4G internet T-com
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
4G internet T-com
Ked som chcel ztahovat z rapidu stale som vypol/zapol modem a zmenilo mi Ip-cku,teraz ked to urobim tak mi zastane na "nacitava sa adresa ip " a to aj ked dam opravit pripojenie... co je stym ? ma niekto taky problem ? zmeni sa mi ip len ak vytiahnem zo zasuvky cely com aj s modemom 
-
RoQa
Darca
Nenasiel som nic ,
cakam dalsie rady ,moj modem
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
resetuj modem(tlacitko na zadne strane vedla pripojeneho napajania do modemu) a znova tam hod prihlasovacie meno a heslo na net
P.S.:ak mas tento modem co ja(Microcom AD2706) tak na ten ziadne drivre niesu ani ich hladat nemusis pretoze ten modem sa neintaluje iba sa jednoducho pozapaja, hodis tam cez ten program od microcomu prihlasovacie meno a heslo so zmluvy a to je vsetko
P.S.:ak mas tento modem co ja(Microcom AD2706) tak na ten ziadne drivre niesu ani ich hladat nemusis pretoze ten modem sa neintaluje iba sa jednoducho pozapaja, hodis tam cez ten program od microcomu prihlasovacie meno a heslo so zmluvy a to je vsetko
-
RoQa
Darca
nie ja mam ten na ktory som dal link ale asi aj ten ide bez driverov vyskusam resetnut vsetkopatro16 napísal:resetuj modem(tlacitko na zadne strane vedla pripojeneho napajania do modemu) a znova tam hod prihlasovacie meno a heslo na net
ma3ix ako som pisal moj modem pravdepodobne nepotrebuje drivere lebo po zapojeni mi ho najde aj vsetko okolo toho a fici ,ani na cd niesu drivere
no to je nieco podobne ako mam ja tak skus resetnut a nanovo tam hod to prihlasovacie meno a hesloJoxxo napísal:nie ja mam ten na ktory som dal link ale asi aj ten ide bez driverov vyskusam resetnut vsetko
P.S. T-com dava drivre asi len k routerom lebo k takymto modemom so este nevidel zeby to dal t-com coilen k jednemu(vzdy tam je akurat ten program od vyrobcu modemu na nahodenie hesla a prihl. mena a prírucka ako to pozapajat a to je vsetko)
-
supermario
Light Star
ľudia, žiadne drivere nepotrebujete. pomaly už každý modem má "svoje internetové stránky". jednoducho zadáte IP a pripojíte sa na stránky, ktoré sú v routri alebo modeme. tam nastavíte prihlasovacie mená a údaje a fungujete. a čo sa týka zmeny IP tak to záleží od vášho poskytovateľa. ak necháš vypnutý modem alebo router dostatočne dlhý čas, tak ti IP zmení. ale to nerieši problém s rapid, že? kúp si účet a máš po probléme... 
//edit: to coolpoint: osobne si myslím, že tri minúty sú dosť málo. skôr som mal na mysli nejakú tú hodinku...
//edit: to coolpoint: osobne si myslím, že tri minúty sú dosť málo. skôr som mal na mysli nejakú tú hodinku...
-
cool_point
Amateur