Stem is temporrily unavalable please try later. Cakal som asi 2 hod a stale neviete preco to robi ? A ci to nekomu tak neco robilo.
CS anthology
CS anthology
Dnes mi dosel steam tak som si naistaloval steam a cs a ked pustim cs tak sa to zacne updatovat vzdycky to ide po 30 % potom sa to vrati toto to spravi asi 3 krat a potom to napise
Stem is temporrily unavalable please try later. Cakal som asi 2 hod a stale neviete preco to robi ? A ci to nekomu tak neco robilo.

hm,tak to nvm,ako mne to prislo a hned som si to nainstaloval,a updatovalo mi to najprv z 30% a potom na 64% a potom 98...99%..a 100%,no nvm...tento problem moze byt napriklad aj so serveri VAVLE,mozno im prave padli servery,a nefunguju Updaty,moze to byt sposobene aj tym no...a ked nie tak potom fakt nvm,mimochodom,ked si das ze Games,je tam ze Activate Product on Steam,napisal si tam Reg.Cislo s papierika ktore bolo vlozene do krabice od CS,hm? 
omg...zapnes Steam...kliknes na Create Accout...das tam svoje prihlasovacie meno...a heslo...a samozrejme email..potom sa prihlasis..po prihlaseni ti bude updatovat...potom sa ti otvori taka cierna tabulka...tam das ze Games...a tam das ze Activate Product on Steam..potom si uz len klasicky dostahujes CS...a je to :)ale vzdy sa musis prihlasovat pod tym istym menom a pod tym istym menom..pravdaze mail uz nemusis potom pisat ... "ale radim ti,daj si dobre nerozsifrovatelne heslo" 
ale chapes ze chalan nevedel ani to ze co znamena "Create Accout" ?pershing napísal:semtex ty si lol
reinstall si skusal? ak nepojde skus pomazat registre, prip tie temporary subory co ti vznikaju v zlozke steamu, mne steam isiel normalne az ked som 3x reinstalloval winale ja mam RAM dosratu takze to je ine