4G internet T-com

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

4G internet T-com

Príspevok od používateľa RoQa »

Ked som chcel ztahovat z rapidu stale som vypol/zapol modem a zmenilo mi Ip-cku,teraz ked to urobim tak mi zastane na "nacitava sa adresa ip " a to aj ked dam opravit pripojenie... co je stym ? ma niekto taky problem ? zmeni sa mi ip len ak vytiahnem zo zasuvky cely com aj s modemom :(
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

skus reinstall driverov.mne to dakedy robi dam reinstall a facha normalne.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale ja ku modemu nemam ziadne drivery 8) ja som kupil postural do dierok anasllo mi ho a islo az doteraz cca rok a pol , medzi tym som asi 20 krat preinstaloval Win a stale islo :( //alebo myslis drivery od sietovky ?
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skus kuknut na t-com stranke dajake drivery.tam su dajake.mozno tam bude aj na tvoj modem.a ked ne tha skus pogooglit.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nenasiel som nic , :( cakam dalsie rady ,moj modem
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

resetuj modem(tlacitko na zadne strane vedla pripojeneho napajania do modemu) a znova tam hod prihlasovacie meno a heslo na net

P.S.:ak mas tento modem co ja(Microcom AD2706) tak na ten ziadne drivre niesu ani ich hladat nemusis pretoze ten modem sa neintaluje iba sa jednoducho pozapaja, hodis tam cez ten program od microcomu prihlasovacie meno a heslo so zmluvy a to je vsetko
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

patro16 napísal:resetuj modem(tlacitko na zadne strane vedla pripojeneho napajania do modemu) a znova tam hod prihlasovacie meno a heslo na net

P.S.:ak mas tento modem co ja(Microcom AD2706) tak na ten ziadne drivre niesu ani ich hladat nemusis pretoze ten modem sa neintaluje iba sa jednoducho pozapaja, hodis tam cez ten program od microcomu prihlasovacie meno a heslo so zmluvy a to je vsetko
nie ja mam ten na ktory som dal link ale asi aj ten ide bez driverov vyskusam resetnut vsetko
ma3ix ako som pisal moj modem pravdepodobne nepotrebuje drivere lebo po zapojeni mi ho najde aj vsetko okolo toho a fici ,ani na cd niesu drivere
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

thak potom neviem.mozno t to bude robit niekolko dni a potom to uz pojde normalne.to sa dakey stava.
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

Joxxo napísal:nie ja mam ten na ktory som dal link ale asi aj ten ide bez driverov vyskusam resetnut vsetko
no to je nieco podobne ako mam ja tak skus resetnut a nanovo tam hod to prihlasovacie meno a heslo

P.S. T-com dava drivre asi len k routerom lebo k takymto modemom so este nevidel zeby to dal t-com coilen k jednemu(vzdy tam je akurat ten program od vyrobcu modemu na nahodenie hesla a prihl. mena a prírucka ako to pozapajat a to je vsetko)
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

ľudia, žiadne drivere nepotrebujete. pomaly už každý modem má "svoje internetové stránky". jednoducho zadáte IP a pripojíte sa na stránky, ktoré sú v routri alebo modeme. tam nastavíte prihlasovacie mená a údaje a fungujete. a čo sa týka zmeny IP tak to záleží od vášho poskytovateľa. ak necháš vypnutý modem alebo router dostatočne dlhý čas, tak ti IP zmení. ale to nerieši problém s rapid, že? kúp si účet a máš po probléme... :)

//edit: to coolpoint: osobne si myslím, že tri minúty sú dosť málo. skôr som mal na mysli nejakú tú hodinku... :wink:
cool_point
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cool_point »

Tiež si myslím, že vypnúť modem na cca. 3 minúty a zapnúť. Mimochodom mám aj ja t-com a v poslednej dobe sa nejako serká pripojenie. Nechám sťahovať cez noc z rapidu /premium/ a ráno má byť komp vypnutá a nieje, lebo sa stratilo spojenie. Nerobí to ale stále... Niečo asi babrajú t-comáci.... :P
Napísať odpoveď