viazne komunikacia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DiBi
Light Star
Light Star

viazne komunikacia

Príspevok od používateľa DiBi »

zdravim,
s holkou som uz 4 mesiace a v poslednom case je to take cudne. vraj vela robi to ze s nou malo komunikujem. no ja som taky typ ze s kazdym komunikujem malo. s nou to bolo este nad mieru. tak by som chcel vediet ci je nejako mozne sa len tak zmenit a hovorit s nou este viac. moj najvacsi problem je ze nevem co povedat. ziadna tama a nic ma nenapadne. nieco coho by sa chytila. ked to tak pojde dalej tak to skonci a nebude to potom ani prva a posledna co to so mnou skonci kvoli tomu.
len aby ste sa nepytali tak ja mam 19 a ona tiez.
dik za rady
Dizzy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dizzy »

Problem si oznacil sam. Komunikacia je zaklad kazdeho vztahu. Partnerskeho, kamaratskeho, hocjakeho. Ludia ktori su spolu by mali mat o com, spontanne. Mal by si s tym nieco robit, inac vies sam ako to dopadne. A mozno to len nie je ta prava :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No skús jej teda povedať, že nie si veľmi komunikatívny, ale to už asi vie. Buď sa skús trošku prekonať... Nechápem, ako môže normálne fungovať vzťah bez komunikácie, nemáš s ňou o čom, tak ako spolu vychádzate. Komplikované. Asi by si mal mať babu, ktorá je taká ukecaná, že si vystačí skoro aj sama so sebou :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jaj boze komunikacia .. o tom mi hovor :D , ale vazne je to len o tom cviku o tom prekonat sa nemat strach povedat co ta napadne byt spontalny proste byt sam sebou .... obkecat sa da vazne cokolvek ....... ale inac ja tiez ked som s dievcatom tak toho nie vzdy vela nakecam a obcas sa i dopletiem noo ale tak ved z toho si nic nerob nooo ... ono to pojde neboj nic ....... noo a proste ak mas to dievca rad tak sa snaz a tiez mi celkom nedochadza ako uz mozte tolko spolu byt ak ste komunikovali pomenej do teraz jej to nevadilo ? ....ak to chces teda zachranit bud sam sebou nerozmyslaj nad tym o com budes komunikovat ked s nou budes ale proste prid a povedz co ta napadne :wink: .....
DiBi
Light Star
Light Star

ale komunikovali sme aj doteraz. len sa jej zada ze to bolo malo toho. zistila ze ma nepozna. skor chce aby som viac hovoril o sebe. a ja o sebe neviem tak rozpravat. jedine zeby sa ma vsetko pytala.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nahodou nepocitas to "ze ste spolu" aj to ten cas odkedy sa poznate na nete? :) fakt neverim ze mohli ste byt tak dlho spolu ak to bolo taketo ako popisujes
DiBi
Light Star
Light Star

ee. to nepocitam. ale tak poznaloi sme sa len 2 tyzdne a padli sme si do oka a dali sa rovno dokopy. ale mame sa radi. toto je jeden problem v nasom vztahu. a velmi by som to chcel vyriesit. lebo to je moj problem.
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

heh...to je asi najhorsie ked mas kecat len o sebe...to musi byt jednoducho dialog...mne tiez robilo problem kecat...a aj teraz kecnem somarinu :D ale prenesiem sa cez to a kecam dalej...spontanne...to je zaklad...cvic na hocikom :D (akurat vedlajsie ucinky sa mozu lisit tak davaj pozor :D)
DiBi
Light Star
Light Star

len keby som vedel byt spontannejsi a kecat o hocicom bez toho aby som mal pocit ze je to hlupost ktora nikoho nezaujima
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

keď nájdeš tú pravú tak pri nej tvoja komunikácia sa zmení :) Hlavne musíte mať veľa spoločných záľub..Možno je to aj v tom že sa nevieš uvolniť a snažíš sa vypadať čo najnormálnejšie,no vtedy viazne komunikácia..musíš byť sám sebou a robiť ako keď si von s kamošmi :) inak to nepújde.. ja som s jednou nevedel ani slovka preriecť a s druhou som kecal skoro stále..a to som sa sám seme divil..tiež niesom ten čo s dievčatami komunikuje :)
DiBi
Light Star
Light Star

niekedy mi pomoze aj to ked danu osobu poznam dlho.ale tu by som to chcel rychlo zmenit lebo ju fakt mam velmi rad.no ale dakujem vam za rady. je to na mne
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: viazne komunikacia

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tomcat10 napísal:.....
Nevieš rozprávať? To je problém? Hovor čo ťa napadne, rozprávaj sa s ňou o hocičom. O tom čo si robil včera, aký mala deň, čo by si chcel robiť cez víkend, kľudne jej porozprávaj o tom, čo si včera zaujímavé videl, čo si čítal, čo si zažil, hovor jej ako ju máš rád, či miluješ, hovor jej o hocičom možnom. Mne keď raz došla debata, začal som priateľke rozprávať o semaforoch na železnici, a tak kočka dnes vie, čo znamená žltá, žltá + prerušovaná žltá :D A to myslím vážne. Strááášne sme sa na tejto blbosti zasmiali. A už bolo veselšie.
Tak to vidím že moja girl bude mať v sobotu hodinu dopravnej prevádzky :D
//joke, of course
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to na vás ;) Podruhe troska otvorenosti voci nej by ti mozno neuskodilo a troska trpezlivosti z jej strany mozna tiez nie :) Ako riesenie tohoto problemu to vidim asi tak ze si pekne sadnete k poharu vinka(nieje povinne) a pekne sa o tom vsetko porozpravate.Vysvetlis jej ze niesi ten typ ktory rad rozprava sam o sebe.toto skus a potom napis co a ako :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:....
Nééé, vínko ee, zima je na neho. Čajík by bodol na takýto rozhovor :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:Nééé, vínko ee, zima je na neho. Čajík by bodol na takýto rozhovor :)
Sakra praca vidis to :D to bude tym ze ako zima zacala este som nebol takto nikde :D opravujem sa, teda Cajik 8)
DiBi
Light Star
Light Star

cajik mame kazdy vikend u nej doma:D . uvidime ako to bude dalej.horise je ze som s nou len cez vikendy lebo inac som na intraku.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako tu bolo spomínané, neboj sa rozprávať. Ja viem, mne sa to asi ťažko hovorí, keď ja s tým nemám problém, ale tiež som kedysi mala problém byť spontánna, uvoľnená a nehanbiť sa. Treba to len cvičiť a povedať, čo si myslíš, čo si kedy robil, proste aj blbosti. Ja tiež tresnem hocičo, čo si v danom okamihu myslím a je to v poho. :wink:
Sheep
Addict
Addict

Re: viazne komunikacia

Príspevok od používateľa Sheep »

Tomcat10 napísal:zdravim,
s holkou som uz 4 mesiace a v poslednom case je to take cudne. vraj vela robi to ze s nou malo komunikujem. no ja som taky typ ze s kazdym komunikujem malo. s nou to bolo este nad mieru. tak by som chcel vediet ci je nejako mozne sa len tak zmenit a hovorit s nou este viac. moj najvacsi problem je ze nevem co povedat. ziadna tama a nic ma nenapadne. nieco coho by sa chytila. ked to tak pojde dalej tak to skonci a nebude to potom ani prva a posledna co to so mnou skonci kvoli tomu.
len aby ste sa nepytali tak ja mam 19 a ona tiez.
dik za rady
nesedis trebars vela pri kompe a ked ides za holkou tak si nejaky zmukareny a o hrach radsej nerozpravas...???
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

internet a telefon, na tomto moze viaznut tiez komunikacia. Vykecas sa s priatelkou po telefone a cez net a potom ked ste spolu, nenapada ta nic nove o com by si jej povedal. Uzitocnejsie je nieco robit, aby ste nemuseli vkuse kecat, vztah nieje zalozeny len na komunikacii, ak na tom niekto vo vztahu trva, tak prave on je tym, ktory ten vztah kazi. Spontanne pravanie predovsetkym, nenutit toho druheho robit alebo hovorit o niecom, pokial nema naladu, lebo potom sa kazi nalada obom. Ak bude priatelka trvat na komunikacii skus jej povedat ze tuzis to skusit v trojke :lol: alebo iny extrem a uvidis, ze potom bude ona mat problem komunikovat :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lacko napísal:internet a telefon, na tomto moze viaznut tiez komunikacia. Vykecas sa s priatelkou po telefone a cez net a potom ked ste spolu, nenapada ta nic nove o com by si jej povedal. Uzitocnejsie je nieco robit, aby ste nemuseli vkuse kecat, vztah nieje zalozeny len na komunikacii, ak na tom niekto vo vztahu trva, tak prave on je tym, ktory ten vztah kazi. Spontanne pravanie predovsetkym, nenutit toho druheho robit alebo hovorit o niecom, pokial nema naladu, lebo potom sa kazi nalada obom. Ak bude priatelka trvat na komunikacii skus jej povedat ze tuzis to skusit v trojke :lol: alebo iny extrem a uvidis, ze potom bude ona mat problem komunikovat :D
bullshit :D uz som skusal :D nema s tym problem :D :D
Napísať odpoveď