Stavkovanie
-
Lomenia
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Ja tipujem iba u nas v triede,ked su MS v hokeji.
Prinesie každý kto chce staviť ľubovoľnú sumu,(celá ktorá sa vyzbiera poputuje do igelitu,ktorý sa odovzdá na druhý deň víťazovi)staví na ktorýkoľvek zápas aký výsledok predpokladá(musí sa presne trafiť do počtu gólov aj na víťaznú stranu) a všetky peniaze si odnesie.
Prinesie každý kto chce staviť ľubovoľnú sumu,(celá ktorá sa vyzbiera poputuje do igelitu,ktorý sa odovzdá na druhý deň víťazovi)staví na ktorýkoľvek zápas aký výsledok predpokladá(musí sa presne trafiť do počtu gólov aj na víťaznú stranu) a všetky peniaze si odnesie.
-
hojko
Site Admin
Reli.C: Nerozmyslel a podal, bucham si hlavu o stenu najma po tom, ked som videl, ze za 19 minut co stravil na lade mal len 1 strelu. Taktiez mi dnes usiel Rolstron z Minnestoty pretoze Minnesota nedala ani gol, pricom Rolston mal neuveritelnych 7 striel v zapase.
Na dnes Lecavalier, St.Louis a Hossa (plus Rolston, ktory je uz mimo hry).
Na dnes Lecavalier, St.Louis a Hossa (plus Rolston, ktory je uz mimo hry).
-
Reli.C
Medium Star
hojko: tak dneska doma s Calgary (môj tím
). tak čo? pretrhne svoju doteraz najdlhšiu šnúru zápasov bez gólu? verím že áno. 12 zápasov bez gólu si myslím, že už by bola pohroma (aj keď síce týchto 11 zápasov sa nedá nazvať tiež inak
. 19 min a jedna strela? tuším sa niečo deje
)
/ako keby som sa ťa to už niekedy pýtal
/ako keby som sa ťa to už niekedy pýtal
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... 8b76719324
konecne vysiel aj futbal
este NHL hracov mam podanych..tiez verim sakicovi no dufam ze uz da
konecne vysiel aj futbal
este NHL hracov mam podanych..tiez verim sakicovi no dufam ze uz da
Všera som si dal rozpis na hráčov NHL, uhádol som 2z4 Sakic, Lecavalier. Povodne som rozmyslal, ze budem pokracovat v Sakicovi, ale ako som videl hojkove nestastne oci po 12 zapasoch bez vody, radsej som sa na to vyprdol
Hojko: Gratulujem. Dal si ho za ťažky dukat a konečne si skóroval.
Imho, si po tolkych pokusoch ešte v pluse alebo si pretrhol reťaz zápasov?
Hojko: Gratulujem. Dal si ho za ťažky dukat a konečne si skóroval.
-
hojko
Site Admin
Frikso: V minuse, dal som do neho 24 ci 26 tisic, stiahol 11 600, ale aj napriek tomu som rad, ze to slo na polovicu. Zvysok sa stiahne uz inde, ci to bude najblizsie Satan, ktory je 7 alebo 8 zapasov bez golu, St.Louis s Lecavalierom, Zettenberg, Kovalchuk, Heatley... Momentalne mam rozbehnuteho Hossu dva zapasy, potom Rolstona tri zapasy a idem na Stastneho a Satana.
no teraz v poslednych dnoch ma hojko smolu ale uvidite vsetci v blizkej buducnosti vyhra.... len dnes som si pozeral zapasy na zajtra a nemohol by mi niekto povedat preco je na arsenal taky vysoky kurz?den333 napísal:tu ide iba z malej casti o stastie ked vies co davas mas vyhru v podstate istu....pozri sa do starsich prispevkov ako tipuje hojko aj ked posledne dni sa mu velmi nedari ale on bude skor ci neskor aj tak ziskovy....
Ja som tiež na to pozeral.. S kamaratom sme si boli podať a arsenal tam šiel len taky fukot. Tiež sme dali do rozpisu na Porto x2. Kurz tam bol veľmi dobrý 2,56 tuším. Mal som pokušenie dať na Šachtar remizu, no kamarat ma odhovoril. Ma pravdu, je to vratky zapas, no určite sa na to rad podivam, ako to skončí..Filipito napísal:no teraz v poslednych dnoch ma hojko smolu ale uvidite vsetci v blizkej buducnosti vyhra.... len dnes som si pozeral zapasy na zajtra a nemohol by mi niekto povedat preco je na arsenal taky vysoky kurz?
// Lákalo ma dať aj na Šatana, no po hojkových kixoch som sa zneistil a šiel si radšej kúpiť cigansku na žracie trhy. Predsa len nemam toľký kapital na seriove stavkovanie..
-
hojko
Site Admin
Ja som Satana dal, za 300 korun, kurz tusim 3.4. Myslim, ze by sa mal chytit, zatial ma Satan este nesklamal a je tusim 8 zapasov bez golu. Zatial sa skoncila prva tretina a Satan ma na konte len jednu strelu, stav je 0:0, takze uvidime. Zajtra pojdem napalit asi Zetterberga a tiez komplet utok z Anaheimu, najma McDonald sa mi pozdava.