co si o tom myslite
dufam, ze takato tema tu este neni
Ty mas este tu vyhodu ze sa ( ako si napisal ) zobudis lebo iny pri tom spia ...martin M napísal:to aj mne sa stava parkrat za rok ze sa zobudim a utekam k oknu pozret lebo si myslim ze prisla vojna a pozeram ci uz ludi evakuaovali a potom sa za pol minuty zorientujem a idem zase spatale co citam tu tak som na to este dobre...
anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stavaMartinekk napísal:Bracho ked bol maly tak v noci prisiel do obyvacky, s otvorenymi ocami a ze "hladam gulicku" povedal. stale hladal a nemohol najst... Dost casto takto chodil po byte a zevraj aj ja. Inak skoro kazdy vecer sa mi stane, ze ked zaspavam a uz pomaly sa mi aj zacina daco snivat tak so sebou sklbnem, prebudim sa na to a otocim sa a spim dalej... klasicky rozpravam zo sna aj ja, aj druhy bracho. Ten co hlada gulicku je treri moj bracho. Sme taki divni namesacni.
ja som vraj hladal puzzleMartinekk napísal:Bracho ked bol maly tak v noci prisiel do obyvacky, s otvorenymi ocami a ze "hladam gulicku"
vsak to je uplne normalne, to je reflex, telo sa ti uvolnuje. to sa stava kazdemu.pepan90 napísal:anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stava