CS anthology

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
branoo8
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

CS anthology

Príspevok od používateľa branoo8 »

Dnes mi dosel steam tak som si naistaloval steam a cs a ked pustim cs tak sa to zacne updatovat vzdycky to ide po 30 % potom sa to vrati toto to spravi asi 3 krat a potom to napise

Stem is temporrily unavalable please try later. Cakal som asi 2 hod a stale neviete preco to robi ? A ci to nekomu tak neco robilo.
:(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,tak to nvm,ako mne to prislo a hned som si to nainstaloval,a updatovalo mi to najprv z 30% a potom na 64% a potom 98...99%..a 100%,no nvm...tento problem moze byt napriklad aj so serveri VAVLE,mozno im prave padli servery,a nefunguju Updaty,moze to byt sposobene aj tym no...a ked nie tak potom fakt nvm,mimochodom,ked si das ze Games,je tam ze Activate Product on Steam,napisal si tam Reg.Cislo s papierika ktore bolo vlozene do krabice od CS,hm? :P
branoo8
Light Star
Light Star

Kde je to games ?
SSemteXX
Guru
Guru

branoo8 napísal:Kde je to games ?
boze moj..sak tam mas dole ikonu taku sivu...kliknes pravym a das ze Games...chalan...mimochodom...zrobil si si vlastne ucet? :lol:
branoo8
Light Star
Light Star

Jak si ho mam spravit ked to nejde pustim steam da sa to updatovat a to nejde. Potom sa to vypne a nejde to.
SSemteXX
Guru
Guru

omg...zapnes Steam...kliknes na Create Accout...das tam svoje prihlasovacie meno...a heslo...a samozrejme email..potom sa prihlasis..po prihlaseni ti bude updatovat...potom sa ti otvori taka cierna tabulka...tam das ze Games...a tam das ze Activate Product on Steam..potom si uz len klasicky dostahujes CS...a je to :)ale vzdy sa musis prihlasovat pod tym istym menom a pod tym istym menom..pravdaze mail uz nemusis potom pisat ... "ale radim ti,daj si dobre nerozsifrovatelne heslo" :)
branoo8
Light Star
Light Star

Ale ked ja zapnem steam tak sa to zacne updatovat a sa to vypne steam sa nespusti. :!:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

semtex ty si lol :D
reinstall si skusal? ak nepojde skus pomazat registre, prip tie temporary subory co ti vznikaju v zlozke steamu, mne steam isiel normalne az ked som 3x reinstalloval win :D ale ja mam RAM dosratu takze to je ine :D
branoo8
Light Star
Light Star

Uz som to skusi preinstalovat 5 krat a nic. Precistil som aj registre.
SSemteXX
Guru
Guru

pershing napísal:semtex ty si lol :D
reinstall si skusal? ak nepojde skus pomazat registre, prip tie temporary subory co ti vznikaju v zlozke steamu, mne steam isiel normalne az ked som 3x reinstalloval win :D ale ja mam RAM dosratu takze to je ine :D
ale chapes ze chalan nevedel ani to ze co znamena "Create Accout" ? :lol:
branoo8
Light Star
Light Star

SSemteXX napísal:ale chapes ze chalan nevedel ani to ze co znamena "Create Accout" ? :lol:
Ja viem co to znamena len som nevedel kde to mam dat ked mi nejde steam. :x Tak kde som si ho asi mal vytvorit.
Napísať odpoveď