Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
lacko.. akurát teraz som natrafil na zaujímavý rozhovor s Miroslavom Kusým:
Prečo voliči Smeru veria Ficovým rečiam o sociálnej rovnosti, ak práve na kandidátke Smeru bolo hádam najviac boháčov z radov politikov?
Však to je práve paradox Smeru. Nakoniec v celej garnitúre vedúcich osobností Smeru, ako sa tam dnes prezentujú, málokto spĺňa kritériá sociálnodemokratického reprezentanta. Kaliňák, Počiatek, Glváč. Keď som o Kaliňákovi napísal, že je ako päsť na oko, jeho frajerka, ktorú osobne poznám, sa na to urazila. Nikto by proti nemu nič nenamietal, keby bol v KDH alebo v SDKÚ, ale v Smere pôsobí ako paradox.
ak ma byt vlada zalozena iba na popularite, co tato urcite je, tak ja by som zlozil vladu z hollywoodskych hercov, taka angelina jolie by mohla byt premierka, aspon by sa bolo na co pozeratJ.O.S.E napísal: ale popularita vládnej koalície je omnoho višia ako predchádzajúcej vlády a to táto vláda pôsobí iba jeden rok.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
piton: To mozes len dufat
lacko: Jasne, mozeme cakat kazdorocnu spravu od Miklosa, ze toto je skutocne uz posledne zdrazovanie, od Dzurindu sa dozvieme o dvojnasobnych platoch a pritom rozkradnu co sa da, ale o tom sa viac docitas v teme Antifico.
lacko: Jasne, mozeme cakat kazdorocnu spravu od Miklosa, ze toto je skutocne uz posledne zdrazovanie, od Dzurindu sa dozvieme o dvojnasobnych platoch a pritom rozkradnu co sa da, ale o tom sa viac docitas v teme Antifico.
Naco Angelina? Co keby si kanditoval rovno ty? : ) BTW. ako spravny demokrat by si mal mat k hlasu ludu vacsi respekt ; )lacko napísal:ak ma byt vlada zalozena iba na popularite, co tato urcite je, tak ja by som zlozil vladu z hollywoodskych hercov, taka angelina jolie by mohla byt premierka, aspon by sa bolo na co pozerat
jasne, cakam, ze ides podat zalobu na oboch menovanych, kedze stale sa stazujes ze ta okradlihojko napísal:Jasne, mozeme cakat kazdorocnu spravu od Miklosa, ze toto je skutocne uz posledne zdrazovanie, od Dzurindu sa dozvieme o dvojnasobnych platoch a pritom rozkradnu co sa da, ale o tom sa viac docitas v teme Antifico.
urcite si musel otvorit slovnik cudzich slov(pre komunistov), aby si nasiel to slovo respekt a hlas luduTomasito napísal:Naco Angelina? Co keby si kanditoval rovno ty? : ) BTW. ako spravny demokrat by si mal mat k hlasu ludu vacsi respekt ; )
Nie, staci poznat vyznam pojmu demokracia (vlada ludu).lacko napísal:urcite si musel otvorit slovnik cudzich slov(pre komunistov), aby si nasiel to slovo respekt a hlas ludu
BTW. na viac ako urazky nemas? Nj, co ine ti ostava ; )
Rozhodujem sa pred volbami- na zaklade preferencii a koalicneho potencialu. Posledne volby som sa rozhodoval medzi dvoma mensimi stranami... rozhodol som sa spravne, kedze ucel mojho hlasu- aby sa dana strana dostala do parlamentu- bol splneny. Nakolko teda vsadzam na koalicie s ohladom na preferencie relevantnych stran, buduce volby moze moj hlas ziskat ina strana.ikovan napísal:tazke otazka znie: Prehodnotili ste svoje rozhodnutie o svojich prefernciach k tej ktorej politickej stranke na zaklade poslednych udalosti na politickej scene... teda ci ste by si ste volili niekoho ineho v ramci koaliicie opozicie alebo ste zmenili uplne nazor.
Ja som nemal moznost sa ucastnit poslednych volieb kedze som bol v zahranici ale zmenil som preferencie .. VY???
správa
No v súčasnej situácii aká na Slovensku je, je dosť ťažké vybrať si politickú stranu, ktorá bude plniť naozaj to čo sľúbi, Pred 9-timi rokmi si každý človek myslel že Mečiar je najväčšia sv_na a tak každý volil Dzurindu ten sa tiež ukázal ako zbohatlik a tunelár štatných podnikov Slovenska po nom je tu Fico a teraz sa tu rozkrádajú lukratívne pozemky v SPF - proste politika ja asi veľké svinstvo, a každý musí plniť príkazy tej ktorej finančnej skupiny, ktorá podporuje politické strany a v tom prípade majú sľúbene štatné zákazky na miliardy korun z ktorých sa dosť nabalia a všetko to smrdi ako detské plienky
- a proste bežný človek sa do politiky nedostane a ak hej tak bude limitovaný pri svojich sľuboch tým čo mu nakecajú finančné skupiny
btw. ale kedže som slovak tak asi SNS, prípadne SDKU ale to tam nesmie byť Dzurinda na čele strany.
btw. ale kedže som slovak tak asi SNS, prípadne SDKU ale to tam nesmie byť Dzurinda na čele strany.
hojko.. a Fico stopne privatizáciu bratislavského letiska, aby následne bez výberového konania aj tak dal letisko rakúšanom.. 
Slovenské cargo sa už tiež pomaly rysuje.. česká strana už otvorene rozmýšľa o privatizácii spoločného cz+sk carga.. pričom bol už aj naznačený víťaz v podobe rakúskeho carga.
Zatiaľ sú to asi dohady, ale bez vánku sa ani lístok nepohne.. 
Slovenské cargo sa už tiež pomaly rysuje.. česká strana už otvorene rozmýšľa o privatizácii spoločného cz+sk carga.. pričom bol už aj naznačený víťaz v podobe rakúskeho carga.
Fico nepovie ale mysli si urcite kupujte tankujte a nadavajte na modrych blbi volici SMERu, ja sa nabalim na spotrebnej daniropa ide na 125 za barel.. a proste zdrazovanie plynu a energii a vobec vsetkeho je nevyhnutna vec.. co si myslis ze foco povie ludom ked kazdy tyzden pojde benzin o 2oh hore??? co ? nic
Ja by som ako rodeny bratislavcan volil SMER. SDKU je banda vyhodnarskych pristahovalcov na cele s Mikulasom Dz.
Nemam nic proti vyhodnarom. Nikto nemoze za to kde sa narodil. Ale nemam rad tych velkych "blavakov" ktori pred rokmi nabyciklovali do blavy so zlodejom modrofuzom. Dnes velki blavaci
edit:
"kok**** lavicova politika akurat tak bratislavu do pi*e donese.... zrejme rodicia boli rodina uz pred sobasom" 
Nemam nic proti vyhodnarom. Nikto nemoze za to kde sa narodil. Ale nemam rad tych velkych "blavakov" ktori pred rokmi nabyciklovali do blavy so zlodejom modrofuzom. Dnes velki blavaci
edit:
lebo vedia ze by teraz skoncili v este vacsej riti ako po poslednych volbachlacko napísal:Opozicia sa vyjadrila, ze predcasne volby nepodpori
Politiku asi moc nesledujes co? Uz teraz su v hzds nalady podporovat smer. Veteskovci a Mikusovci by sa hned pridali na stranu smeru. Smer by tak mal stale pohodovu vacsinu. Ludia v hzds nie su sprosti. Vedia, ze keby teraz hzds odislo do opozicie, je to koniec. Aj tak teraz do opozicie neodidu. Normalne mi je teba a slaya lutolacko napísal: toto sa mi paci, ak hzds odide, ficko sa bude musiet trapit dalsie 3roky v mensinovej vlade a urobi este vacsi prd, ako doteraz
Stale nechapes, ze hzds by takto v lyzicke utopilo len sebalacko napísal:Dizzy mas pravdu politiku moc nesledujem. Ale obycajne ti, co ju sleduju najviac su nou najviac poznaceni. Hzds nieje sproste mas pravdu, oni uz pochopili, ze v koalicii s ficom su len do poctu. Totiz fico je cisty diktator, takze jediny sposob ako ho odstavit, je utopit ho v lyzicke vody
Idem sa ozrat