a tam mali 3D puzzle
Co kupit k Vianociam ?
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechapem, skladas puzzle v priestore? Ci len ked sa a to z urciteho uhla pozries vidno 3D obrazok?skypej napísal:ja som videl minule ked som bol v BA v Auparku .. tam je to knihkupectvo Panta Rei ci ako sa to vola ..
a tam mali 3D puzzle) .. takze to by bolo celkom fajn pre mamu ale netusim co pre oca .. ehm
-
okonenipica
Zablokovaný
-
nejakymarko
Addict
-
zvonenie33
Light Professional
http://www.luxusna-bielizen.sk/novinky/ ... 500-miran/
Najlepsia VDAKA bude K+

Najlepsia VDAKA bude K+
kachna napísal:ocovi kupim taku cokoladu z auparku za stovku
mame nejaku knihu
sestre testy na slovencinu a matematiku preprijimacky na strednu
babke asi take mega vonave mydlo alebo nejaku peknu fotku mna na internatnej izbe...
-
R1k1nko
Darca
http://www.darceky-eshop.sk/darceky-z-v ... 39_74.html
toto kupim mame !!!
babkam neviem...
ale tieto vianoce kupujem vsetko z netu
toto kupim mame !!!
babkam neviem...
ale tieto vianoce kupujem vsetko z netu
-
tereza
Medium Star
no ja mam az dvoch ludi na obdarovanie. prveho - muzske pohlavie - blizsia specifikacia - priatel - dar - vzhladom na to ze su to prve vianoce, tak som nemala ani ponatia. je to darcek bez napadu. je to sveter, mne sa pacil, dufam, ze sa bude pacit aj jemu. je zima. moze ho nosit. je prakticky. bodka. neriesim
druhy clovek na obdarovanie - zenske pohlavie - blizsia specifikacia - mama - vzhladom na to ze sa pozname uz 19 a pol roka tak.. tak. bodka. no mam zatial AŽ krowky
ale ona sa potesi. ona ich rada. velmi rada.. no a este to bude asi nejaky nocny/denny ocny, pletovy, telovy krem lebo sa zda, ze knihu ktoru chce nemaju nikde. kurnik 
druhy clovek na obdarovanie - zenske pohlavie - blizsia specifikacia - mama - vzhladom na to ze sa pozname uz 19 a pol roka tak.. tak. bodka. no mam zatial AŽ krowky
5-6mm? nie som doma aby som sa pozrel ale 5-6mm to urcite nie je.robbiee napísal:Oni tie puzzle niesu take uzke ako si zvyknuty, ale tak 5-6 milimetrov hrube, je to vlastne papierik (obrazok, vrchna strana) nalepeny na molitane alebo dakej takej pene...
ono je to tak robene, ze ledva sa to da spojit, v podstate je ta diera o kustik mensia ako ten "pipik" na druhom dieliku, takze to pevne drzi.
a tie dieliky su z 2. tsrany ocislovane (1-540), takze sa to lahko sklada.