o! moja oblubena tema
tak ja mam najradsej starobrno....kozel...heineken
ale vypijem vsetko co nestalo menej ako 10sk sak pozname gazda a pivo svetle lidle 4ever
Donedavna mi velmi chutil tatran comu teraz uz velmi chapat nemozem .U mna je urcite no.1 Staropramen v akejkolvek forme [flaska,plechovka,capak].Ked pivo tak jedine staropramen.Po nom este ujde celkom aj KELTik
minule som mal nejake love tak som isiel po hudobnej na jedneho heinekena (32 korun dpice ) a musim povedat ze celkom smakovne pivo,ale za tu cenu nestoji.mnich za 9.90 je aj tak lepsi
jednoznacne u mna vyhrava Heineken a Velvet naj piva ....a samozrejme tie ceske su tiez peckove....vsak bodaj by nie ked na jedneho obyvatela v cechach rocne pripada 160l zlateho moku
Topvar je najvacsi patok aky som kedy pil.. neviem ci som sam.. ale proste to nemozem dopit.. po prvom deci to vzdavam.. asi sa da na to zvyknut.. ale naozaj.. okrem reklamy to pivo nema nic..
umna su top Kozel a Saris.. plus Plzen,Krusovice, Velvet and many others
slay napísal:Topvar je najvacsi patok aky som kedy pil.. neviem ci som sam.. ale proste to nemozem dopit.. po prvom deci to vzdavam.. asi sa da na to zvyknut.. ale naozaj.. okrem reklamy to pivo nema nic..
topvar je guud nevies o com hovoris
ja najneradsej zo slovenskych steiger
slay napísal:Topvar je najvacsi patok aky som kedy pil.. neviem ci som sam.. ale proste to nemozem dopit.. po prvom deci to vzdavam.. asi sa da na to zvyknut.. ale naozaj.. okrem reklamy to pivo nema nic..
heh, vies o tom, ze v topvare sa vyraba plzen? (ci kozel? shit zabudol som ) cize asi tak.
a saris je uz v skupine s topvarom.
pred tyzdnom som bol na prednaske v topvare, celkom zaujimave
kozel 10 najlepsi na dobry spanok kedysi to bolo moje naj pivo ale odkedy ho uz nedovazaju z ciech tak mi az tak nechuti.
Zaciarkol som Saris. ak by sa dali zaciarknut 2 moznosti aj corgona by som dal...vela ludi ho nema rado, ani ja som nemal ale u starkej nic ine neni a tak som bol nuteny ho pit...teraz mi velmi chuti. Bazant, stein a potobne chcanky nemam rad to potom riesim kofolou ktora mi btw. tiez velmi chuti...ale velmi dobre pivo co nieje v ponuke je aj radegast ci gambrinus (samozrejme ceske piva maju svoju tradiciu a su na trosku vyssej urovni ako nase slovenske)
tak podla podnikov do ktorych chodim pijem najcastejsie asi Gambrinus, Litovel, Corgon ale rad si z casu na cas dam aj take chutovky ako Hoegarden ci Leffe
uplne najlepsie je : Staropramen
mam rad: Kelt, Kozel, Heineken, Corgon
nemam rad: Martiner, SariS, Tatran, Urpin a podobne "stolove" piva (na umyvanie stolov