Lol cože Assasin's Creed? To jako budou opakovat nebo je to od té samé firmy? Hitman je od Ubisoftu? Si teďka nemůžu nějak vzpomenoutnebel napísal:bola od eidosu info ze po tom kane a lynch bude urcite uz maju aj plany na nehoa sa ma volat hitman 5- assassins creed
Kane & Lynch: Dead Men
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak to velke terenne tak bez zanim a strielaj po soferovy hore pak ked sa bude vracat bez a zaby toho co je hore pak supni sofera a vrat sa k cere nuz bude uz neskoro...Hulkm napísal:pecka hra riadne ma to chytilo najvaic sa mi sa paci ked niekoho zastrelim a lynch do nho este par krat streli a by to nahodou nerozchodil....akurat som v leveli a kde mam obranit dceru neviete ako mam zastavit to auto???
Eidos pekne klame http://www.gamebump.com/go/official_kan ... its_scores a hra tien nebola nic extra 
Swapuje někomu tahle hra jak mě? Třeba vím, že to dělalo opravdu spoustu lidem to swapování u Gears of War, ale ještě jsem nikde nečetl, že by to někomu dělalo u K&L
Swapování = mírné seknutí pravidelně každé 2 sekundy, aji v ukázkách, aji v menu, aji v samotné hře
U Gears of War se to vyřešilo pomoci configů, ale tady žádné configy nemůžu najít
Je někdo schopný mi pomoci? Prosííím
Jinak mám způsob, jak vyřešit problém s tím vyskakováním okna (chyby odesílat neodesílat) vždy na začátku hry
Takže pokud máte zájem, tak mi napište SS a nebo se podívejte do topicu s Gears of War
Swapování = mírné seknutí pravidelně každé 2 sekundy, aji v ukázkách, aji v menu, aji v samotné hře
U Gears of War se to vyřešilo pomoci configů, ale tady žádné configy nemůžu najít
Jinak mám způsob, jak vyřešit problém s tím vyskakováním okna (chyby odesílat neodesílat) vždy na začátku hry