Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
tak napis blizsie.. show riadna..? ludi vela..? ak ma pamat neklame, tak ty si bol aj na snoopovi, tak porovnajp4ra napísal:Ak bol niekto, ake nazory? Podla mna super. Este aj zvuk sa celkom dal. Dali takmer vsetko od 50 Cent-a aj od G-Unit. Skoda, ze nebola Ciara a Young Buck, ale party bola dobra.
-
p4ra
Redeemer
Tak najprv s The Game: Je jasne, ze Game spravil tucnu show. I ked ja moc nemusim ozieracky na podiu a tak podobne, ale interakcia bola s publikom bola skvela, dal dobre pecky. Co ho vyzdvihlo este viac bolo, ze s nim bol DJ Crystal, ktory daval take supy pred jeho vystupenim, ze to snad navnadilo kazdeho, kto ma rad obidva Coasty. Ale nakladal zbytocne na G-Unit (vdaka ktorym je tam, kde je teraz) privela + deti v trickach G-Unit vykrikujuce G-Unot mi neurobili prave najlepsi dojem. Ale koncert mal vysoku kvalitu.
Snoop Dogg: Tento koncert sa mne osobne nepacil. Predskokani nakokot, dlhe cakanie na Snoopa, nakokot zvuk. Proste to cele bolo zle. Snoop sice dal jeho lay low stylom, dal vsetky takmer vsetky dobre pecky, ale s The Game neporovnatelne.
50 Cent & G-Unit: Zvuk vyborny, to musim pochvalit na zaciatok. Ludi bolo vela (udajne az 6.000). Nasralo ma, ze bary boli len dva. Ci sa predavalo alko netusim, lebo sa mi v tych nekonecnych radach absolutne nechcelo cakat. Spat ku koncertu ale. Nasadili huste tempo. Ludi rozprudili, jedine, co mi pokazilo cely dojem bola H16, ako posledny predskokan. Skoda, ze to nebola Moja Rec, dokazu rozprudit dav ovela viac. Fifty a crew dali snad vsetko, co bolo na jeho albumoch, ci na albumoch G-Unit. Dokonca veci od Banksa, ci Yaya. Komunikacia s publikom OK - pohadzali nejake prachy do publika, capice, uteraky a tak podobne. Dokonca PIMP klobuk hodil Fifty, co ma pobavilo. Malo to dobru uroven. Skoda, ze nebol Young Buck a Ciara, ako bolo povedane. Kedze som videl fotky, myslim si, ze ostali bud vo Viedni alebo isli z Viedne rovno do Prahy. Inak to vsetko bolo OK. After party v UFO ma nezaujimala, lebo tam urcite boli sami bratislavski ko*ot, ktori si myslia, ze zozrali vsetku mudrost sveta.
Tazko povedat, kde bolo lepsie. Ale viem, ze ani jeden z koncertov nelutujem vobec, i ked na Snoop-ovi som ocakaval OVELA viac.
Snoop Dogg: Tento koncert sa mne osobne nepacil. Predskokani nakokot, dlhe cakanie na Snoopa, nakokot zvuk. Proste to cele bolo zle. Snoop sice dal jeho lay low stylom, dal vsetky takmer vsetky dobre pecky, ale s The Game neporovnatelne.
50 Cent & G-Unit: Zvuk vyborny, to musim pochvalit na zaciatok. Ludi bolo vela (udajne az 6.000). Nasralo ma, ze bary boli len dva. Ci sa predavalo alko netusim, lebo sa mi v tych nekonecnych radach absolutne nechcelo cakat. Spat ku koncertu ale. Nasadili huste tempo. Ludi rozprudili, jedine, co mi pokazilo cely dojem bola H16, ako posledny predskokan. Skoda, ze to nebola Moja Rec, dokazu rozprudit dav ovela viac. Fifty a crew dali snad vsetko, co bolo na jeho albumoch, ci na albumoch G-Unit. Dokonca veci od Banksa, ci Yaya. Komunikacia s publikom OK - pohadzali nejake prachy do publika, capice, uteraky a tak podobne. Dokonca PIMP klobuk hodil Fifty, co ma pobavilo. Malo to dobru uroven. Skoda, ze nebol Young Buck a Ciara, ako bolo povedane. Kedze som videl fotky, myslim si, ze ostali bud vo Viedni alebo isli z Viedne rovno do Prahy. Inak to vsetko bolo OK. After party v UFO ma nezaujimala, lebo tam urcite boli sami bratislavski ko*ot, ktori si myslia, ze zozrali vsetku mudrost sveta.
Tazko povedat, kde bolo lepsie. Ale viem, ze ani jeden z koncertov nelutujem vobec, i ked na Snoop-ovi som ocakaval OVELA viac.
to musis mat riadne prepnute ze dramatikz su naj zo SVK sceny ja stale nechapem ako oni mozu mat turne a ...... proste 100percent ten raper skrieka jak pavian a radsej si vypocujem Mec vrabca ako ich s MR suhlasim aj ked tiez nemam rad KF ale KF sposobilo to ze je tu taka vysoka kvalita na sk scene a zabudol som dodat ze DANOST bude o 2-3 roky PAN SLOVENSKA ... a este uznavam jedneho cecha a neni to KarolIV alebo Jan Zelezny ale TAFROB ... ignore mespike97 napísal:Podla mňa v SVK je best:Dramatikz,Moja Reč.
Naj freestyler:Zverina,Moe,Strapo,Michadelik
Zahraničný:neviem posúdiť,lebo sa o nich nestarám!
A nemám rád Kontrafakt
-
okonenipica
Zablokovaný