kali520 napísal:Liverpool prva prehra v sezone s Readingom.
Vykon liverpoolu nic moc (ako byva zvykom vonku), ale co som naozaj nechapal boli tie tupe striedania co robil Benitez.
Najprv da dole Gerarda, nie ze by hral nejak vynikajuco ale ostatny boli tiez chaby a kapitana striedat v zapase ked muzstvo prehrava je naozaj nelogicke (keby hral nejak zle nic nepoviem, ale on urcite nebol najhorsi).
Ked tam na poslednych 10 min poslal Hypieho miesto Carraghera (dalsie ho kapitana dal dole) tak to ma uz uplne dorazilo. Ako co tym sledoval? Aky vyznam ma take striedanie? Na lavicke mal este Kuyta neviem preco tam jeho nedal?
Gerarda vystriedali preto,lebo as zranil,ved bolo vidno,že ho potom na lavičke ošetrovali.Hypia išiel preto aby mohol hlavičkovať pri štandartkách,ale sa nepodarilo.Benitezovi tento zápas vôbec nevišiel!
Mňa ten Arsenal už začína hnevať!!!čoraz slabšie a slabšie hrajú,a podla mňa ked sa niekto zo štvorice : Fabregas,Hleb,Flamini,v.Persie konečne nevráti do zostavy,tak im hra ani nepojde!!!Dúfam,že s Chelsea sa mi už konečne podarí vyhrať!!!!!