STRETNUTIE S MEDVEDOM

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

PODLA MNA NAJLEPSIE RIESENIE :

UTEKAL BY SOM A KRIKOM BY SOM HO ODPLASIL
65
34%
LAHOL BY SOM SI NA ZEM A ROBIL BY SOM SA MRTVYM
39
20%
VYLIEZOL BY SOM NA NAJBLIZSI STROM A CAKAL NA POMOC
34
18%
VYTIAHOL SVOJ SKAUTSKY NOZIK A PUSTIL BY SOM SA S NIM DO BITKY
54
28%

Celkom hlasov: 192

aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Dipset napísal:ale to by malo byt tak že ja mu dám koláče a on mne dá pokoj
a to si myslis ze by to tak bolo kdeze :) urcite by mu nestacili dva z toho by sa nenajedol,tak potom by bezal za tebou :)
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

no dobre tak ma zožere
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

nooo chcem vam povedat, ze ani jednu moznost by som neurobil, lebo som sa s medvedom nazivo stretol.. a to mi verte ze neurobili by ste ani jednu !!! ja som sa raz vracal z prechadzky s kamaratkou a psom (bol na voditku)isli sme okolo potoka... a jej akurat telefonovala mama (je tam slaby signal, takze je tam slabo pocut a nie vsetky slova pocujete)... no a ideme a naraz pred nami asi 50metrov medved... ale co.. nejde o to ze tam bol medved ale ze ta holka do mobilu povedala zdesenym hlasom medved a naraz sa zrusilo spojenie, lebo zly signal... no boha... ta ja som ostal jak pen stat na mieste... medved pozrel na nas a isiel sa napit, my sme sa otocili a isli sme rychlejsim krokom sme isli prec... ale akurat ze sme isli do hor, takze sme nemali kde utiect... tak sme vysli na take jazero a tam som robil hukot.. piskal som a krical.. potom sme stretli skupinku polskych turistov, ku ktorím sma sa pridali a povedali co sa stalo... tak sme robili vsetci hlukot... a bol to asi ten medved co dokalicil toho chlapa, lebo to bolo nedaleko odtial...

a predstavte si jej rodicov ktorí boli asi 2kilometre od nas... rychle bezali k nam... a boli este viacej vystrasení ako my...

to je asi vsetko...

to je moj pribeh s medvedom

P.S - už to nikdy nechcem zazit...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

asi by som kasera testoval co vzdy so sebou nosiiim... a medveda sa nebojim... ovela viac diviaka.. sam neviem preco..
qwerty-xyz

Re: STETNUTIE S MEDVEDOM

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jojcek napísal:AKO BY STE RIAGOVALI ? CO BY STE ROBILI ABY STE HO NEVYPROVKOVALI A TAK SI ZACHRANILI ZIVOT ?? :?: :?: AK MA NIEKTO UZ OSOBNE SKUSENOSTI MOZTE PRIDAT AJ SVOJ PRIBEH PRIPADNE NAS POUCIT AKO PREDIST ROZTRHANIU :cry:
no zatial som sa s medvedom este nestretol ani velmi nechcem,neviem co by som robil....asi utekal kade lahsie ale zaskrtol som stvrtu moznost...aby bola sranda
urcite by som si nelahol na zem... :cry:
Mari
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mari »

Medved nikdy nezautoci ak vas dostatocne skoro uvidi, ak ma mlade a chrani ich tak je jedno co urobis :D

*censored*

// Precitaj si pravidla fora a s reklamou to tu uz nabuduce neskusaj. Tomasito
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neni to asi dobra moznost ale zacal by som najskor utekat, v takej chvili neni casu rozmyslat nad tym ze ako sa mu vyhnut ked je nedaleko vas...
Hegi137
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hegi137 »

Myslim si ze najlepsie je stretnutiu predchcadzat, ale keby uz tak som zaskrtol 3 moznost pretoze:
1. moznost: urcite by som mu neutiekol a neponehlo by mi ani 1kg adrenalinu
2. moznost: to by ma ani nenapadlo a aj keby tak by som to psychicky urcite nezvladol
3. moznost: viem ze to nieje najlepsie riesenie ale je to realnejsie ako ujst mu
4. moznost: noz nosim vzdy v bomberke ale kym by som si s tymi utrasenimy rukamy otvoril motilika ostal by uz len noz :lol: :?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Asi by som UTEKAL A KRIKOM BY SOM HO ODPLASIL alebo by som vyliezol na strom keby bol vysoký :) ale ako by som sa naozaj zachoval netusim
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja ked som isiel podvecer z hory po takej zvaznici.... a prave som vosiel do zakruty, a dost som si to rubal na bicykli (mozno az 30km/h.. mozno sa to nezda ale ked je sero a taky strmak dost mi lepilo).... tak ako som vychadzal zo zakruty tak tam sedel medved normalne som ho obisiel asi polmetrovym oblukom.... nebol nejaky obrovsky, a mlada to tiez zrovna nebolo..... ale ma tak striaslo ze som este oprel do pedalov.... a on len tak zabrumkal a stale tam sedel, ale ja som furt pridaval....

a stryko ked bol na hubach ze si pekne cupel pri hriboch a zbieral zo zeme trosku ich cistil a ze pocul fucanie za sebou tak sa otocil a bol tam medved a asi z 2 metrovej dialky ho onuchaval, a stryko sa otocil a povedal "Pockaj len ich trosku ocistim a budem sa ti hned venovat. " a ako sa za minutu otocil uz ho videl len hore na kopci ako zachadza....
:)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ako nic v zlom, ale nieje tvoj stryko chuck noris? :)
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

ako uz pisal kinjeril treba takemu stretnutiu hlavne predist... no a ked sa nepodari je pokial moje vedomosti siahaju najlepsie pomaly od medveda cuvat prec a skusit nanho hovorit... pomaly kludne akoze cau maco co ty tu a bla bla :lol: urcite sa neotacat chrbtom a nebezat, ziadne prudke pohyby a tak... hrat mrtvolu a take veci fakt len pre milovniokv extremnych sportov. inac ja ked idem do lesa kde vie ze su medvede nosim so sebou petardy... este k tomu bezaniu dole kopcom dodam ze medved nevie(robi mu to problem) bezat bokom po kopci... ma vsetky laby zhruba rovnako dlhe tak ma tendenciu sa prevalit preto vas v takomto terene moc nahanat nebude... samozrejme to ale zavisi od sklonu toho kopca :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

zaujimava tema :) dal som moznost 2 ale aj tak ked medved citi ze nieco nieje poriadku tak sa presvedci ci ste mrtvy :), ja ked chodievam na huby do Tatier tak tam je to riziko dost velke ze stretnete medveda, vzdy si kupujem petardy a sem tam po kazdych 30 minutach jednu pouzijem, neviem ci plati este ten zakon o tych medvedoch ze medveda mi zabit nemozeme ani nanho utocit ale on si nas moze dat ako dezert
este k tomu bezaniu dole kopcom dodam ze medved nevie(robi mu to problem) bezat bokom po kopci... ma vsetky laby zhruba rovnako dlhe tak ma tendenciu sa prevalit preto vas v takomto terene moc nahanat nebude... samozrejme to ale zavisi od sklonu toho kopca
alebo snim nabehneme na dialnicu a budeme cakat ako sa ta situacia vyvinie :lol:
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Kedze medved je tiez len ziva bytost cize c4 vynechavam, nechcel by som ho zranit... :lol:

Moznost cislo 3 vylucujem lebo tam je este vacsia prevepodobnost ze sa zranim sa pri lezeni na ten strom ako keby mi mal nieco urobit ten medved...

Moznost cislo 2 nepripada do uvahy.. nevydrzal by som to... To by ma zase skolil infarkt...

Cize 1 :)

Ale u mna je pravdepodobnost ze sa stretnem s medvedom asi nulova... Zial, nemam prilezitost...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Hehe snaque to isté som chcela napísať akurát ale kopírovať nebudem :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

brm napísal:medvede su bylinozravce.. nie?
jojcek napísal:mne sa zda ze aj masozravce ci :?
obidvaja sa mylite...medvede su pazravce :lol:

a co by som robil? no raz som stretol medveda, ale bol dost daleko a mal ma na haku...ale keby na mna vybehne spoza krika tak amen tma..ale asi by som vytiahol nozik :lol:

//erytrocyt: ja viem, ale takto je to vacsia haluz :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Hovorí sa "všežravce".
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

stádo medveďov pokojne sa pasúcich na čerstvej tráve :D

omg ľudia preboha ako môže niekoho napadnúť, že medveď je bylinožravec?! Veď to patrí k základnému vzdelaniu a to by mal vedieť v dnešnej dobe každý dement :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Pezzo napísal:ako nic v zlom, ale nieje tvoj stryko chuck noris? :)
keby si ho videl aky bol rozklepany tak by si to o nom nepovedal.... len si nechal chladnu hlavu a potom mu doslo co sa mohlo stat...... chcel by som vediet co sa mu hnalo hlavou tu minutu co sa za seba neobzeral
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

toto som nasiel
Medveď napadol hubárku, jej manžel mu to vrátil.
POPRAD – V nedeľu popoludní napadol medveď hubárku v lokalite Homolka v blízkosti Popradu. Manžel napadnutej nestratil duchaprítomnosť a zaútočil na medveďa. Bodol ho nožom do krku, medveď vzápätí ušiel. Zviera spôsobilo žene poranenia na chrbte, ramenách a rukách.

V súčasnosti je žena hospitalizovaná v popradskej nemocnici. Hneď po nahlásení prípadu prišli pracovníci Obvodného lesného úradu a Obvodného úradu životného prostredia v Poprade, užívateľa poľovného revíru a polície na obhliadku miesta útoku. Medveďa sa nepodarilo nájsť, pravdepodobne sa však nachádza v blízkom okolí.

Zranený medveď môže byť agresívny a môže napadnúť aj ďalších ľudí. Inštitúcie ochrany prírody a lesníci riešia spôsob ochranného odstrelu tohto medveďa, aby nenapadol ďalšieho človeka. Tohto medveďa už minulý týždeň pozorovali zamestnanci spoločnosti Pro populo v lokalite Vápenica pri Spišskej Teplici. Medveďa však videli už aj v blízkosti cyklistického chodníka medzi Popradom a Svitom. Agentúru SITA informoval prednosta Obvodného lesného úradu v Poprade Šimon Škoviera.

http://www.bleskovky.sk/cl/10/161622/Me ... -to-vratil
Napísať odpoveď