Nokia 6120

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Nokia 6120

Príspevok od používateľa vojtk »

Pred par dnami orange pridal do svojej ponuky aj tuto Nokiu. Mate s nou uz niekto skusenosti? Podla recenzii co som na nu cital ma prefektny display a je hodnotena ako telefon s pekfektnym pomerom cena/vykon.

Nahodou mam teraz narok na mobil od orangu a uvazujem o jej kupe, preto privitam akekolvek objektivne postrehy.

Nejaka recenzia k tejto nokii:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1116401
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

ja by som ju bral...som zvedavy za kolko pojde od ruky :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

mam ju a spokojnost :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Diky moc, asi si po nu aj ja skocim do Orangu a potom vam napisem ako som snou spokojny. :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Takze ludkovia, stal som sa hrdym majitelom tohto telefonu. zatial ho môzem len odporucit, vyraznejsie nedostatky som neobjavil. Snat len jeden - vstavany diodovy blesk sa neda pouzit ako baterka, trebarz ked si chcete posvietit na kluce.
Super display, kvalitny reproduktor, 3G podpora- co viac si priat. Nadopoval som ho este 2 Gb kartou a vymenil si sluchatka.Tie seriove nie su zle, ale na ozaj kvalitny posluch hudby sa treba obzriet po niecom lepsom.
Trosku mi asi bude trvat kym si zvyknem na Symbian - ale to je len detail.
secult
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa secult »

mam ho od O2 a je to asi najlepsi mobil za taku cenu... nevyhody: symbian 9.1- v nokii si zmysleli nieco o chraneni autorskych prav atd... takze je problem niektore veci prijimat a posielat subory. Da sa lahko vyriesit instalaciou X-explore
instalovanie symbian aplikacii- niekedy je problem ze mobil napise nieco o certifikate a aplikacia sa nenainstaluje. Riesenie: najdite si niekde na nete postup ako ich certifikovat-nic tazke.
symbian 9.1 podruhe vacsina aplikacii je funkcna na starsich typoch symbianov, takze je zatial dost obmedzeny vyber aplikacii.
mobil - tlacitka- hrozne male tlacitka hlavne pre muzsku ruku...cim krajsie tym menej pouzitelne...prakticky sa neda instinktivne stlacat pri hrach ani pri pisani....clovek si musi davat velky pozor co stlaca...rozmyslal som nad externou klavesnicou ale vid symbian 9.1 podruhe.
kryt- pre taky mobil mohli dat aspon trochu kvalitnejsi zadny kryt...sice sa naozaj novy krasne leskne ale co ma po tom ked na druhy ked ho polozim na tvrdy povrch a ked ho mm posuniem tak do neho spravim ryhu ktoru na tom krasnom nalestenom kryte excelentne vidno...
fotak- je celkom fajn na bezne fotenie krajiniek a tak ale nema zaostrovanie cize nablizko-0 bodov, text-tak podobne(da sa citat ale je neostry, ked sa zacne akotak zaostrovat tak uz zase text nevidno lebo male rozlisenie)

samozrejme ma plusy ktore previsia tie minusy, a to hlavne krasny displej 240x320 so zabudovanou polarizacnou foliou ci ako sa to vola- za slnecneho dna stale pekne vidno displej.
Procesor 200Mhz...neni problem pozerat filmy na plnom rozliseni 25fps v bezproblemovej kvalite
miniusb, jack 2,5mm(mohol byt normalny...co uz), kvalitny reproduktor celkom, neskutocne rychly na to ze je symbian na nom(az na spustanie), 3G ale to nejak nevyuzivam a dalsi drobnosti...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja ho mam a tiez maximalna spokojnost moj 1 symbian jedine co mi vadi je galeria/hudba to je fakt kktsky robene pripadne ked clovek chce dat ako signal budika mp3 pripadne dat ako signal sms zvuk zo spravy tak klika 3 dni kedze nemoze ist po zlozke ale pekne mu telefon ukaze v abecednom poradi vsetky skladby a take daco ze stlacim cislicu a skoci na prislusne pismeno taktiez v kontaktoch je polozka narodeniny ale tato polozka nekomunikuje s kalendarom cize telefon neupozorni heh ale to su nedostatky ktore by mohli byt spravene v 1 aktualizacii telefonu

secult procak a aj simbian co spominas je iny procak je 3daco a simbik je 9.2
pershing
Guru
Guru

myslim ze ma procak 36x a nie 200...idem si ho vybrat, dam vediet ako na tom je
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dr.robik »

P.S. NOKIA 6120 nema nahodou symbian 9.2 ? 8) :lol: :D
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

lepise povedane:

operační systém Symbian 9.2 s grafickou nástavbou S60 3rd Edition a Feature Packem

sry za spam...
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Pekny ten mobil je hlavne ma super displej a tak tiez uvazujem o kupe ale rozhoduje sa medzi K810i alebo tato nokia ale asi vyhra se
dr.robik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

odporucal by som SE K810i ma neuveritelne dobry fotak lepsi nez 5 megapixlovy napr. na NOKIA N95
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

dr.robik napísal:odporucal by som SE K810i ma neuveritelne dobry fotak lepsi nez 5 megapixlovy napr. na NOKIA N95
u mna ani tak o fotak nejde ale mal som moznost drzat v paprciach tu n 95 a je to tazka krava takze nechem
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Mam ho uz vyse mesiac a tak som s nim spokojny ze ho uz za iny mobil v buducnosti nezmenim. :)
Majo053
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Majo053 »

Stilo napísal:Mam ho uz vyse mesiac a tak som s nim spokojny ze ho uz za iny mobil v buducnosti nezmenim. :)
ja mam ten isty tiez a som s nim na 100% spokojny... cau Stilo :smt050
pershing
Guru
Guru

no super mame tu prvy problem, po par dnoch pouzivania LCG Jukeboxu mi stale po case ked ho spustim vyhodi modry screen a napise ze damaged executable... uz som urobil aj reinstall, neviete v com to moze byt? dik
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

Obrázok

ako dostanem toto menu, ze idu ikony vedla seba??? ked dam vyberove stredne tlacidlo tak to tam cem mat a ja tam mam klasicke menu naco su mi 2 tlacidla na to? poradi niekto ako to zmenit myslim ze nejaka skratka ale jak sa vola ...

btw ten reprak dost slaby ne? na mojej starej 6233 to reve jak dive...
a aj sluchadla stoja za prd ticho hraju a zda sa mi ze kus sustia nemate na to nejaku fintu al program jak zvysit DB? skusal som ekvalizer ale to tiez soda, naco mi je efekt pod vodou OMG!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

myslis toto : menu -nastavenia -nastavenia telefonu -personalizacia -pohotovostny rezim -aktivny pohotov. rezim daj zapnuty a v aplikacie aktiv rezimu si nahadzes veci

btw sluchatka co si k tomu dostal sluzia ako HF ked si si vsimol nekupil si si hudobny telefon ale manazersky takze neviem co sa ti nepaci taktiez ten reprak ma sluzit cisto na zvonenie a prehravanie zvuku pri videu :-) ako nic v zlom ked ti islo o hudbu tak to je troska ina trieda telefonu
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

j diky za pomoc uz to bezi
no sak newa ja mam svoju 6233 :) este na hudbu taze spoko len som porovnal

//dal som do toho LGC Jukebox no to je ppci vec :) waw

hej a keby som tram dal dajake lepsie sluchadla revalo by to viac :D? ja uz som napoly hluchy :)
pershing
Guru
Guru

ak mi ukazuje pri LCG JB error code C alebo B v com to moze byt? :(
Napísať odpoveď