Vztah a vysoka skola

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

wolodo napísal:hadam sa dievca uvedomi a pride za tebou......
nie podla mna nepríde
wolodo napísal:tema vyriesena nie?
jo to je pravda
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vitaj v realite. Az na vysokej skole sa ukaze co je dievca zac. Vacsina sa potrebuje poriadne vyburit, preto je vhodne vyberat si zensku az co ma prezite nejake to obdobie na intraku a na vyske. Pretoze ziadny chlap nie je tak dokonaly aby sa nenasiel dokonalejsi.
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

skenner napísal:heh myslis ze ja to ako zvladam.. ma ide slak trafit .. nemozem nic robit iba chodim hore dole, semtam zapnem pc, zistim ze ani tu nemam nic robit tak idem spat, ptom na mna pride daka hlupa depka a revem jak deco (nesom EMO) .. kur*a .. preo to musi byt take zlozite vsetko ..
inac ona mala take podobne obdobie aj pred maturitou(aj ket to trvalo dokopy mozno mesiac).. a po maturach bolo uz perfektne.. tak snaad ju aj toto prejde a pride za mnou
Zachoval si sa spravne, tak ako si to citil. Nemas sa zaco hambit, tie blbosti o tom, ze kukas vela filmov a ine kraviny nepocuvaj. To je zivot. Ona aspon vidi, ze ju mas naozaj rad a ze niesi svina. Vies zeny dost casto nevedia co chcu a su dost zmatene ked su pod natlakom , neuvazane a dost casto to potom lutuju(maturita ako si pisal, teraz nove prostredie, prvacka, nevie ake ma nahodit tempo, ako sa ma ucit a ako zvladne skuskove.). Ak ta ma rada, ona sa uvedomi po tom ako sa troska vyblazni na intraku a zisti, ze zabava a nocne zurky niesu vsetko. Zacne jej niekto chybat. A ak ta bude mat stale rada, ozve sa. Ak nie, nestalo to zato, alebo sa este niekedy stretnete. Viem,z e to nieje lahke, ale to je zivot. A zase ako tu niektori vravia, ze ju mas nechat. Tak mi povedz co v zivote budes mat bez boja?

Suhals s t0m4s3. Ale keby si mal hladat cely zivot to prave, nikdy to nenajdes. Nikdy. Vzdy najdes na niekom inom daco nove co sa ti paci. A takto by to slo donekonecna. Preto existuje slovo kompromis.
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

Miso, skus sa trocha vzit do jej situacie. pochopis sam ked pojdes na vysku ze je to velky rozdiel a chce to cas, kym sa clovek vyrovna s novym zivotom, ktory tam vedie. Vies, ze Terka je ina, ako vsetky ostatne a prave preto by si mal vydrzat, ona za to stoji. Neber to ako jej obhajobu, viem si predstavit ako sa citis a ake tazke pre teba muselo byt rozlucit sa s nou v nadeji, ze pride sama,ak naozaj chce. Zaroven ale sam vies, ze toto je jej slaba stranka, a ze asi nepride, aj keby velmi chcela - taku ma skratka povahu. Podla mna by si to mal este nechat trosku odlezat, a potom sa sam ozvat, napriek tomu co si jej povedal a mal by si sa rozhodnut podla jej reakcie - ak na nej bude vidno ze jej to je luto, ze si fakt uvedomila svoju chybu a ze si jej vazne chybal, tak mas vyhrate - stale ta chce a si pre nu velmi dolezity. k opacnej reakcii sa myslim vyjadrovat nemusim. Nech sa stane cokolvek, pls neubliz jej, radsej si zahryzni do jazyka.
P.S.: Este vzdy som nedostal dazdnikom do zadku, ako si slubil :P :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nucli napísal:....
toto bude frend :shock:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jj a ja nevim ale kto :cry: .. skusim typovat.. MATO?
/edit no podla prispevkov to mato asi nebude.. HMM kto SI? inak nehrozi zeby som jej ublizil ... to sa nemusis bat .. to ci sa jej fakt ozvem musim este velmi dobre zvazit.. a mi posli rp kto si
/edit 2 us som zistil kto si.. som si dal trocha namahy.. ale nepametam sa zeby som ti mal dazdnik napchat do riti...
nucli
Medium Expert
Medium Expert

no, cca pred mesiacom ked som s nou bol von a tesne pred tym si od nej siel... tak mi hovorila ze ked si ma videl si spominal nieco s dazdnikom a mojim zadkom =) dajme tomu, ze som to prepocul ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nucli napísal:no, cca pred mesiacom ked som s nou bol von a tesne pred tym si od nej siel... tak mi hovorila ze ked si ma videl si spominal nieco s dazdnikom a mojim zadkom =) dajme tomu, ze som to prepocul ;)
to si nevsimaj :D to je iba moja blba natura ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vyriesene .. prave som bol s holkou v cajovni.. sisa a tak.. hmm strasne vela sme si toho povedali.. bolo to tak ze nechcela sa so mnou stretavat lebo sa mi bala povedat iste veci a mala vycitky koli mne alebo co.. lenze ja som tvor tolerantny a vydiskutovali sme si to.. a povedala mi este aj take veci na ktore by iba fakt velmi malo zien nabralo odvahu.. som na nu neskutocne hrdy.. a ty co ste tu pisali ze sa potrebuje vyburit.. svataa pravda.. ja jej v ceste stat nebudem.. hlavne ze sme to urovnali a sme opat spolu aj ket je to ine ako predtym.. nesmiem pripustit aby nas vztah upadol do stereotypu, a ona si zase musi najst viac casu na mna.. dalsia kriza je za nami .. aa nevidim tu smajlika ktory by vyjadroval pocit ze "uff"
bigshow
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bigshow »

este sa priprav psychicky vo vztahu na jej skusky, bude mozno doma, ale bude mat naozaj vela ucenia, tak aby si to nejako znasal, ze nebude chciet byt nahodou s tebou
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

veci s vlastnym rozumom maju jednu zlu vlastnost, su nevyspytatelne :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bigshow napísal:este sa priprav psychicky vo vztahu na jej skusky, bude mozno doma, ale bude mat naozaj vela ucenia, tak aby si to nejako znasal, ze nebude chciet byt nahodou s tebou
nj uz som na to prisiel.. sak ona ma fejst vela ucenia.. jej nestacia cecka.. ona asi chce cerveny diplom :D no nic ja s mojim vidlackym rozumom to asi nikdy nepochopim.. hmm
nucli
Medium Expert
Medium Expert

no...dozvedel som sa, ze situacia sa trosku zmenila a kriza sa prehlbila....co nam k tomu povies, Miso ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mne sa odvar z tohoto stal pred dvoma mesiacmi ...tej mojej aspon matka poradila ze ma ma poslat a netahat za nos ... v mojom pripade mala ineho nevem ako u teba ale nieco sa v tom tvojom dievcati urcite serie ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nucli napísal:no...dozvedel som sa, ze situacia sa trosku zmenila a kriza sa prehlbila....co nam k tomu povies, Miso ?
je to na sracky.. len neviem kde ty na take veci chodis
nucli
Medium Expert
Medium Expert

no od jej malej sestry to asi nemam :P sme kamarati, tak sem tam prehodime slovo... :)
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

nema to buducnost! mozete sa lubit ako velmi chcete..ale ket je to take...ved si len predstav co by si robil na jej mieste..to iste...aj ja.hoci teraz ma hned napadlo ze to je od nej sebecke....ale kazdy by sa tak za choval...jednoducho sa zmier s tym ze nebude to medzi vami vzdy tak dokonale....mali by ste sa o tom porozpravat a ked to nepojde inak dalej ako doteraz tak ja uz neviem..ale ked sa s nou nechces rozist tak v ziadnom pripade si nedajte pauzu..hoci na mesiac....uz by ste sa isto nevratili k sebe..vela stastia
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tajomná napísal:nema to buducnost! mozete sa lubit ako velmi chcete..ale ket je to take...ved si len predstav co by si robil na jej mieste..to iste...aj ja.hoci teraz ma hned napadlo ze to je od nej sebecke....ale kazdy by sa tak za choval...jednoducho sa zmier s tym ze nebude to medzi vami vzdy tak dokonale....mali by ste sa o tom porozpravat a ked to nepojde inak dalej ako doteraz tak ja uz neviem..ale ked sa s nou nechces rozist tak v ziadnom pripade si nedajte pauzu..hoci na mesiac....uz by ste sa isto nevratili k sebe..vela stastia
viem si velmi dobre predstavic co by som robil na jej mieste.. vsetko pre to aby som sa nemusel ucit ket pridem domov.. a myslis ze sa to neda? hovno hovno zlata rybka.. mam dve kamaratky na vyske co su na intraku vysokoskolskom a jedna bola az na jednej chodbovici, druha na trocha viac ale vzdy ket pride do snv tak ju ani nenapadne ucit sa! len sa flakaju s kamaratmi .. cize ak sa chce da sa to
(v skole maju acka) .. a co sa tyka tej pauzy tak nemam na vyber do vianoc sa neuvidime.. najblizssi vikend idem na svatbu mojej sesternice, ktora prave skoncila vysku a s jej nastavajucim chodi od 17 rokov.. a tiez chodila na intrak, potom vikend chata (nie taka ozieeracia ale skautska dost dolezita) a potom dalsi vikend ona nebude doma..
a kua.. ja ju strasne lubim.. ket si predstavim ze uz nebudem s nou.. ona je fejst vynimocna baba (to nehovorim len preto ze som do nej zalubeny.. hovori to o nej vecssina ludi) sak ma porazii.. neviem ako si najdem inu zensku.. fakt na hovno predstava.. kuaa neeeee
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hej to je blbost ze by to skenener urobil na jej mieste ..lubi ju a spravi maximum aby s nou bol..z vlastej skusenosti ...vklady do vztahu by mali byt take ako vybery a skenner vklada a nic sa mu nevracia ..
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Ja ti to poviem rovno,...moj vztah s nou stroskotal na tom, ze necitila dostatok volnosti, ja som si to nevsimol a ona to uz nevydrzala, tak ma nechala plavat. a uz sa mi nikdy nepodarilo dostat ju spat, a ze som sa fakt snazil...v tomto je proste ina, mnohym to urcite pride strasne divne, ale ona taka skratka je, to by nebola ona bez tejto vlastnosti..len na nu skus netlacit, viem ze toto ti pride asi ako totalne sprosta veta, ale ak si ju ces udrzat tak netlac na to aby ste boli vela vela (aj ked ste uz teraz strasne malo) spolu. lebo ked som sa jej pytal v com je problem tak mi povedala ze presne v tom istom co aj so mnou. a ak sa sam seba pytas, preco ti to tu pisem - nie preto,ze si moj kamarat (nie si) alebo zeby som z toho nieco mal, ale ze s tebou sucitim - vidiet ten ziarivy usmev na tej prenadhernej tvaricke a modre okale ked sa jej zablisnu, to by clovek plakal... preto ta viem pochopit, a neostava mi uz nic ine, len ti drzat palce.
Napísať odpoveď