Námesačnosť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Námesačnosť

Príspevok od používateľa Silmer »

Urcite to viaceri poznate , boli ste uz niekedy namesacni? , alebo poznate niekoho kto bol?
co si o tom myslite :)
dufam, ze takato tema tu este neni
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Spolubývajúca vraj už párkrát v minulosti bola, ale zatiaľ sme ju námesačnú nezažili :) Ja osobne nie som ani som nikdy námesačná nebola. Podľa mňa je to niečo podobné, ako rozprávanie zo spánku :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

ja ked som bol krpec, tak som mal zevraj tzv. nocny des. je to nieco ako namesacnost
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ak ste niekto namesacny tak si to neliecte ..myslite aj na svojich priatelov ktorych to vie na stanovacke nesmierne potesit :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Moj kamarat je , boli sme na chate a on cestou na zachod chodil po celej chate so zavretymi ocami a pooo sa v kuchyni ,ale potom sme zistili ze on isiel presne na wc ako ho maju doma cize dolava rovno doprava chapete ....zaujimave ale kebyze daktorej casti nepochopite napiste :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

moj kamarat chcel aby som ho zakryl a namiesto toho poval "David posviet mi tu na tieto horkýže" :) o pol hodinu isiel po kolenach k druhemu stanu a zacal ho otvarat odzadu kde nebol zips a krical "toto je nas stan" a mnoho ineho :D budi sa v inych miestnostiach kde zaspal :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

jj v suvislosti s tvojim prispevkom mi napadla dalsia prihodka boli sme na vylete a sedeli sme v izbe asi 3 a hrali sme karty na posteli som mal hodene rifle ,veci atd.... zrazu sa po chodbe vracial kamarat z vedlajsej izby ale prisiel k nam !mal otvrene oci! preto to nechapem , zacal mi skladat veci stelit postel ,vsetci do smiechu ze dodo co robis a on na to idem spat ,ale vsak to nie je tvoja postel ,je to moja postel ,uz sme dostali strach ze ci mu sibe, lebo sa s namy hadal jak o zivot ze co ti jb vypadni nechaj ma idem spat,lahol si do mojej postele a zaspal :lol: mame to aj nakamerovane niekde myslim na dalsie rano si nic nepamatal chudak ale veci mi ulozil pekne
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

to aj mne sa stava parkrat za rok ze sa zobudim a utekam k oknu pozret lebo si myslim ze prisla vojna a pozeram ci uz ludi evakuaovali a potom sa za pol minuty zorientujem a idem zase spat :lol: ale co citam tu tak som na to este dobre...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

martin M napísal:to aj mne sa stava parkrat za rok ze sa zobudim a utekam k oknu pozret lebo si myslim ze prisla vojna a pozeram ci uz ludi evakuaovali a potom sa za pol minuty zorientujem a idem zase spat :lol: ale co citam tu tak som na to este dobre...
Ty mas este tu vyhodu ze sa ( ako si napisal ) zobudis lebo iny pri tom spia ... :P
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

mne sa obcas stava, aspon brat mi to tvrdi... ze spim a potom sa posadim a sedim chvilu a potom si zas lahnem a spim... raz som vstal a zvesil kalendar, rano mi to povedal brat, co som spravil som z toho nemohol :D a najlepsie bolo ked som otvoril skrinu a vypratal jednu policku hahaha a neviem preco
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

preto som aj zalozil tuto temu.., lebo aj mne sa to ..vraj niekedy stava..a na druhy den si nic nepametam :shock: :shock: ,cize tak

da sa to liecit? alebo nieco take? :oops:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Bracho ked bol maly tak v noci prisiel do obyvacky, s otvorenymi ocami a ze "hladam gulicku" povedal. stale hladal a nemohol najst... Dost casto takto chodil po byte a zevraj aj ja. Inak skoro kazdy vecer sa mi stane, ze ked zaspavam a uz pomaly sa mi aj zacina daco snivat tak so sebou sklbnem, prebudim sa na to a otocim sa a spim dalej... klasicky rozpravam zo sna aj ja, aj druhy bracho. Ten co hlada gulicku je treri moj bracho. Sme taki divni namesacni.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Martinekk napísal:Bracho ked bol maly tak v noci prisiel do obyvacky, s otvorenymi ocami a ze "hladam gulicku" povedal. stale hladal a nemohol najst... Dost casto takto chodil po byte a zevraj aj ja. Inak skoro kazdy vecer sa mi stane, ze ked zaspavam a uz pomaly sa mi aj zacina daco snivat tak so sebou sklbnem, prebudim sa na to a otocim sa a spim dalej... klasicky rozpravam zo sna aj ja, aj druhy bracho. Ten co hlada gulicku je treri moj bracho. Sme taki divni namesacni.
anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stava :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som vypraval zo sna a tiez som behaval po byte. uz ma to nastastie preslo :D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Martinekk napísal:Bracho ked bol maly tak v noci prisiel do obyvacky, s otvorenymi ocami a ze "hladam gulicku"
ja som vraj hladal puzzle :lol: a to bolo asi jedine namesacnictvo co si nepamatam, inak som zvykol vstat z postele (v domnienke ze to neni moja postel) a hned nato som zacal hladat svoju pravu postel :lol: nastastie v momente, ked so zistil ze "moja" postel je obsadena, som sa vzdy prebral a odisiel spat :D (samozrejme okrem prveho pripadu sa mi to stavalo mimo domu :) )
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

pepan90 napísal:anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stava :)
No jo, len zistit co je pricina...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som s fotrom cumel na telku, zrazu pride segra z druhej izby, zjavne nie celkom pri vedomi, vypne telku, sa jej pytame ze co robis.. a ona sa len otocila a isla spat.. a rano o nicom nevedela..
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Kámoš ked bol mladší tak bol sem tam namesačný a raz že vraj ked chodil po dome tak si otvoril okno a išiel z neho vyskočit ale naštastie ho chytila matka.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

pepan90 napísal:anooo jasneee to poznam... aj mne sa presne toto stava :)
vsak to je uplne normalne, to je reflex, telo sa ti uvolnuje. to sa stava kazdemu.
a ked uz sme pritom, ja sa pamatam, ze som dosla k mame a bola uz v nocnej koseli a hovorim hladam gombik a ona, ze jaky gombik a ja ze vsak gombik! a tak to pokracovalo... a rano mi hovorila, ze som ju vytocila do nepricetnosti :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tereza napísal:vsak to je uplne normalne, to je reflex, telo sa ti uvolnuje. to sa stava kazdemu.
to si ma upokojila :D (btw. som Martinekk-ov bracho, ale nie ten, co hladal tu gulicku, ten sa vola tu na fore Curuj) :lol: A stava sa mi, ze prv nez sebou sklbnem, ani nezaspim :wink:
Napísať odpoveď