mne tiez ide vpohode, mam sapphire X1950XTX, vyrobcom to teda nebudeMixalko18 napísal:Ja mam od Sapphire Radeon x1950XT... snad to neni ani vyrobcom
Need for Speed:Pro Street
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: prosim poradte
-
t0m4s3
Admin
Vyhral som auto zadarmo , takze uvidime co dokaze Pagani Zonda (a zadarmo
)
Inak uz idem na Grip kinga, dufam, ze bude jednoduchsi ako posledny zavod pred nim, nemam rad tie gripy s pomalymi zakrutami. Inak zatial sa mi vytunene Evo velmi pozdava a po par restartoch a nauceni sa trate s nim nie je problem vyhravat vsetko.
-
Hotwire
Addict
evo IX alebo X?t0m4s3 napísal:Vyhral som auto zadarmo , takze uvidime co dokaze Pagani Zonda (a zadarmo)
Inak uz idem na Grip kinga, dufam, ze bude jednoduchsi ako posledny zavod pred nim, nemam rad tie gripy s pomalymi zakrutami. Inak zatial sa mi vytunene Evo velmi pozdava a po par restartoch a nauceni sa trate s nim nie je problem vyhravat vsetko.
Zdravim, mam mensi problem, som majitelom notebooku HP Pavilion dv6000 s OS Vista Home Basic. Po nainstalovani som hru spustil, menu bezalo uplne plynulo, nastavil som najmejsie detaili aby mi to notebooku zvladol, dal som si spustit zavod a zacal problem, hra zacala sekat a pri loadovani na pretek ma vyhodi z hry pricom mi Vista oznami ze Aplikacia prestala reagovat a nasledne ukonci hru. Neviete nejako poradit? Mam najnovsie ovladace grafickej karty. graficku kartu mam integrovanu ale je to 256MB. Pri teste ci mi hra bude bezat mi vyhlasilo ze ANO. Dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
ale nie ked stojis.. ale pocas jazdy.. pretoze to bolo normalne pocas zavodu.. no tak asi nic.. zrejme je to len na konzoly.. skoda..cmuchal napísal:Šu-Do nevem ci to je to ale ked jazdis stlacis ESC a tam mas "photo mode" ci take nieco...nemyslis to nahodou? tam sa da otacat kamerou a zoomovat a tak ...
inak celkovo kariera vyzera na dost vela hodin kym ju prejdem na rozdiel od Carbona
preco nie ? ja mam 128 a hra ide super...marcus-16 napísal:videl by som to na tu kartu..na tych "256" ram na nej sa moc nespoliehaj
spoluziak co si kupil notebook tam ma tiez 256 a hra mu ide tiez dobre..
EDIT:
ak si nevypol znicenie aut tak to vypni.. pretoze mne potom hra spadne tiez pri loadovani na pretek