cafte ludia... mam taky problemik... kupil som si masalu - yogi caj, a neviem presne ako ho pripravit.. na nete je na to viacero postupov ale zvyknu sa rozhadzat v tom ci dat cierny alebo zeleny caj, ci ma byt caj vo vare ked sa pridava mlieko a tak... verim,ze sa tu niekto objavi zo mi presnejsi postup napise(Spoty,viem ze masalu robievas doma,ozvi sa pls..) - dufam,ze mi niekto helpne, lebo ten caj je great a rad by som ho vychutnaval aj doma... nielen v cajovni... diky
no pokial moje biedne vedomosti siahaju masala sa robi z cierneho caju, mlieka, cierneho korenia a este par inych korenin ale do pripravy sa vobec nevyznam
do masale nejde zeleny caj (tusim), je tam nejake korenie, skorica a hlavne mlieko. ked sme chodievali do cajovne, tak som ho pijaval dost casto, ale pri priprave som nebol ani raz
oki - bol som v piatok v cajke a osm sa spytal... ze staci len pridat mlieko po uvareni yogiho.. nic viac... ze to uz su potom rozne druhy ak tam pridavas ine veci, ale cisty yogi ze - nechas zovriet vodu tak 20-30s, prisypes 2-3 lyzicky, nechas na miernom ohni povarit 20 minut, prilejes mlieko a odcedis