chyby pri hrani hier

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

chyby pri hrani hier

Príspevok od používateľa Sippo »

Včera ma začali prekvapovať hlášky win-u, respektíve chyby, pri ktorých klasicky môžem dať maximálne odoslať alebo neodoslať. Nedočítam sa tam z toho čo je v neporiadku. Situácia je taká, hrám napr. Crysis chvíľu v pohodičke a potom ma hodi do win.. raz sa mi to stalo keď som si dal upravenie zbrane, raz keď mi to ukladalo quicksave. V NFS Pro Street, mi dokonca nepustí ani samotný pretek. Menu sa v pohode preklikám, no keď si vyberiem závod, načíta mi tabuľku s poradím no pri pokračovaní ma hodí do win a už si zase môžem vybrať či odoslať alebo neodoslať... Pred mesiacom som preinštalovával komplet PC, obe hry som už hral predtým dosť dlho bez chyby a neviem v čom môže byť chyba. Nerobil som ani žiadne iné nastavenia, ani som nič neinštaloval, tak neviem prečo to padá. Skúsim ešte preinštalovať no ak by ste mali iné návrhy tak sem s nimi...

Díks.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mohol by to byt virus. Este skus nahodit nove ovladace co sa tyka grafickej karty a tiez aktualizaciu DirectX, mozno to pomoze.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

kedze to moze byt virus tak podla mna by to mohlo byt aj daco s grafikou......skus nove ovladace alebo si omrkaj system ci tam nemas wirus
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

mno.mne robilo pred casom to iste moj komp.prihocijakej hre ktoru som hral.pisal som aj tu na hojko.no pomohlo tomu iba preinstalovanie win.skusal som vsetko co tu napisali.
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

no už som doma a idem skúsiť...vírus to asi nebude...používam ad-aware 2007 + nod 32 3.0
ovládače grafiky som preinštalovával..idem skúsiť ešte ten directx...

edit: no preinštaloval som dx a ništ idem skúsiť reinstal celú gamesu...
edit2: preinštaloval som aj ovládače priamo z cd čo som dostal a nič...ani ovladače z nvidia nespravili nič...
Obrázok
Napísať odpoveď