alebo za tie peniaze kupit velky barak a dat do prenajmu
edit: Holubar: sudiac podla prvej vety a tych hypergalaktickych nazvov, mam pocit, ze by to chcelo vacsiu investiciu
a preco nie?co ak by mojimi spolocnikmi boli surodenci? na rozjazd pubu by stacilo omnoho menej ako pises, samozrejme zalezalo by od lokality(mesta) a prilezitosti(niekedy sa da natrafit na krasne zariadeny pub za par litrov mesacne najom+nejake tie naklady)zelovoc napísal:s 3 spolocnikmi? ved to je ciste sialenstvo, pub jedine clovek sam, inak su z toho problemy, celkovo su problemy ked je vo vedeni vela ludi. na rozjazd pubu by stacilo aj 500k ale nehcel by som to robit, stacilo mi robit v krcme par rokov, par piatkov
ja si myslim ze najhorsie co moze byt je robit si firmu s rodinou alebo zamestnavat rodinu....lebo skrachuje ti firma rozpradne sa aj rodina....miki24686 napísal:a preco nie?co ak by mojimi spolocnikmi boli surodenci? na rozjazd pubu by stacilo omnoho menej ako pises, samozrejme zalezalo by od lokality(mesta) a prilezitosti(niekedy sa da natrafit na krasne zariadeny pub za par litrov mesacne najom+nejake tie naklady)
Veľmi rád, avšak iba ako spoločník zrejme.violator napísal:ja by som spravil shop s kvalitnymi sluchadlami, ale nie sony, philips...ale take nieco ako GRADO, AKG, Sennheiser, Shure, Stax, Audio-technica, Koss...
//jin nepridas sa ?