Co poviete na tuto telku???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Co poviete na tuto telku???

Príspevok od používateľa projector »

Kód: Vybrať všetko

http://www.najnakup.sk/pages/public/pd.aspx?p=67056
oplati sa???
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

vzhladom na co ?
Juroro
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juroro »

Keďže tam nie je písaná cena, tam myslím že môžme povedať len toľko, že vyzerá celkom slušne. :) Mne sa tam zapáčil ten vstup Pc.. :)
projector
Medium Expert
Medium Expert

fruxo napísal:vzhladom na co ?
vzhladom na cenu:

http://www.mametotu.sk/produkt/SAMSUNG_LE40S71
......................... 8)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

moc sa nevyznam ale za tu cenu by som si doplatil na PLAZMU
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pokial si rozhodnuty pre LCD a mas dovody, pre ktore nechces/nemozes kupit plazmu, je LCD samsung dobry vyber. SAMSUNG robi kvalitne televizory, nielen co sa tyka prevedenia ale aj obrazoveho vystupu. Navyse 40" je rozumna velkost aj v pripade, ze nemas k dispozicii dostatocne kvalitny (digitalny) zdroj signalu - bude do toho pustat aj analog. Obecne analogovy signal vyzera zo vsetkych znaciek na SAMSUNGu asi najlepsie. Prave vdaka kvalitnym pouzitym obvodom. Nemam ziadnu vyhradu. Navyse, SAMSUNGy sa skutocne malokedy reklamuju - v porovnani napriklad so SONY boli reklamacie nan priam raritou.
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

ja by som skor nieco malo doplatil a kupil plazmu. a ked LCD tak samsung skor nie ako ano... mozno uz sa zmenila technologia,ale znamy ma LCD od samsungu,nejak z marca a to je des a hroza... cez den este ako tak,ale vecer... :cry:
k6
VIP
VIP

jerik napísal:ja by som skor nieco malo doplatil a kupil plazmu. a ked LCD tak samsung skor nie ako ano... mozno uz sa zmenila technologia,ale znamy ma LCD od samsungu,nejak z marca a to je des a hroza... cez den este ako tak,ale vecer... :cry:
No ja teda neviem, ale asi ma znamy jeden z mala vadnych kusov. Pracoval som v jednom MEGA elektre par mesiacov a SAMSUNGy sli na dracku, malo sa reklamovali a ludia boli spokojni. A hovorim o stovke VELKYCH televizorov mesacne.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tiez sa priklanam k tomu vadnemu kusu, lebo aj ja viem o paneloch od samsungu ako o kvalitnych...
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

hm no znamy ma uz treti kus... prve dva bol reklamovat a na treti sa uz vykaslal... kupoval ho v NAY-ke v Danubii. Cez den je to v pohode,ale ked je tma,tak v strede je tmavy obraz a po bokoch svetly... Nehovorim ze su zle, mozno je to tym ze to bol jeden z prvych. Ale ma aj DVD rekorder Samsung a tiez ziadna vyhra... Aby som 3O sekund cakal kym sa vysunie mechanika? hm...
k6
VIP
VIP

Nikto tu nechvali DVDcka, bavime sa o televizoroch. Na DVD samsung mam uplne odlisny nazor ako na telky.
projector
Medium Expert
Medium Expert

fajn, tak uz mam uzsi, pre mna definitivny vyber,takze ktory z tychto dvoch by ste bez vahania zobrali:

1)

http://www.hej.sk/audio-video/obchod/323032/samsung/samsung-le32r86bd/
2)

http://www.hej.sk/audio-video/obchod/324504/panasonic/panasonic-tx-32lmd70f/
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Podobny sme si kupili nedavno, ten Panasonic, len trochu vacsi inak tiez Viera... dobry je, akurat sa vyraba v dvoch verziach: s tunerom digitalneho signalu a bez tunera digitalneho signalu... takze ak ti nejde o ten tuner, kup si lacnejsiu verziu... :)
k6
VIP
VIP

Tu zalezi od toho, co na tom chces pozerat - aky mas dostupny signal. I ked na 32" to nehra az taku rolu. Ale... na samsungu vyzera analog lepsie, tak ako som pisal. Panasonic je nepochybne kvalitne riesenie, urcite konkurencie schopne oproti samsungu. Ale jeho potencial sa prejavi az ked ho napajas kvalitnym signalom cez HDMI, bud digitalny satelit alebo iny kvalitny zdroj signalu. Analogovy signal vyzera na panasonikoch horsie, ako na samsungu. Ak mas ale kvalitny zdroj signalu, tak nad Panasonicom by som urcite premyslal.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

samsung ma sice pekny obraz ale radsej plazmu niaku vieru panasonic podla mna je lepsi aj v testoch
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

puccik: Preco plazmu??? Daj odkaz na tie testy!!!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

k6 napísal:Pokial si rozhodnuty pre LCD a mas dovody, pre ktore nechces/nemozes kupit plazmu, je LCD samsung dobry vyber. SAMSUNG robi kvalitne televizory, nielen co sa tyka prevedenia ale aj obrazoveho vystupu. Navyse 40" je rozumna velkost aj v pripade, ze nemas k dispozicii dostatocne kvalitny (digitalny) zdroj signalu - bude do toho pustat aj analog. Obecne analogovy signal vyzera zo vsetkych znaciek na SAMSUNGu asi najlepsie. Prave vdaka kvalitnym pouzitym obvodom. Nemam ziadnu vyhradu. Navyse, SAMSUNGy sa skutocne malokedy reklamuju - v porovnani napriklad so SONY boli reklamacie nan priam raritou.
toto by som za nejaku vyhodu nebral ze ten analog je tu krajsi lebo na vsetkych telkach to vyzera otrasne :!: neviem ale ja si kupim LCD telku ked to bude potrebne, ze sa prejde na HD uplne...momentalne nas PAL 4:3 signal tazko nejaka LCD telka zobrazi normalne...

aj ked ta telka je slusny kus ale bavme sa len otom ze co by si dostal v HD rozliseni... :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tino4 »

No ak mam povedat pravdu: LCD este nemaju taky dobry obraz ako CRT telky ... lebo ked ides do NAY tak tam davaju specialny signal ktory nejde z TV anteny ... takze este CRT prevalcuje LCD ozaj crtcka maju ovela lepsu odozvu ako lcd a jednoducho este lcd nie su lepsie ako crt pokial tam nedate specialny satelit prepojeny s TV cez HDMI ;)
k6
VIP
VIP

tino4: V NAYke sme nemali ziadny specialny satelit, ale standardny TOPFIELD 7700 HSCI, ktoreho HDMI vystup bol cez HDMI HUBy rozvedeny na cele steny. No a ziadny specialny signal to nebol, bol to normalny demokanal v HD, ktory bezi na ASTRE a ktory sa da naladit vsade. Takze pokial povazujes signal v NAYke za nieco magicke, tak... A dalej nie kazdy ma este dnes na dome splet kablov a anten, dnes to uz nieje jedina varianta. Su ludia, ktory maju bud serioznu kablovku vo vybornej kvalite, alebo maju doma digitalny satelit (ono to dnes uz fakt stoji par korun...). A CRT je na analogovy signal lepsi len preto, lebo jeho kvalita vystupu je podstatne nizsia a tym padom aj ovela lepsie zakryva chyby signalu, ktore LCD moze odkryvat az prilis. Takze preto, ze rusenie na CRT tak nevnimame hovorit ze je kvalitnejsie, je dost... smiesne. A s tou odozvou si to zabil uplne. Hovori Ti nieco slovo refresh? Polsnimka? Progresivny a prekladany obraz? No zjavne asi nie :) Doby LCDciek, ktore mali odozvu v radoch desiatok milisekund su davno prec, a dnes uz odozva nieje zdaleka taky podstatny parameter, ako kedysi. Ovela kritickejsie sa dnes u LCD panelov posudzuju kontrastne pomery a tzv. teplota ciernej farby. Inak pokial zakladatel temy ma jasny ciel kupit LCD, nieje trosku zcestne tu tocit o CRT?

Hojko: Take male verejne tajomstvo a svine o tom napisu clanok :) Nicmenej z toho povodneho clanku je zrejme, ze nebude dlho trvat, kym sa toto "klamstvo" stane minulostou.

Sheep: Preco? Rozmaha sa DVB-T. Preco by som si domov nemal kupit LCD televizor, aj ked ho budem par mesiacov/rokov napajat analogom, pokial viem, ze coskoro budem v pokryti DVB-T? V tom pripade si vyberiem taky televizor, ktory lepsie zobrazuje analog (resp. jeho elektronika tento signal spracuje prijatelnejsie) a ked pride cas, tak proste prejdem na DVB? Ja v tom taky problem nevidim, ludia to tak bezne robia. A este Ta poopravim... aj digitalny signal moze byt PAL 4:3. A v mnohych pripadoch aj je, vsetky slovenske televizie na satelite tak aj vysielaju. Cize pokial hovorime o PALe, toto je len obrazova norma - nepopisuje, akym sposobom je signal spracovavany a prenasany. PAL moze ist kludne aj cez HDMI. To len pre poriadok.

puccik: Taketo vystrely do vetra bez serioznych argumentov... na to snad ani nema cenu reagovat :) Ja si myslim, ze dotycny sa zjavne rozhodol pre LCD. Tak ho nebudem presviedcat na plazmu, i ked osobne som tiez zastanca skor tejto technologie.
Napísať odpoveď