ja sa chcem spytat ci je tento model na steame alebo ci to je len neaky prikaz na noz, alebo obycajny model prikladam video tam je to mozne vidiet je to asi 26 sekunde
Sk1llord napísal:ja sa chcem spytat ci je tento model na steame alebo ci to je len neaky prikaz na noz, alebo obycajny model prikladam video tam je to mozne vidiet je to asi 26 sekunde
to je model...staci ked si ho staihnes a prekopcis do csztrike/models..
*****HERO***** napísal:23b je to .. a nikto nevie co s mojim problemom ?
hmm ok.. uz nejaky taham, hadam to pojde
edit/ no takze ked dam ten patch (dal som ho do .../cstrike) a ked cs spustim cez tie odkaz co vytvoril patch napise W_LoadWadFile:Load gfx.wad a vyone hru... ked CS spustim ce ten odkaz ktory uz amm predtym tak vsetko ide rovnako ako predtym... bez chatu.....
wolodo napísal:hmm ok.. uz nejaky taham, hadam to pojde
edit/ no takze ked dam ten patch (dal som ho do .../cstrike) a ked cs spustim cez tie odkaz co vytvoril patch napise W_LoadWadFile:Load gfx.wad a vyone hru... ked CS spustim ce ten odkaz ktory uz amm predtym tak vsetko ide rovnako ako predtym... bez chatu.....
ty ten patch musim normalne nainstalovat...to mas ake ked si instaloval ostatne patche aby si mohol hrat online..
Zdravim,mám jeden problém s CS 1.6.
Pri nastavovaní farieb sa mi nedá nastaviť na 32bit,aj ked pred tým som už mal tak nastavené!Vie mi niekto pomôcť????
spike97 napísal:Zdravim,mám jeden problém s CS 1.6.
Pri nastavovaní farieb sa mi nedá nastaviť na 32bit,aj ked pred tým som už mal tak nastavené!Vie mi niekto pomôcť????