skenner napísal:heh myslis ze ja to ako zvladam.. ma ide slak trafit .. nemozem nic robit iba chodim hore dole, semtam zapnem pc, zistim ze ani tu nemam nic robit tak idem spat, ptom na mna pride daka hlupa depka a revem jak deco (nesom EMO) .. kur*a .. preo to musi byt take zlozite vsetko ..
inac ona mala take podobne obdobie aj pred maturitou(aj ket to trvalo dokopy mozno mesiac).. a po maturach bolo uz perfektne.. tak snaad ju aj toto prejde a pride za mnou
Zachoval si sa spravne, tak ako si to citil. Nemas sa zaco hambit, tie blbosti o tom, ze kukas vela filmov a ine kraviny nepocuvaj. To je zivot. Ona aspon vidi, ze ju mas naozaj rad a ze niesi svina. Vies zeny dost casto nevedia co chcu a su dost zmatene ked su pod natlakom , neuvazane a dost casto to potom lutuju(maturita ako si pisal, teraz nove prostredie, prvacka, nevie ake ma nahodit tempo, ako sa ma ucit a ako zvladne skuskove.). Ak ta ma rada, ona sa uvedomi po tom ako sa troska vyblazni na intraku a zisti, ze zabava a nocne zurky niesu vsetko. Zacne jej niekto chybat. A ak ta bude mat stale rada, ozve sa. Ak nie, nestalo to zato, alebo sa este niekedy stretnete. Viem,z e to nieje lahke, ale to je zivot. A zase ako tu niektori vravia, ze ju mas nechat. Tak mi povedz co v zivote budes mat bez boja?
Suhals s t0m4s3. Ale keby si mal hladat cely zivot to prave, nikdy to nenajdes. Nikdy. Vzdy najdes na niekom inom daco nove co sa ti paci. A takto by to slo donekonecna. Preto existuje slovo kompromis.