bubo12342 napísal:heh a akoze ovladace??jako na grafiku myslis???ved keby mam stare drivery tak mi to robi s kazdym autom nie??toto je asik niekde inde chyba
sak skusit mozes nic za to nedas ak to nepojde tak ma ukamenuj karmou
bubo12342 napísal:heh a akoze ovladace??jako na grafiku myslis???ved keby mam stare drivery tak mi to robi s kazdym autom nie??toto je asik niekde inde chyba
ja by som tiez odporucil ovladace
Preco by ti to malo robit s kazdym autom? Pocitace sa proste niekedy chovaju zlvastne
Priklad: GTA SA - na niektorych castiach mesta brutalen sekalo, nao statnych v pohode ale v nicom sa nelisili...nemali nejak viac objektov, menej alebo podobne. Zmenil som ovladace a slo v poho
ja by so msa cel opytat ze niekde tuto bolo spomenute ze ked cem napalit prostreet tak ma 4.85Gb to znamena ze nevojde na 1DVD ze ho potrebujem rozdelit a viem ze to niekto spomenul ze to bolo v total comandery ale neviem kde sa to presne robi ze ked to zazipovavam tak sa ma aopyta ze na kolko Mb to cem.dakujem...za odpvoede
snoopy9999 napísal:osobak v drifte
omg co si stym autom jazdil rally jake dotlcen nic v zlom
bubo12342 napísal:ja by so msa cel opytat ze niekde tuto bolo spomenute ze ked cem napalit prostreet tak ma 4.85Gb to znamena ze nevojde na 1DVD ze ho potrebujem rozdelit a viem ze to niekto spomenul ze to bolo v total comandery ale neviem kde sa to presne robi ze ked to zazipovavam tak sa ma aopyta ze na kolko Mb to cem.dakujem...za odpvoede
kukni par stran dozadu
navod ako to dat na jedno DVD (4.36GB)
Šu-Do napísal:kukni par stran dozadu
navod ako to dat na jedno DVD (4.36GB)
jj nasiel som to a trvalo i to vsetko s napalenim tristvrte hodinku:)ale velka vdaka len ten crack som nevedel ako premenovat na kab tak som ho skomprimoval zo 40Mb ma 15 a nacpal som to na 1DVD
bubo12342 napísal:jj nasiel som to a trvalo i to vsetko s napalenim tristvrte hodinku:)ale velka vdaka len ten crack som nevedel ako premenovat na kab tak som ho skomprimoval zo 40Mb ma 15 a nacpal som to na 1DVD
su tam aj screeny... ze za exe dopises este bak... akoze zaloha.. ale to len keby nahodou bolo treba.. inak ten 40mb crack je od RLD.. si si mal skor dat 19mb crack od vitality..
bubo12342 napísal:ja by so msa cel opytat ze niekde tuto bolo spomenute ze ked cem napalit prostreet tak ma 4.85Gb to znamena ze nevojde na 1DVD ze ho potrebujem rozdelit a viem ze to niekto spomenul ze to bolo v total comandery ale neviem kde sa to presne robi ze ked to zazipovavam tak sa ma aopyta ze na kolko Mb to cem.dakujem...za odpvoede
omg co si stym autom jazdil rally jake dotlcen nic v zlom
jako neviem ci to hravas ale ak ano urcite musis vediet ze sa auto da pekne pritlct aj pri drifte..ja som dopadol este horsie...