Niekto ma vytrvalu potrebu odputavat pozornost na polemizovanie
o dlzke stupnice teplomeru- miesto toho, aby sa vyjadroval k podstate krijovych prispevkov. Preco ma toto typicke odputavanie pozornosti od diskutovanych tem vobec neprekvapuje? : )
Ale spat k nasim kamaratom...
slay napísal:tomasito Ak by chcel tak by prisiel.. nebolo to tusim prvy krat co sa takto vykrutil... a tie info co si poskytoval.. pff normalne rozmyslam ci nerobis ficovu sekretarku... odkial si to nabral??? z vyjadreni smeru? tak na to ti kaslem...
lacko napísal:Tomasito to fico zacal s obvineniami este ked bol pocas minulej vlady v opozicii a doteraz nam neukazal rozhodnutie sudu, iba trapne argumenty, ktore si moze kazdy poskladat ako skladacku z lega, takze ked nam fico prinesie ten rozsudok, tak potom si mozes moralizovat kolko chces
Zaujimave, pri kauze SPF (o.i.) vam ziaden rozsudok o nezakonnosti prevodov nechybal, napriek tomu ste tu za tuto kauzu Fica svojsky zkritizovali (vratane slaya sme sa tu pritom mnohi zhodli, ze v skutocnosti urobil to najlepsie co mohol, a to aj za cenu padu vlady). Je najvyssi cas zacat odlisovat trestnu zodpovednost od politickej zodpovednosti. Nuz a kazdy si naozaj moze lahko poskladat a vo volbach si nastastie aj mnoho ludi poskladalo, za co vsetko niesla Gyppova vlada politicku zodpovednost.
A aky rozsudok chces vidiet, lacko? To ty a slay ste sa tu predsa pohorsovali nad tym, aky je Fico "shitny pravnik", "klamar" etc. a to len preto, ze sa nedostavil na sud, aj ked nebol na sluzobnej ceste ako stalo v ospravedlneni. K tmuto potrebujes nejaky rozsudok? Toto vam stacilo k tomu, aby ste sa do neho pustili, tak som si dovoli pripomenut fakty volne dostupne na internete. Nechaj Tomasita Tomasitom, precitaj si to este raz a pokus sa mi vecne vysvetlit, s ktorym zo spomenutych faktov mas problem
Tomasito napísal:Fico mal planovanu pracovnu cestu do zahranicia, preto 2-3 dni vopred poziadal v tomto kontexte svoju pravnu zastupkynu o ospravedlnenie z neucasti na pojednavani. Tuto info mala jeho pravna zastupkyna a s touto info isla na sud spolu s pisomnym prehlasenim. Rozhodnutie o zruseni cesty padlo vo stvrtok rano, t.j. v den pojednavania, dovod: hlasovanie o poistovniach. Kto chce, pochopi, ze premier tejto krajiny ma inu pracu, ako hned informovat svoju pravnu zastupkynu o zmene dovodu ospravedlnenia neucasti na pojednavani, takze ona isla na sud o 13:00 s touto informaciou. "Je teda strasna klamarka, Fico je luhar, shitny pravnik" : )) A ked sa tu uz niekto ide hrat na pravnika, odporucam tiez precitat si relevantne paragrafy OSP.
Ako premier tejto krajiny sa mal vtedy vykaslat na jedno z najklucovejsich hlasovani pocas jeho vlady a utekat sa kajat na sud k Miklosovej zalobe? Pojednavanie moze byt odrocene, hlasovanie o jednom z najdiskutovanejsich zakonov posledneho roka asi tazko. Tu je vidiet to vase zufalstvo z nedostatku tem, nehovoriac o vasom pokrytectve pri porovnani kauz Fica a Dzurindu.