Kane & Lynch: Dead Men

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kapu »

nebel napísal:bola od eidosu info ze po tom kane a lynch bude urcite uz maju aj plany na neho :) a sa ma volat hitman 5- assassins creed
Lol cože Assasin's Creed? To jako budou opakovat nebo je to od té samé firmy? Hitman je od Ubisoftu? Si teďka nemůžu nějak vzpomenout :-P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

pecka hra riadne ma to chytilo najvaic sa mi sa paci ked niekoho zastrelim a lynch do nho este par krat streli a by to nahodou nerozchodil....akurat som v leveli a kde mam obranit dceru neviete ako mam zastavit to auto???
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

kolko to ma gb???
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

ako je natom tato hra s hw narokmi v praxi? teda ako vam to fici? hlavne ma zaujimaju nazory ludi co maju podobnu zostavu ako ja, teda A64 3500+ 2*512mb ddr ram, x1600xt 256mb gddr3
aby som vedel ci sa mi to oplati stiahnut vobec.
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

nebel napísal:kolko to ma gb???
cca 7 :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Hulkm napísal:pecka hra riadne ma to chytilo najvaic sa mi sa paci ked niekoho zastrelim a lynch do nho este par krat streli a by to nahodou nerozchodil....akurat som v leveli a kde mam obranit dceru neviete ako mam zastavit to auto???
ak to velke terenne tak bez zanim a strielaj po soferovy hore pak ked sa bude vracat bez a zaby toho co je hore pak supni sofera a vrat sa k cere nuz bude uz neskoro...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ClicK napísal:ak to velke terenne tak bez zanim a strielaj po soferovy hore pak ked sa bude vracat bez a zaby toho co je hore pak supni sofera a vrat sa k cere nuz bude uz neskoro...
diky skusim.... neviete niekto o cestine??? neico by bodlo, diky :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

takze hru som presiel je to moc dobre pacilo sa mi to moc :) uz nech tu je 2ka :P fakt doporucujem zahrat! moc moc dobra hra!!
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ja som si to vcera stiahol a hral som to aj dnes a je to fakt super som sice len na zaciatku ale vypada to naozaj paradne..podla mna je to lepsie ako Hitman...ale aj ten bol vynikajuci
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to auto som uz presiel....teraz som niekde na havane ci kde, hra je perfektna fakt si ju uzivam :D

EDIT: tak som si uz douzival je to zamnou ael bola to pecka... len ten koneic ma nahneval lebo to tak volako blbo skoncilo neviete ze ci ta dcera moze aj prezit?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Eidos pekne klame http://www.gamebump.com/go/official_kan ... its_scores a hra tien nebola nic extra :?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ClicK napísal:no chalani ak mate aj vy problem ze vam hra pada tak ked vam vypise ze odesilat a neodesilat tak iba alt+tab a hodit spet do hry a ficite dalej je to fakt peckova hra doporucujem !
mne to nejde ani ked dam alt+tab :? skusal som aj preinstalovat driver... stale nic
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

poradte mi niekto ako to rozbehat :?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

pepan90 napísal:poradte mi niekto ako to rozbehat :?
ja neviem ja som si stiahol tu verziu Hatred a normalne som to naistaloval...skopiroval crack a vsetko v poho ficalo aj som to cele presiel a musim povedat ze tie recenzie klamali a je to o mnoho lepsie! :!:
cmuchal
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cmuchal »

Tiez mam tu verziu od HATRED a iba som to instalnul, kopnul crack a fici...ale Gameska uplne super, som to zapol a nechal som sa uniest dejom a nakoniec som to presiel na 1 zapnutie :D Neviem ale mne sa to pacilo, ale 100 ludi 100 chuti takze tak...A ta hudba v menu nema chybu tyvoe :cry:
kapu
Medium Star
Medium Star

Swapuje někomu tahle hra jak mě? Třeba vím, že to dělalo opravdu spoustu lidem to swapování u Gears of War, ale ještě jsem nikde nečetl, že by to někomu dělalo u K&L :roll:

Swapování = mírné seknutí pravidelně každé 2 sekundy, aji v ukázkách, aji v menu, aji v samotné hře

U Gears of War se to vyřešilo pomoci configů, ale tady žádné configy nemůžu najít :twisted: Je někdo schopný mi pomoci? Prosííím

Jinak mám způsob, jak vyřešit problém s tím vyskakováním okna (chyby odesílat neodesílat) vždy na začátku hry :) Takže pokud máte zájem, tak mi napište SS a nebo se podívejte do topicu s Gears of War
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

chalani ide ta hra cez hamachi ako coop? viem ze to tam je ale pita mi stale xbox 360 gamepad tak sa chcem spytat ci existuje daky fix a ci by sa to dalo dako hrat normalne cez hama ten coop pls help
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Uz tu hru aj niekto presiel?Mam dilemu z levelu kde sedi to dievca pri takej fontane a ked pridem knej obklucia ma a hned zastrelia.Nevie niekto poradit ako nato?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kotlas666 napísal:Uz tu hru aj niekto presiel?Mam dilemu z levelu kde sedi to dievca pri takej fontane a ked pridem knej obklucia ma a hned zastrelia.Nevie niekto poradit ako nato?
brutal zakis potom som si spomenul "sak mina ked do nej strelis vybuchne" skus donej strelit :)
kapu
Medium Star
Medium Star

Chlapi neví někdo jak na swapování této hry? Mám nastavenou hru na plné detaily, mám 60FPS a swapuje to jak sviňa :( Co 2 sekundy se to tak kousne vždycky, v menu, v ukázkách, ve hře - VŠUDE! :(

Věděl by někdo co s tím mám udělat? :?
Napísať odpoveď