drze deti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

bubo12342 napísal:presne tak takto to cele je toto je zas moj suhals s tebou ..neni osobnost ten kto si vypije ale ten co v parte povie ze on si neda alebo si neda cigaretu TO JE OSOBNOST
Posudzovat ludi podla toho ci fajcia alebo piju je detinske...myslim, ze spravnej partii taketo veci nevadia. :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

p.s. pripadne im dat zvazkom klucov po lebeni
alebo do vajec :) , tiez mam nieco okolo 16 a ked by som sa opovazil niekomu nieco spravit a nadavat a dokonca este v autobuse tak by som sa hanbil dost dlho, mna od malicka vychovavala prevazne babka lebo rodicia boli stale v praci a teraz sa rozvadzaju rodicia, namiesto toho aby som robil to iste v spolocnosti co robi moj otec doma tak by som daleko neprisiel, co sa tyka filmov a hier tak mozno aj z toho poznam aj takych co cely cas rozpravaju ako zabil bejsbalkou policajta na ulici (v hre) atd., taketo deti dat do ustavu aspon na 1 rok alebo doma ich bit s remenom
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Heh,

minule som isiel s kamosom v trolejbuse mlady,mohol mat 11 rokov tam s kamosom kricali na cely trolejbus,robili bordel atd. Ako som stal drgali do mna ze co tu robim s tou tlstou p´´elov.Som mu povedal ze co ma za problem a nech drzi p´´u lebo dostane.To mu nestacilo zacal mi nadavat a sice som si uvedomil ze je to len decko.Uletela mi ruka a taku facku som mu dal :lol: Este kamos taku slabsiu kopacku do brucha no...Este spolusediaci dochodca mu vynadal co sa nanho tlaci :P

Obvykle by som to ignoroval ale im asi povedat nestaci
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ale no tak, nejak su mi proti srsti tieto reci "nechaj radsej tak, este mu ublizis a co potom"... Tym sa absolutne nic nevyriesi to je nad slnko jasnejsie. Ked mu nevie dat rodic tak mu dam aj za oboch, nechapem kde to preboha zijete, ale osobne si neviem predstavit a ani sa mi nestalo aby som niekomu dal par po papuli (popripade mu otrieskal hlavu o autobusove okno ako v takomto pripade) a za par dni by za mnou prislia policia. Z takej predstavy je mi fakt do smiechu.

1.) Ludia sa biju, je to tak a tak to bude. Su to pudy, je to nizke IQ, je to zla ideologia, vyberte si. Kazdopadne sme sa bili v skolke, na zakladke, mozno niektori na strednej a mozno aj na vyske. Kym vas nepristihol ucitel/vychovavatelka a neurobil bububu tak sa nic nestalo. Ak aj pristihol a urobil bububu, tiez sa nic nestalo. Treba si uvedomit ze kym niekomu nerozbijete hlavu alebo nieco velmi nepochramete ludia prevratia oci a idu dalej. Upozornujem vsak ze nevravim o veciach ako 1 vs 5 za ucelom ukajania sa, 20 r. vs 13 r. vs. za ucelom dokazovania si ze "mne chlpy v rozkroku nechybaju!", rasisticky ci inak motivovane utoky...

2.) Ak uz niekomu lahko ublizite tak pride domov uplakany a na 60% sa bude hanbit povedat co sa stalo, bud sa bude hanbit alebo proste povie ze spadol a povie si ze si pocka na odvetu. Ak povie co sa stalo dalsich 20% je ze sa s tym aj tak nebude nic robit.

3.) Ked za policajtom pride ustrachana maminka ze jeho 16 rocnemu synovi niekdo rozbil hubu a ze takto to vo svete nejde, ze ona to da na sud a ze take deti patria do decaka... prevrati ocami a povie ze sa na to pozrie. Ak sa na to vobec pozrie (vacsinou to krachuje uz tu) tak ja pravdepodobne ze s vami len hodi velmi vaznu rec na sposob "este jedna roztrhuta pera a budes dvihat umyvadla v base, pridu kuklaci k tebe domov" a na ceste prec sa pousmeje ako velmi vas postrasil...

Sanca ze by nieco taketo slo na sud je miziva, priam smiesna.
Nebol som svedkom ani zainteresovanym v takychto situaciach raz.
Raz sa ale stalo ze sa to riesilo. Prisiel papier o dostaveni sa na vypocutie, dostavenie sa nekonalo a nasledne prislo... nic. Neprislo nic, nikdo nevolal. Vsetci sa na to vysrali.

Mozno sa ludia nevyvynuli z opic, spolocne vlastnosti vsak mame dozaista.

Tak sa prosim zobudte. Ked som ja v amoku hodil po mame lopatku ked som bol maly tak som dostal cez prdel, keby sa mama zdula a odisla, neviem co by som si z toho vzal.

:cookies: :coffee:
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

mne sa raz stalo, ze som stal na chodniku a spoza mna siel nejaky maly cca 10-11 rocny "chlapcek" na skateboarde... a pravdaze do mna zozadu nabural... jeho reakcia? > "Sa divaj ty k*k*t" Chvilu som sa nanho prekvapene dival a potom som k nemu vykrocil. Chlapca strach v tvari a po facke aj slzy. Rad by som vedel ci prisiel domov a povedal mamke ze mu dal nejaky k*k*t facku :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

No uz davno nevychovavaju dei rodicia ale ulica ale to neplati na kazdeho :!:

hoci u nas su tiez taki mutanti len tak do teba budu skakat a dokazovat si aki su herovia
Napísať odpoveď