetentní budú veriť všetko tebe a im nič. dvojnásobne, ak sú dáki problémoví.