Dovera

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dovera

Príspevok od používateľa skypej »

Je mozne nejako ziskat doveru u cloveka, ktoreho ste nejakym sposobom sklamali?!
Pravdaze zavisi to aj to aj povahy toho daneho cloveka.
Ake sposoby ziskania dovery pouzivate vy, teda ak ste to uz zazili alebo ako sa snazili ziskat vasu doveru?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked uz raz naburas auto, uz nikdy nebude ako nove.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nikto si urcite neziska moju stratenu doveru ak sa ju bude snazit ziskat nasilne.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

urcite to uz nebude tak ako pred tym, ked clovek sklame cloveka ..
ale co sa tyka mna .. ja by som vedel opustit - nie uplne hned .. ale ak sa clovek zmeni a fakt sa snazi aby som mu odpustil .. tak mu odpustim!
pravdaze ta spomienka co sa stalo - to ostane .. ale ako sa hovori
cas vsetko vylieci
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Vieš to zavísi od toho, čo si spravil, kto je tá osoba, čo pre teba znamená, čo znamenáš ty pre ňu, aký si mal s tou osobou vzťah, akú má povahu a tak ďalej...lebo takto všeobecne sa ťažko radí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Vieš to zavísi od toho, čo si spravil, kto je tá osoba, čo pre teba znamená, čo znamenáš ty pre ňu, aký si mal s tou osobou vzťah, akú má povahu a tak ďalej...lebo takto všeobecne sa ťažko radí...
ono to nejde ani tak o mna .. myslim to tak vseobecne ..
aj ked tak v kutiku je tam nieco aj aktualne zo zivota .. ale myslim, ze pri jej povahe clovek nema narok na druhu sancu :/
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ak sa jedná o babu, ktorú si chcel a naozaj nemáš žiadnu šancu na nápravu, tak radšej na ňu ZABUDNI. Zo začiatku to bude ťažké, ale bude to tak lepšie pre teba a možno aj pre ňu.

No a ak je to iná situácia, tak sorry. :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem každý si podla mna zaslúži durhú šancu.. ja by som mu isto dal lebo viem že aj mne by sa hodila občas...
neviem nebol som v takej situácií a neviem čo by som potreboval od čleveka aby si získal spať moju dôveru..
a čo sa týka mna stratil som dôveru pár ludí a už sa to nedá vrátiť spať.... tak ako to bolo pred tým... už to neni to isté ani z mojej strany
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:No ak sa jedná o babu, ktorú si chcel a naozaj nemáš žiadnu šancu na nápravu, tak radšej na ňu ZABUDNI. Zo začiatku to bude ťažké, ale bude to tak lepšie pre teba a možno aj pre ňu.

No a ak je to iná situácia, tak sorry. :wink:
nechajme toto tak :) ..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Chce to veľa a veľa snahy, vytrvalosti a času,,,
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

Te-wei napísal:Chce to veľa a veľa snahy, vytrvalosti a času,,,
presne s tymto nazorom sa stotoznujem , ide vlastne iba o zavaznost cinu ktorym bola dovera narusena a potom aky vztah ste mali s tou danou osobou .. chce to len cas, hlavne sa netrebe nikam ponahlat ak vam na tom skutocne zalezi ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

da sa ale trva to straaasne straaaasne dlho, ako da sa tomu pomoct ale to je heh pre kazdu osobu individualne navod nato neni, ked vies ako na ludi co nanich plati a nerobis to okato tak to ide aj rychlejsie. Urcite sa nepodlizovat proste dalej sa snazit o komunikaciu a postupne sa zasa zblizovat hladat spolocnu cestu a tak. Pripadne sa ti moze stat ako men ze som trosku do... jedno kamaratstvo s 2 babami a po 6 rokoch sme sa nahodou stretli ja ako zdravotnik jedna z nich ako organizatorka a dako sa na vsetko zabudlo zacali sme sa bavit ale neni to ono ale za 6 rokov sa vela veci zmenilo, kazdy ma svoj zivot a nefim ale ja uz ten kontakt dako nevyhladavam a ani ona ale aspon sa pozdravime a usmejeme ked sa stretneme cize staci to pre moje pokojne svedomie ze je to uz OK
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Časom sa dá pomaly získať, ale už to nie je nikdy také, ako predtým. Vždy tam bude hlodať tá neistota, že či vám to dotyčný nespraví znova...
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XweptR »

naburane auto nikdy nebude novym, je to pravda, ale, pohadal som sa nedavno so svojou priatelkou, kvoli "banalite" a prestala mi doverovat, nechcela mi nic hovorit, myslela si ze to jednoducho vykecam, v tom pripade, treba zlahka komunikovat: ako bolo v skole, ako sa mas, co mas dnes v plane, a postupne prechadzat na tvrdsie otazky, potom si tvoja polovicka uvedomi, ze ty si ten koho lubi, a ten, ktoremu to musi povedat, chvilku to trva, no ucinok je skvely, netreba ist na to nasilim, treba pomaly, ale vytrvalo :)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

XweptR napísal:naburane auto nikdy nebude novym, je to pravda, ale, pohadal som sa nedavno so svojou priatelkou, kvoli "banalite" a prestala mi doverovat, nechcela mi nic hovorit, myslela si ze to jednoducho vykecam, v tom pripade, treba zlahka komunikovat: ako bolo v skole, ako sa mas, co mas dnes v plane, a postupne prechadzat na tvrdsie otazky, potom si tvoja polovicka uvedomi, ze ty si ten koho lubi, a ten, ktoremu to musi povedat, chvilku to trva, no ucinok je skvely, netreba ist na to nasilim, treba pomaly, ale vytrvalo :)
asi zvolim tvoju metodu :D
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

No,mám jednu kamošku,(Zuzu)ktorá je síce dobré dievča,ale nič jej nemôžem zveriť.Myslím tajomstvo.Raz som jej čosi povedala,a už to vybľabotala mojej mame a už jej nič nevravím.Zato som zistila o istých troch babách ktoré poznám asi o 4 roky kratšie ako tamtú,že nič neprezradia a fakt majú moju dôveru.Vedia,ktorí chalani sa mi páčia,a ja o nich tiež to isté.Dôverujem im a ony mne.Ale jedno viem,že ked chcem domáce úlohy ak chýbam,idem za Zuzou,ale ak chcem dôvernú radu,idem za kamoškami,o ktorých viem,že moje tajomstvo nevyzradia.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

dovera je ako most, budujes ho cely zivot a zrucas ho v priebehu par sekund. Uz ho nikdy nepostavis taky, aky bol pred tym [uplink]
Zubrienka197
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zubrienka197 »

Treba rozmýšľať nad tým, čo robíme..načo porušíme dôveru u človeka, ktorého milujeme? veď sa ovládnem preboha...keď sa s niekym vyspím, potom nemôžem čakať, že mi môj drahý bude ešte niekedy veriť...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zubrienka197 napísal:Treba rozmýšľať nad tým, čo robíme..načo porušíme dôveru u človeka, ktorého milujeme? veď sa ovládnem preboha...keď sa s niekym vyspím, potom nemôžem čakať, že mi môj drahý bude ešte niekedy veriť...
tu vobec nejde o vyspatie .. ach jaj .. si to zobrala zo zleho konca :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Re: Dovera

Príspevok od používateľa ETieNne »

skypej napísal:Je mozne nejako ziskat doveru u cloveka, ktoreho ste nejakym sposobom sklamali?!
Pravdaze zavisi to aj to aj povahy toho daneho cloveka.
Ake sposoby ziskania dovery pouzivate vy, teda ak ste to uz zazili alebo ako sa snazili ziskat vasu doveru?
Záleží to od toho človeka, ale myslím že sa to dá, nielen skutkami ale hlavne skutkami a potom dlhým časovým obdobím v ktorom má možnosť dotyčný ukázať, že sa zmenil :wink:
Napísať odpoveď