Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Mám kamaráta ktorý posiľňuje už asi tretí rok. A tento posledný začal brat steroidy . A zere toho strašne moc samé prásky kreatina a podobne . Dáva si toho nadmerné dávky . A chce íst aj na súťaže... Otázke znie môže sa mu niečo stať? Ze nezvládne srdce a pod. A že či mu to na sútaziak nemôžu zistiť ...Má 16 rokov 74 kg je trochu pomenší . Tak dík za odpovede .
kreatin je ten najhorsi steroid,povedz mu nech prestane!Amerigo napísal:Mám kamaráta ktorý posiľňuje už asi tretí rok. A tento posledný začal brat steroidy . A zere toho strašne moc samé prásky kreatina a podobne . Dáva si toho nadmerné dávky . A chce íst aj na súťaže... Otázke znie môže sa mu niečo stať? Ze nezvládne srdce a pod. A že či mu to na sútaziak nemôžu zistiť ...Má 16 rokov 74 kg je trochu pomenší . Tak dík za odpovede .
Vies,je lepsie ak clovek mlci-ked nevie o com rozprava...l0f4s3 napísal:kreatin je ten najhorsi steroid,povedz mu nech prestane!
\\ech,ak to bolo myslene ironicky-nepochopil som..Sorry.
Myslim,ze tvoj kamos musi vediet,ze steroidy su zdraviu nebezpecne..A ak si picha a ani sam nevie co-tak je blbecAmerigo napísal:Steroidy si pichá ihlami , Ze je to lepsie ze to nenicí pecen .
Stavim sa ze zacal stagnovat a nevedel sa z toho dostat tak presiel na steroidy.
Kolegovia vysie spominali ze by to mal vediet ze su nebezpecne pre zdravie (po 3 rokoch cvicenia urcite). Ale zase na kazdy organizmus to moze vpivat inac. Moze mat z toho vazne zdravotne problemi a tiez ani nemusi.
A ak ide na nejaku serioznejsiu sutaz tak si myslim ze by mu nato tam prisli. Ale pravdu povediac neviem ako to chodi na tych sutaziach tam tasko povedat.
Kolegovia vysie spominali ze by to mal vediet ze su nebezpecne pre zdravie (po 3 rokoch cvicenia urcite). Ale zase na kazdy organizmus to moze vpivat inac. Moze mat z toho vazne zdravotne problemi a tiez ani nemusi.
A ak ide na nejaku serioznejsiu sutaz tak si myslim ze by mu nato tam prisli. Ale pravdu povediac neviem ako to chodi na tych sutaziach tam tasko povedat.
A kolko si vytlacil ked si zacal?Amerigo napísal:Mám aj ja otázočku týkajúcu sa samotného mňa . Cvičím už 5 mesiacov a celkom som spokojný. Na tlaky dám 65 kg je to celkom v pohode alebo na taký čas málo .(mám 17rokov 77 kg .
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zaplat na tyzden osobneho trenera, pripadne ak mas kamarata, co sa vyzna, popros jeho. Akj ked vygooglis nejaky plan, nebudes vediet, jak sa co cvici, najlepsie, ked ti to niekto ukazemi-chau napísal:Ludia, za predpokladu ze by som chcel zacat cvicit poteboval by som asi nejaky plan ako na to vsak? Rozpraval som sa s jednym telocvikarom a vravel ze je sprostost ist do posilky a cvicit hala bala, ze to musi mat system.. neviete ako by som sa k takemu planu dostal?
-
Cocotko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
http://www.ronnie.cz/ myslim ze to tu uz viackrat bolo spomenute je to perfektna stranka a dozvies sa tam vsetko co potrebujes ...drzme si palce
Napis ake mas doma nacicnie-nejake cinky?Hrazdu medzi dvere?...?
A podla toho sa da nieco napisat...
Zacat mozes.Pred kazdym cvicenim si poriadne rozcvic,roztahaj telo,krk,klby...Kazdy druhy den si daj-3x15klikov s rukami nasiroko,5x20 drepov,3x10klikov s rukami na uzko-pri tele,,4x10 bicepsovych zdvihov v stoji jednoruckou-lava aj prava ruka.6x15 brusakov.Prestavka medzi jednotlivymi seriami-nie dlhsia ako minuta.
Neviem v akej si fyzickej kondicii,takze dost tazko sa to da napisat-ale ak bude malo pridaj si na pocte opakovani a ak vela-uber si.Tak aby si stale zvladol pocet serii aj opakovani.Samozrejme ziadne extremne namahanie sa-aspon pre zaciatok!!!
A hlavne pri prevadzani roznych cvikov je dolezita spravna technika.Aby si si neublizil a aby bol cvik aj efektivny.Preto by bolo vhodne,ako tu bolo spomenute-navstivit trenera a ten by ta upozornil na pripadne chyby.Ale len pri takomto zakladnom cviceni doma-myslim,ze to zvladnes aj sam
.Technika spravnych cvikov sa da popozerat aj na roznych forach-je tam kopec fotiek..
A podla toho sa da nieco napisat...
Zacat mozes.Pred kazdym cvicenim si poriadne rozcvic,roztahaj telo,krk,klby...Kazdy druhy den si daj-3x15klikov s rukami nasiroko,5x20 drepov,3x10klikov s rukami na uzko-pri tele,,4x10 bicepsovych zdvihov v stoji jednoruckou-lava aj prava ruka.6x15 brusakov.Prestavka medzi jednotlivymi seriami-nie dlhsia ako minuta.
Neviem v akej si fyzickej kondicii,takze dost tazko sa to da napisat-ale ak bude malo pridaj si na pocte opakovani a ak vela-uber si.Tak aby si stale zvladol pocet serii aj opakovani.Samozrejme ziadne extremne namahanie sa-aspon pre zaciatok!!!
A hlavne pri prevadzani roznych cvikov je dolezita spravna technika.Aby si si neublizil a aby bol cvik aj efektivny.Preto by bolo vhodne,ako tu bolo spomenute-navstivit trenera a ten by ta upozornil na pripadne chyby.Ale len pri takomto zakladnom cviceni doma-myslim,ze to zvladnes aj sam
kreatin neni steroid...ale patri medzi legalne anabolika....16 rokov ? nech bere co chce kreatin mu neuskodi ...a urcite nie v takom veku pretoze jeho telo pracuje na 110% a o pecienke uz ani nehovorim ...ta sa regeneruje ako ked dofajcis cigaretu ...lenze o buducnosti si netrufam hovorit...moze to mat vplyv a nemusi...Amerigo napísal:Mám kamaráta ktorý posiľňuje už asi tretí rok. A tento posledný začal brat steroidy . A zere toho strašne moc samé prásky kreatina a podobne . Dáva si toho nadmerné dávky . A chce íst aj na súťaže... Otázke znie môže sa mu niečo stať? Ze nezvládne srdce a pod. A že či mu to na sútaziak nemôžu zistiť ...Má 16 rokov 74 kg je trochu pomenší . Tak dík za odpovede .
je to slusne za 5 mesiacov makacky, len tak dalej ! ....mimochodom nenapisal si svoju vysku, tak tazko sa zhodnoti ako vyzeras podla tej vahy aku si udal...Mám aj ja otázočku týkajúcu sa samotného mňa . Cvičím už 5 mesiacov a celkom som spokojný. Na tlaky dám 65 kg je to celkom v pohode alebo na taký čas málo .(mám 17rokov 77 kg .
to je celkom slusna vyska , som mensi vyskovo od tebaAmerigo napísal:mám 178cm. Ale ja som to mysll tak ze on bere steroidy neviem ako sa volajú....A ze este k tomu berie kreatine
No a este mnoho dalsích, A povedal mi ze je z toho agresívny a musísi si to pichat stále ! teda ze nie kazdý dens ale pomaly ho to zacína ovládat
testosteron je velmi mocna zbran na budovanie svalstva ...ale vsetkeho vela skodiii