Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aha , takže som shuleny raper :D takže
1.jak vieš že som zhuleny ? niesom
čo ma spoločne slušnost s trávou ? moje meritko nato je take iste jak s alkoholom... ale tak ten kto podla teba pije a huli je hned neslusní ? ja hulim asi jak nejaký podnikatel pije na spoločenských akciach raz za tyžden, a pit pijem raz za mesiac, do školy chodim poctivo nikdy v živote som nebol ani za školou ,učím sa, neohovaram , nebijem sa jak te hole hlavy vymetené... a ty ma považuješ za neslušného ? možno hreším jak drak ale to su len slova a viem kde ich používat
2.jak vieš že som raper ?
Mi vyšiel nejaký singel? alebo čo ?
No chlapce sudit niekoho za ine nazory (v tomot pripade pronarodne) uz hranici s komunizmom.
Ja nesúdim , ja odsudzujem :D ... lebo aj keby už to nejako tolerujem ... čo by ste ma museli riadne opit a sfetovat ... tak viem že by to nemalo význam stymi šašovcami

ten kto mi dal minusovu karmu tak mu odkazujem že jeho rodičia su surodenci
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

Slovenská Pospolitosť = banda :lol: no
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

kali520 napísal:Takze nijak.

No chlapce sudit niekoho za ine nazory (v tomot pripade pronarodne) uz hranici s komunizmom.
uf uf, vacsinou si to tu citam, nekomentujem ale predsa

1 aj ja pocuvam rap co z toho vyplyva?
2 nie za pronarodne ale za prococotne, nacionalizmus ako s nim operujete vy nema v slobodnej spolocnosti miesto a musi byt odsunuty an okraj spolocnosti
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Ja nesúdim , ja odsudzujem
No, podstata je stale rovnaka.

K zbytku tvojim otazkam je zbytocne sa vyjadrovat, jednak nijak nesuvisia s temou a obaja vieme ze to co som pisal je pravda.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

kali520
Darca
Darca

Co to ma spolocne s temou alebo s SP?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No, podstata je stale rovnaka.

K zbytku tvojim otazkam je zbytocne sa vyjadrovat, jednak nijak nesuvisia s temou a obaja vieme ze to co som pisal je pravda.
pravda to nieje ty šaško , musim ti uz takto povedat lebo nevieš čo hovoríš... ale nerobim si s toho velku hlavu lebo hovori mi to niekto kto sympatizuje s neonacistami a to je premna NULA
kali520 napísal:Co to ma spolocne s temou alebo s SP?
Neonacista ako neonacista
kali520
Darca
Darca

No dufam ze uz mas pokoj na dusi.

SP nejsu neonacisti a vobec nemaju nic spolocne s nejakymi tipasmi co vyrezavaju niekomu hakove krize.

Ked som sa ta pytal na konkretne dvovody preco by mali Kotlebu zavriet nic normalne si neodpovedal. Kotlebu nezavreli preto lebo vlastne nikdy neporusil zakon.

Mimochodom doposial som sa nedozvedel co bolo na SP take nacisticke resp kde konkretne propagovali nacizmus?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No dufam ze uz mas pokoj na dusi.

SP nejsu neonacisti a vobec nemaju nic spolocne s nejakymi tipasmi co vyrezavaju niekomu hakove krize.

Ked som sa ta pytal na konkretne dvovody preco by mali Kotlebu zavriet nic normalne si neodpovedal. Kotlebu nezavreli preto lebo vlastne nikdy neporusil zakon.

Mimochodom doposial som sa nedozvedel co bolo na SP take nacisticke resp kde konkretne propagovali nacizmus?
SP priamo nemusi byť nacistické , ale všetci dobre vedia že každý z nich je rasista a nevadí mu (nechcem povedat ze je nacek)nacizmus... a to je choré, smutne choré.

Konkrétny dovod je ten že sa tu snaží zaviest ako som už hovoril čisto hakošacku myšlienku... to vieme všetci
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Co to ma spolocne s temou alebo s SP?
s temou to ma spolocne to ze sa hlasia k narodnemu socializmu...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

http://pospolitost.wordpress.com/2007/1 ... ratislave/
aha... jeho prejav...
...vypocujte si stoji to za to...
ak som uz nie raz pisal, ludia tohoto typu manipuluju myslenim ostatnych ludi... povie par faktov, potom par polopravd a vysledne z toho vydedukuje nieco...
toto je pracovny scenar kazdeho populistu a demagoga... jedine cim sa lisia je cielovou skupinou ktoru sa snazia oslovit...
takyto clovek hra na citlivu strunu ci uz narodniarom, chudobnym alebo ludom ktori "mohli" nieco utrpiet/vytrpiet v danom politickom zriadeni...
takyto clovek potom koncentruje moc do svojich ruk... malokedy sa stane ze nevie o niecom co urobia clenovia jeho zdruzenia... vacsinou je to tak ze je poslednym ktory taketo nieco schvaluje...
...
teraz je okolo nich relativny pokoj... ten link zo sme.sk na ten incident som sem dal preto lebo sa mi nechcelo hladat ine forum a ideovo sa to sem hodi :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

kali520 napísal:SP nejsu neonacisti
myslím , že trepeš
kali520
Darca
Darca

deblasco napísal:s temou to ma spolocne to ze sa hlasia k narodnemu socializmu...
Uz davnejsie v rozhovore tusim pre slovensky rozhlas Kotleba povedal ze su proti vsetkych formam socializmu, vratane narodneho.
Digital napísal:Konkrétny dovod je ten že sa tu snaží zaviest ako som už hovoril čisto hakošacku myšlienku... to vieme všetci
To je len dohad.

Pre mna je dvolezite hlavne ze:
1. SP chce vystupit z medzinarodneho menoveho fondu
2. SP che znarodnit alebo sa aspon pukist zistak vacsinu rozpredaneho majetku do ruk sukromnikom a cudzich vlastnikov
3. SP usiluje o hospodarsky rozvoj a blahobyt slovenskeho naroda
4. SP chce zastavit socialnu pomoc prizivnokov.
5. A hlavne SP chce zrusit vsetky slobodomurarske loze atd.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

deblasco napísal:http://pospolitost.wordpress.com/2007/1 ... ratislave/
aha... jeho prejav...
...vypocujte si stoji to za to...
ak som uz nie raz pisal, ludia tohoto typu manipuluju myslenim ostatnych lu.........................................................
teraz je okolo nich relativny pokoj... ten link zo sme.sk na ten incident som sem dal preto lebo sa mi nechcelo hladat ine forum a ideovo sa to sem hodi :)
ok... napisal si si ako komunikuje,vpliva a siri myslienky ... no napis konkretne nazor nato co hovoril ... ak ta mozem poprosit,zaujima ma to ked uz si tym "odporcom"
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

schw33k napísal:myslím , že trepeš
... netrepe ale keď to tak vidíš nikto Ti to nebere ... o tom vieš prt či sú alebo nie sú ... iné vody než tvoje ... :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

bocian napísal: ... no napis konkretne nazor nato co hovoril
deblasco napísal:par faktov, potom par polopravd a vysledne z toho vydedukuje nieco...
:lol:

A mimochodom, nema zmysel dohadovat sa o tom koho oni povazuju za neonacistov..

O definicii netreba hovorit, to je zbytocne a ich to nezaujima.. oni hladaju spolocne znaky, u SP isto nejake budu..

Je to sice primitivne myslenie, ale (im) bohate staci..

Ista televizna reporterka v Nemecku sa vyjadrila pozitivne o NS (nacistickej, pre ostatnych..) socialnej (rodinnej) politike v tej dobe.. Uz toto dnes staci na to byt oznaceni za neonaci...

Takze by som sa ich "nazormi" na to 'kto je co' velmi nezatazoval.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

vladopt napísal:keď to tak vidíš nikto Ti to nebere
toto stačilo , viac si písať nemusel ......
vladopt napísal:iné vody než tvoje ... :?
chvalabohu či bohužiaľ ?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Pospolitost ako politicka strana (teraz obcianske zdruzenie) sa k narodnemu socializmu nehlasi :P A ako sami hovoria povazuju ho skor za nabozenstvo ako za politiku. Ale vela priaznivcov SP su NS... to sa popriet neda :P Preto davam prednost SHO :P
kali520
Darca
Darca

Ujo Marky napísal:Pospolitost ako politicka strana (teraz obcianske zdruzenie) sa k narodnemu socializmu nehlasi :P A ako sami hovoria povazuju ho skor za nabozenstvo ako za politiku. Ale vela priaznivcov SP su NS... to sa popriet neda :P Preto davam prednost SHO :P
To je vcelku jedno SHO uzko spolupracuje s SP, a tak isto spolupracuju aj s JSM, NSS a s iniciativou za slobodu slova. Tieto zdruzenia maju tiez podporu matice slovenskej. Inak pocul som uz aj take chyri od lavicovich extremistov ze matica slovenska ma neonacisticke zameranie :lol:
Napísať odpoveď