Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
Heh, no moja maximálka bola okolo 52 km/h, ale to sa musí brať s rezervou, lebo na takom bicykli, aký mám, sa ani nedá ísť hádam rýchlejšie
ale nie, podľa mňa sa na normálnom horskom bicykli nedá vytiahnuť viac ako tých 65 - 70 aj keď sa ide dolu kopcom (mám to odskúšané, z Chopku dole po asfaltke som nevedel na mojom bicykli vytiahnuť viac)
Ja s tebou nesúhlasím!!!lebo podla sklonu a dĺžky kopca sa dá nabrať aj väčšia rýchlosť.Pilifo napísal:Heh, no moja maximálka bola okolo 52 km/h, ale to sa musí brať s rezervou, lebo na takom bicykli, aký mám, sa ani nedá ísť hádam rýchlejšieale nie, podľa mňa sa na normálnom horskom bicykli nedá vytiahnuť viac ako tých 65 - 70 aj keď sa ide dolu kopcom (mám to odskúšané, z Chopku dole po asfaltke som nevedel na mojom bicykli vytiahnuť viac)
tak tomu ver,že si sa len tak nepostavil zo zeme a išiel dalej!!pejo napísal:ja som raz siel 85 aj nejake drobne dolu kopcom po novuckej asfaltke.. a to si nerobim srandu sam som bol potom z toho vyhukany.. az mi kolena podlomilo ked som sa potom pozrel ze aka bola rychlost... ale mal som aspon prilbu..aj ked si myslis ze by mi to velmi pri pade nepomohlo...